Η μεγάλη νύχτα ενός billionaire στο Μπαχρέιν!

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023


Χτες ήταν για το Λώρενς Στρολ μια νύχτα δικαίωσης, όσον αφορά στην επένδυση του στη F1, αλλά ταυτόχρονα μια πολύ δύσκολη βραδιά.

O 63χρονος Καναδός δισεκατομμυριούχος Λώρενς Σέλτον Στρούλοβιτς, γνωστός ως Λώρενς Στρολ κατάγεται από εβραϊκή οικογένεια και έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία από τον χώρο της μόδας μέχρι την Formula 1. 

Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, Λίο Στρούλοβιτς ο οποίος εκπροσωπούσε τα δημοφιλή και luxury brands Ralph Lauren και Pierre Cardin στον Καναδά, συνέχισε τη συνεργασία του με κορυφαίους οίκους μόδας κάνοντας μία περιουσία άνω των 3 δις δολαρίων, ύστερα από την πώληση μετοχών του, από τις εταιρείες των Tommy Hilfiger και Michael Kors.


Ο Λώρενς Στρολ στοgrid του Μπαχρέιν με την γυναίκα του Ρακέλ και τον επικεφαλής τηςMercedes Τότο Βολφ.

Ανήκει στην κατηγορία των δισεκατομμυριούχων που απολαμβάνουν τη πολυτέλεια και τη χλιδή χωρίς να κρύβονται. Κατά καιρούς έχει φιλοξενηθεί σε διεθνή μέσα για εντυπωσιακές αγορές, όπως το super yacht 96 μέτρων που έχει στη κατοχή του αλλά και μία συλλογή vintage Ferrari, στην οποία περιλαμβάνεται και το πιο ακριβό μοντέλο στον κόσμο, η Ferrari 250 GTO αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι πολυτελείς αγορές δεν σταματούν εκεί, με το Στρολ να κυριαρχεί και στον χώρο του real estate, κάνοντας αγορές πολυτελών κατοικιών. 

Μία από αυτές, ένα ακίνητο 100 εκατ. δολαρίων, στο διάσημο νησί, καταφύγιο των πλουσίων, Mystique της Καραϊβικής, στο οποίο πραγματοποίησε το 2016, τον δεύτερο γάμο του με την 35χρονη σχεδιάστρια μόδας Ρακέλ Ντινίζ. Διατηρεί ακόμα επαφές με τον χώρο της μόδας, έχοντας ένα μερίδιο στα κοσμηματοπωλεία του Λονδίνου, Asprey & Garrard, τα οποία κάποτε ήταν από τους βασικούς προμηθευτές της βασιλικής οικογένειας.





Το τελευταίο εγχείρημα του Στρολ ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια, δραστηριοποιείται στη Formula 1. Αφού απέκτησε την ομάδα της Force India και αγόρασε μετοχές στην Aston Martin αναβίωσε το μύθο της στη F1
. Πλέον ως επικεφαλής και της ομάδας και της κατασκευάστριας εταιρείας έχει ως οδηγό το γιο του Λανς που τον πλαισιώνει πάντα μ’ έναν παγκόσμιο πρωταθλητή. Ως πέρυσι ήταν ο Φέτελ, φέτος είναι ο Αλόνσο. Την ίδια στιγμή η κόρη του, η οποία είναι τραγουδίστρια εμφανίζεται συχνά ως performer σε παράλληλες εκδηλώσει των Grand Prix.


Η μητέρα του Λανς Στρολ, Κλαίρ πανηγυρίζει στα πιτ τηςAstonMartin.

Το Σαββατοκύριακο στο Μπαχρέιν οι συνθήκες ήταν ειδυλλιακές: Άπνοια, 26 βαθμοί Κελσίου μια γλυκιά ερωτική ατμόσφαιρα. Το κέφι του βαθύπλουτου Καναδού διατάρασσαν δυο πράγματα: Η αγωνία του για το αν ο γιος του που τραυματίστηκε πριν λίγες μέρες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της F1, θα μπορούσε να οδηγήσει στον αγώνα της Κυριακής. 

Αλλά και το πως θα διαχειρίζονταν την ταυτόχρονη παρουσία της νυν γυναίκας του, της 37χρονης Βραζιλιάνας καλλονής Ρακέλ Ντινίζ και της πρώην γυναίκας του Κλαιρ, στο ίδιο paddock club, στα ίδια motorhome, στα ίδια πιτ. Βλέπετε η μητέρα των παιδιών του αποφάσισε να είναι κοντά στον τραυματισμένο γιο της οπότε η κατάσταση ήταν «καινούργια αγάπη και παλιά με βάλανε στη μέση».

Τα συγχαρητήρια του Λώρενς Στρολ στον Αλόνσο στιγμές μετά το πέσιμο της καρό σημαίας. Στο βάθος ανήσυχη η Ρακέλ κοιτά γύρω της για να αποφύγει…κακοτοπιές.

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε το Λώρενς Στρολ με παλμούς στο κόκκινο καθώς ο γιος του χτύπησε στη στροφή 4 την άλλη Aston Martin του Αλόνσο από πίσω με αποτέλεσμα να χάσουν θέσεις και οι δυο. Το πέσιμο της καρό σημαίας όμως δικαίωσε πλήρως τον Καναδό. Το όνειρό του πήρε σάρκα και οστά. Η Aston Martin ήταν στο βάθρο με τον Αλόνσο, όχι από τύχη αλλά προσπερνώντας στα ίσα Ferrari και Mercedes. Σήμερα όλος ο πλανήτης μιλά για το Καναδό δισεκατομμυριούχο που χτες έζησε μια εξαιρετικά έντονη βραδιά με πολύ «κρύο – ζέστη» όπως φαίνεται και από την απουσία του από την ιστορική φωτογραφία των επινίκιων. Πως να πανηγυρίσεις, δίπλα σε ποια να σταθείς;




Ο Λώρενς Στρολ απουσιάζει από την ιστορική φωτογραφία των πανηγυρισμών της Aston Martin στον πρώτο αγώνα της νέας ανταγωνιστικής εποχής για την ομάδα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template