VIDEO-ΣΟΚ από το Twitter του Elon Musk δείχνει τον οδηγό της προεδρικής λιμουζίνας του John F. Kennedy να πυροβολεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022


Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022. Ο ελέφαντας στο δωμάτιο οδηγούσε και πυροβολούσε.
Ένα VIDEO που ξεμύτισε για τα καλά στο Twitter του Elon Musk δείχνει τον οδηγό της προεδρικής λιμουζίνας του John Kennedy να σημαδεύει με πιστόλι τον Πρόεδρο και να τον πυροβολεί.

Βy The Wrong Man


Ο οδηγός του προέδρου ήταν ο γεννημένος στην Ιρλανδία William Gree.

Ο William Greer γεννήθηκε στην κομητεία Tyrone της Ιρλανδίας το 1910. Η οικογένειά του μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1929. Εργάστηκε ως εργάτης σε φάρμα πριν μετακομίσει στη Βοστώνη όπου έγινε σοφέρ.

Πέρασε πάνω από μια δεκαετία δουλεύοντας ως σοφέρ για πλούσιες οικογένειες στη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη.

Μετά τον βομβαρδισμό του Περλ Χάρμπορ, ο Greer κατατάχθηκε στο Ναυτικό των ΗΠΑ. Διορίστηκε στο προεδρικό γιοτ τον Μάιο του 1944. Μετά από αυτή την αποστολή, εντάχθηκε επίσημα στις Μυστικές Υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών τον Οκτώβριο του 1945.
Λόγω του παρελθόντος του ως σοφέρ, ο Greer δεν έγινε ποτέ ένας υψηλά εκπαιδευμένος, υψηλά μορφωμένος πράκτορας.

Με εκπαίδευση ως τη 10η τάξη, ήταν σοφέρ στο επάγγελμα και μετά την ένταξή του στη Μυστική Υπηρεσία διορίστηκε ως ένστολος, εργαζόμενος στο Γραφείο Χαρακτικής και Τυπογραφίας.


Μετά τα πρώτα χρόνια στο πρακτορείο, ο Greer εντάχθηκε στο προσωπικό του Λευκού Οίκου τον Νοέμβριο του 1950. Οι πρώτες του αποστολές ήταν να κάνει δουλειές για την κουζίνα του Λευκού Οίκου.

Τα επόμενα δεκατρία χρόνια, εργάστηκε ως σοφέρ για τον Harry S. Truman και τον Dwight Eisenhower πριν από τον JFK.

Έγινε οδηγός John F. Kennedy μετά τις εκλογές του 1960 μέσω απλής αρχαιότητας.

   

 



Τη μέρα της δολοφονίας του Προέδρου ο Greer άρχισε να οδηγεί τη προεδρική λιμουζίνα από την από το σημείο επαφής στο Love Field, στο κέντρο του Dallas.

Στη προεδρική λιμουζίνα επέβαιναν ο John F Kennedy, η πρώτη κυρία Jackie Kennedy, ο κυβερνήτης Connally και η σύζυγός του, όλοι αυτοί στα πίσω καθίσματα.

Στα δεξιά του Greer, ως συνοδηγός, καθόταν ο επικεφαλής πράκτορας της μυστικής υπηρεσίας Roy Kellerman-photo κάτω.

  



Στην απολογία του ο Greer ισχυρίστηκε ότι νόμιζε ότι ο πρώτος πυροβολισμός ήταν αστοχία από μια από τις μοτοσικλέτες που συνόδευαν το αυτοκίνητο. Μόλις στο δεύτερο πυροβολισμό ισχυρίστηκε ότι γύρισε και είδε τον κυβερνήτη Connally να πέφτει μπροστά.

Ο Greer επιχείρησε να δικαιολογηθεί για το γεγονός ότι αντί να επιταχύνει σταμάτησε (προφανώς για να σημαδέψει ακόμη καλύτερα στους επόμενους) το αυτοκίνητο αμέσως μετά τον πρώτο πυροβολισμό.

Ο James Chaney, ένας από τους τέσσερις προεδρικούς μοτοσικλετιστές που συνόδευαν τη προεδρική λιμουζίνα δήλωσε δήλωσε ότι η λιμουζίνα “μετά τον πυροβολισμό, από τη στιγμή που ακούστηκε ο πρώτος πυροβολισμός, το αυτοκίνητο σταμάτησε εντελώς, τράβηξε προς τα αριστερά και σταμάτησε”.

Η Mary Woodward, δημοσιογράφος του Dallas Morning News έγραψε: «Αντί να επιταχύνει το αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο σταμάτησε… μετά τον πρώτο πυροβολισμό».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template