Ραγίζει καρδιές το θρίλερ με την όμορφη πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023. Το πράγμα δεν μαζεύεται.
Λίγες μέρες μετά τη λήψη του αναμνηστικού της για τον Covid, η κόρη του βασιλιά της Ταϊλάνδης κατέρρευσε και έπεσε σε κώμα.

By The Wrong Man


Η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha, η οποία ήταν η πιθανή διάδοχος του θρόνου της Ταϊλάνδης, βρίσκεται πλέον σε σοβαρή κατάσταση εβδομάδες μετά την κατάρρευσή της.

Ορισμένες αναφορές δείχνουν ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή. Ωστόσο, έξι εβδομάδες αργότερα και η πριγκίπισσα είναι ακόμα σε κώμα και κρατείται στη ζωή από μηχανές.

Η βασιλική οικογένεια έχει πλέον ενημερωθεί για το γεγονός ότι η πριγκίπισσα πιθανότατα έχει πέσει θύμα του booster τρυπήματος.

Οι κορυφαίες αρχές της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένων των συμβούλων του Βασιλιά, έχουν συζητήσει με τον καθηγητή Sucharit Bhakdi και ετοιμάζονται να ακυρώσουν τις συμβάσεις της Pfizer σύμφωνα με αναφορές.


Εάν συμβεί αυτό, η Ταϊλάνδη θα γίνει η πρώτη χώρα που θα ακυρώσει τη σύμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι η Pfizer θα είναι υπεύθυνη για όλους τους τραυματισμούς από τα εμβόλια.

 

Δείτε τι γράφαμε για την περιπέτεια της πριγκίπισσα Bajrakitiyabha μόλις στις 16 Δεκεμβρίου 2022.



Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022. Died Suddendly. Πιο δυνατό brand και από το Αγαπάτε Αλλήλους. Τελικά κάτι αλλόκοτο συμβαίνει εκεί έξω…

Ηταν η σειρά της μεγαλύτερης κόρης του βασιλιά της Ταϊλάνδης να καταρρεύσει ξαφνικά από καρδιακή πάθηση το απόγευμα της Τετάρτης, ανακοίνωσε το βασιλικό παλάτι της Ταϊλάνδης. Άλλες πληροφορίες θέλουν την όμορφη πριγκίπισσα που είχε εμβολιαστεί με εμβόλια COVID να μην βρίσκεται στη ζωή.
Η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha, η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Vajiralongkorn, κατέρρευσε ενώ εκπαίδευε τα σκυλιά της βορειοανατολικά της Μπανγκόκ, ανακοίνωσε το παλάτι.

Η 44χρονη μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στo νοσοκομείο Chulalongkorn της Μπανγκόκ όπου και νοσηλεύεται.

Το παλάτι χαρακτήρισε την κατάστασή της χθες το βράδυ ως «σταθερή ως ένα βαθμό».
Τα ιατρικά δελτία από το βασιλικό παλάτι στην Ταϊλάνδη είναι συνήθως ασαφή και κρυπτικά, και από τη μοναδική δήλωση που εκδόθηκε για την πριγκίπισσα Bajrakitiyabha, είναι δύσκολο να μετρηθεί πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της, λέει ο Jonathan Head του BBC στην Μπανγκόκ.


Η δήλωση δεν αναφέρει τίποτα για την κατάσταση της υγείας της τώρα. Ορισμένες αναφορές λένε ότι η κατάστασή της είναι πολύ πιο σοβαρή από ό,τι αναφέρεται.

Η πριγκίπισσα είναι η κόρη της πριγκίπισσας Soamsawali της πρώτης συζύγου του βασιλιά και το μεγαλύτερο παιδί του. Αποτελεί μέρος του στενότερου κύκλου του πατέρα της από τότε που διαδέχθηκε τον βασιλιά Bhumibol το 2016 και έγινε ανώτερος αξιωματικός στην προσωπική φρουρά του βασιλιά.

Είναι η πιο εμφανώς επιτυχημένη από τον εσωτερικό βασιλικό κύκλο, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική από δύο πανεπιστήμια των ΗΠΑ.



Ο βασιλιάς Vajiralongkorn δεν έχει ακόμη ορίσει διάδοχο του θρόνου, αλλά η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha θεωρείται ευρέως ως η πιο κατάλληλη διάδοχος.
Όντας ένα από τα τρία παιδιά του βασιλιά που έχουν επίσημους τίτλους, είναι επιλέξιμη για το θρόνο βάσει του νόμου της διαδοχής του παλατιού του 1924.

 
ΠΗΓΉ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template