Το έκαναν «γης μαδιάμ»! Ανατίναξαν το πολυτελές εστιατόριο Cavaliere στην Νέα Σμύρνη της οικογένειας του Γιάννη Τσαλαπάτη

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023


Το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής αναλαμβάνει τις έρευνες για την φωτιά που προκλήθηκε τα ξημερώματα σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη.

Οι μαρτυρίες που έκαναν λόγο για ένα τουλάχιστον άτομο το οποίο έσπασε την τζαμαρία του καταστήματος και στη συνέχεια πέταξε στο εσωτερικό έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό ήταν η αιτία ώστε οι αρχές να καταλάβουν ότι δεν έχουν να κάνουν με κάποιο ατύχημα.

Ποιος μπορεί όμως να ήθελε να προκαλέσει μια ολοκληρωτική καταστροφή και ταυτόχρονα να βάλει σε κίνδυνο τους ενοίκους μιας ολόκληρης πολυκατοικίας;


Από την μέχρι τώρα έρευνα των αρχών, αν και το εσωτερικό του καταστήματος έχει καταστραφεί ολοσχερώς, έχουν εντοπιστεί υπολείμματα κροτίδας ενώ από την γρήγορη εξάπλωση της φωτιάς, στελέχη της πυροσβεστικής, έλεγαν ότι «προφανώς περιέλουσαν τον χώρο με κάποιο εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια το πυρπόλησαν με την κροτίδα».

Όλα αυτά βέβαια μένουν να ταυτοποιηθούν και από την έρευνα των ευρημάτων. Ταυτόχρονα, οι κάμερες του καταστήματος αλλά και διπλανών επιχειρήσεων, καθώς μιλάμε για τον πιο κεντρικό δρόμο της Νέας Σμύρνης, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» και θα εξεταστούν.

Οι αστυνομικοί θέλουν να μάθουν πως προσέγγισαν και πως έφυγαν από το σημείο οι δράστες, ελπίζοντας ότι θα έχουν κάνει κάποιο λάθος.

Τις επόμενες ώρες, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης αναμένεται να δώσουν καταθέσεις στις αρχές ενώ άγνωστο παραμένει αν η επιχείρηση ήταν ασφαλισμένη καθώς, σχεδόν ολική καταστροφή, έχουν υποστεί και οι τρεις πρώτοι όροφοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.

Το εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έχει καταστραφεί ολοσχερώς καθώς η φωτιά που προκλήθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα είχε μεγάλη ένταση όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει καταγραφεί λίγα λεπτά μετά την έναρξη της πυρκαγιάς.

Βίντεο που ανέβηκε στο Instagram από υπάλληλο της επιχείρησης, δείχνει τους πελάτες να απολαμβάνουν το φαγητό τους συνοδεία σαξοφωνίστα που έπαιζε το διαχρονικό Englishman in New York μερικές ώρες πριν το εστιατόριο τυλιχτεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του edolio5 στο εστιατόριο Cavaliere, μέτοχοι φέρονται να ήταν ο σύζυγος της ηθοποιού Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης και η γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη

Το Cavaliere είχε ιταλική κουζίνα και το μενού έφερε την υπογραφή του σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Μέτοχοι στην ίδια επιχείρηση εμφανίζονται και οι Θάνος Γαλάτης και Γιάννης Τσαλαπάτης, σύζυγος της Έλλης Αγγελιδάκη.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template