Πώς μπορεί ένας 45χρονος να γίνει ξανά 18; Θα σας κοστίσει 2 εκατ. δολάρια

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023


Ο Bryan Johnson είναι 45 ετών, αλλά οι εξετάσεις του δείχνουν ότι έχει την καρδιά ενός 37χρονου και τους πνεύμονες ενός 18χρονου.

Ο Johnson είναι ένας επιχειρηματίας της βιοτεχνολογίας, που ελπίζει να «ξεγελάσει» τη φυσική ροή της γήρανσης. Στόχος του είναι να έχει τα όργανα ενός 18χρονου και ελπίζει να το επιτύχει μέσω ενός πειραματικού προγράμματος το οποίο έχει ονομάσει Project Blueprint.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Johnson αναμένεται να ξοδέψει έως και 2 εκατ. δολάρια στο σώμα του φέτος, με κάποια πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να «ξεκλειδώσει» το μυστικό της αντιστροφής της γήρανσης.

Οι εξετάσεις που έγιναν από γιατρούς δείχνουν ότι ο Johnson έχει την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και τους πνεύμονες ενός 18χρονου.

Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο Oliver Zolman, ένας 29χρονος γιατρός που αυτοαποκαλείται «ο γιατρός της αναζωογόνησης» και υποστηρίζεται από μία 30μελη ομάδα επιστημόνων υγείας.

Το πρόγραμμα είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο και διαρκώς τροποποιείται, όμως περιλαμβάνει ένα έντονο ημερήσιο πρωτόκολλο που αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα συμπληρώματα, γεύματα, ασκήσεις καθώς και μία σειρά από εξετάσεις.

Ο Johnson ξεκινά την ημέρα του στις 5 το πρωί με καμιά 20αριά συμπληρώματα διατροφής κάθε είδους, όπως λυκοπένιο, μετφορμίνη, κουρκουμά, ψευδάργυρο και μια μικρή δόση λιθίου, για την υγεία του εγκεφάλου.

Τα γεύματά του αποτελούνται από στερεές και αλεσμένες τροφές, είναι vegan και δεν ξεπερνούν τις 1.977 θερμίδες την ημέρα.

Ο Johnson γυμνάζεται καθημερινά, πραγματοποιώντας τρία high-intensity workouts την εβδομάδα, ενώ υποβάλλεται σε εξετάσεις αίματος, μαγνητική και κολονοσκόπηση κάθε μήνα.

«Αυτό που κάνω μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είναι αναπόφευκτο να κάνουμε κακό στον εαυτό μας και να φθαρούμε», εξηγεί ο ίδιος ο Johnson.

Μέσα στο 2021 κατάφερε να αντιστρέψει την επιγενετική του ηλικία κατά 5,1 χρόνια.

Μάλιστα, Johnson ελπίζει να ενθαρρύνει και άλλους να ακολουθήσουν τοπ πρόγραμμά του, μετατρέποντας το συνεχές κυνήγι της νεότητας στο οποίο βρίσκεται, σε διαγωνισμό.



Πρόσφατα, δημιούργησε την ιστοσελίδα Rejuventaiton Olympics, στο οποίο αποτυπώνεται το σκορ 1.750 ανθρώπων από όλο τον κόσμο, που προσπαθούν να αντιστρέψουν τον χρόνο. Ο Johnson βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης.

moneyreview.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template