Bruce Springsteen: Αρρώστησε ξαφνικά και ακύρωσε ήδη 3 συναυλίες του. Θρίλερ με την υγεία του The Boss

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023


Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Αρρώστησε ξαφνικά και ακύρωσε ήδη 3 συναυλίες του ο Bruce Springsteen. Ατμόσφαιρα θρίλερ γύρω από την υγεία του Αφεντικού καθώς ο Springsteen όχι μόνο ήταν εμβολιασμένος με τα “εγκεκριμένα” εμβόλια COVID αλλά απαιτούσε και πιστοποιητικό εμβολιασμού από το κοινό ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει τις συναυλίες του
.

By The Wrong Man

H προγραμματισμένη εμφάνιση λοιπόν του Bruce Springsteen την Τρίτη στο Albany έγινε η τρίτη συναυλία μέσα σε μια εβδομάδα που αναβλήθηκε από τον ρόκερ από το New Jersey, ο οποίος ανέφερε την ασθένεια ως την αιτία σε ένα tweet την Κυριακή, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Οι αναβολές έρχονται ένα μήνα μετά την πρώτη μεγάλη περιοδεία του Springsteen εδώ και έξι χρόνια.


Ο «The Boss», όπως είναι γνωστός στους θαυμαστές του, ακύρωσε την δική του εμφάνιση καθώς και της E Street Band του την περασμένη Πέμπτη, όταν επρόκειτο να εμφανιστούν στο Columbus, Ohio, και ξανά μια προγραμματισμένη για τη περασμένη Κυριακή συναυλία στο Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut.

Λεπτομέρειες έλειπαν από τις αναρτήσεις του Springsteen στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπήρχε διευκρίνηση για το ποιος ήταν άρρωστος ή τι είδους ασθένεια επρόκειτο.

Το Σάββατο, το μέλος της E Street Band, Little Steven Van Zandt, δημοσίευσε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα σχετικά με τις αναβολές των συναυλιών στο Twitter, λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ή να φοβάσαι. Τίποτα σοβαρό. Απλά μια προσωρινή κατάσταση. Θα επιστρέψουμε όλοι δυναμικά πολύ σύντομα».
Οι αναβολές έρχονται ένα μήνα στην πρώτη μεγάλη περιοδεία του Bruce Springsteen εδώ και έξι χρόνια.

Ο Springsteen ξεκίνησε την περιοδεία την 1η Φεβρουαρίου στην Τάμπα της Φλόριντα, ενώπιον 20.000 θαυμαστών που παρακολούθησαν το σόου των 28 τραγουδιών που περιελάμβανε βασικά τραγούδια όπως «Born to Run», «Glory Days», «Rosalita», «Promised Land» και «Backstreets».

Οι αναβολές έρχονται αρκετούς μήνες αφότου ο Springsteen κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ, “Only the Strong Survive”, τον Νοέμβριο.

Το “Αφεντικό” που είναι στενός φίλος του πρώην προέδρου Οbama καθώς και του Bill Gates, επέστρεψε για πρώτη φορά στη σκηνή του Broadway εν μέσω COVID τον Ιούνιο του 2021 έχοντας δώσει τη τελευταία παράσταση τον Μάρτιο του 2020 αλλά υπό τον όρο, οι παρευρισκόμενοι να δείξουν την απόδειξη ενός εμβολίου κατά του COVID – εγκεκριμένο από την αμερικανική ιατρική ρυθμιστική αρχή.

Αυτή η λίστα περιορίζονταν τότε στα εμβόλια Moderna, Pfizer και Johnson & Johnson με αποτέλεσμα όσοι από τους θαυμαστές του δεν είχαν εμβολιαστεί η είχαν κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca να μην μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία του. Υπήρξαν οργισμένες αντιδράσεις.

«Μάθαμε στη δεκαετία του ’60 ότι ο διαχωρισμός των ανθρώπων δεν είναι σωστός», είπε στο APP μια γυναίκα που κρατούσε την πινακίδα «Bruce Springsteen is for Segregation on Broadway».

Ένας άλλος άνδρας φώναξε τότε: «Καλώς ήρθατε στη ναζιστική Γερμανία»




 

 

πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template