Πιλότος της American Airlines υπέστη καρδιακή προσβολή 6΄μετά τη προσγείωση. Ευθύνεται το εμβόλιο COVID, λέει ο ίδιος στο FOXnews

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023


Kι εάν υπάρχουν αυτά τα συμβάντα με τους πιλότους των πολιτικών αερογραμμών αυτονόητα αναρωτιέται κανείς τι συμβαίνει με τους συναδέλφους τους της πολεμικής αεροπορίας.


Η ιστορία έχει ως εξής>

Ο πιλότος έπαθε καρδιακή προσβολή έξι λεπτά μετά την προσγείωση του εμπορικού αεροπλάνου και κατηγορεί 1 πράγμα



Ο πιλότος της American Airlines, Bob Snow, ο οποίος πέρυσι υπέστη καρδιακό επεισόδιο λίγα λεπτά μετά την προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο Dallas-Fort Worth, επέκρινε την Τρίτη αξιωματούχους της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας για την επιβολή της εντολής εμβολίου.

By Jack Davis February 1, 2023 at 5:31pm/Τhe Western Journal


Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή “Tucker Carlson Tonight” του Fox News, ο Snow είπε, παρά την τεράστια δημοσιότητα για το περιστατικό του Απριλίου που σημειώθηκε μετά την προσγείωση ενός αεροπλάνου με 200 επιβάτες, η FAA δεν είχε ποτέ επαφή μαζί του.

Ο Snow είπε, από τότε που επέστρεψε στο σπίτι πέρυσι, «Δεν είχα καμία επαφή από κανέναν, είτε με την FAA είτε με την εταιρεία για να με ρωτήσει ή να διερευνήσει τι ακριβώς μου συνέβη σε σχέση με την καρδιακή ανακοπή που έπαθα ενώ ήμουν στο θάλαμο πτήσης».

Ο Snow, είπε ότι πιστεύει ότι η FAA παραβίασε τους δικούς της κανόνες πιέζοντας τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού στους πιλότους ενώ βρίσκονταν ακόμη υπό άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, σημειώνοντας ότι οι πιλότοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε δοκιμές φαρμάκων.


Ο Snow είπε ότι ήταν «ασυνείδητο» που οι πιλότοι αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν, λέγοντας ότι «τους αντιμετώπιζαν ως γιγάντια ινδικά χοιρίδια».

Συνέχισε δηλώνοντας ότι η FAA «βασικά ακύρωσε την ευθύνη της να φροντίζει για την ασφάλειά μας αναγκάζοντάς μας να υποβληθούμε σε αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμού».

«Τότε η μόνη τους απάντηση είναι να χαλαρώσουν οι απαιτήσεις για καρδιακές παθήσεις στους πιλότους», πρόσθεσε ο Carlson, αναφερόμενος σε πρόσφατη απόφαση της FAA για διεύρυνση των επιτρεπόμενων κατευθυντήριων γραμμών για μια καρδιακή πάθηση όταν οι πιλότοι κάνουν τις εξετάσεις τους.



«Έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου πιλότοι που είχαν προβλήματα μετά τον εμβολιασμό. Γνωρίζω καλά έναν από τους πρώην συναδέλφους μου που δυστυχώς πέθανε ως συνέπεια της λήψης του εμβολίου και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί μακροχρόνια έρευνα για να το καταλάβουμε», είπε.

Ο Snow είπε ότι δεν είναι ακόμη σαφές «τι είδους εξουθενωτικά προβλήματα» αντιμετωπίζονται «ως αποτέλεσμα αυτού του ανόητου προγράμματος εμβολιασμού που επιβλήθηκε στους Αμερικανούς και στον παγκόσμιο πληθυσμό που γνωρίζετε. «Η εντολή του Biden για το εμβόλιο είναι απολύτως ασυνείδητη».



Ο Snow ήταν μεταξύ τεσσάρων πιλότων και ενός ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας που υπέστησαν δυσμενή συμβάντα μετά τον εμβολιασμό, όπως ανέφερε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ron Johnson από το Wisconsin σε επιστολή του προς την FAA αφού διεύρυνε τις επιτρεπόμενες παραμέτρους σύμφωνα με τις οποίες οι πιλότοι ελέγχονταν για καρδιακή πάθηση που θα μπορούσε να επηρεάσει την πτητική τους ικανότητα.



«Τι μέτρα έχει λάβει ή θα λάβει η FAA για να διερευνήσει εάν οι Cody Flint, Hayley Lopez, Greg Pierson, Bob Snow, Wil Wolfe και άλλοι πιλότοι παρουσίασαν ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου COVID-19;» είπε ο Johnson.

Στην επιστολή, ο Johnson είπε, «Παραμένει ασαφές τι έχει κάνει, αν μη τι άλλο, η FAA όσον αφορά τις εμπειρίες αυτών των ατόμων ή εάν παρακολουθεί ενεργά τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου COVID-19 στην αεροπορική βιομηχανία».



Ο Snow πέρυσι είπε στους Epoch Times ότι είχε ελάχιστες επιλογές σε αυτό το θέμα, λέγοντας ότι στους πιλότους «ειπώθηκε ότι αν δεν κάναμε τον εμβολιασμό θα τερματίζαμε. Δεν υπήρχε αμφιβολία για την ειλικρίνεια εκείνη τη στιγμή της δήλωσής τους».

«Είχα σοβαρές ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου», είπε.

Αφού εμβολιάστηκε το φθινόπωρο του 2021, βίωσε ασυνήθιστους πόνους τον Ιανουάριο του 2022.

Μετά ήρθε η πτήση όπου συνέβησαν τα εξής>

«Ήμασταν στην πύλη μόλις λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο του αεροσκάφους, πιθανώς περίπου έξι λεπτά, έξι, επτά λεπτά μετά την προσγείωση. Και σηκώθηκα να μαζέψω τις τσάντες μου για να προχωρήσω στο επόμενο αεροσκάφος. Έπρεπε να τελειώσουμε με μια άλλη στροφή σε μια διαφορετική πόλη για να επιστρέψουμε και μετά να τελειώσουμε το ταξίδι την τέταρτη μέρα. Και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάμαι, να σηκώνομαι και να μαζεύω τις αποσκευές μου», είπε.

«Και σε εκείνο το σημείο, μάρτυρες λένε ότι κατέρρευσα στο θάλαμο πτήσης. Και αυτό είναι το μόνο που ξέρω σε αυτό το σημείο», συνέχισε ο Snow.

«Αυτό που με απασχολεί είναι ότι αυτό συνέβη στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Διότι αν είχε συμβεί… οποιαδήποτε άλλη στιγμή που ήμουν είτε μόνος είτε πέρα ​​από τον εύλογο χρόνο απόκρισης για ιατρική απάντηση, δεν θα ήμουν εδώ για αυτήν τη συζήτηση.

Θα αισθάνεστε ασφαλείς όταν πετάτε γνωρίζοντας ότι οι πιλότοι πρέπει να είναι εμβολιασμένοι;

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template