Elon Musk: Eάν συλλάβουν τον Trump αυτός θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο με συντριπτική πλειοψηφία

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023


Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ο πρώην πρόεδρος Trump θα καταλήξει τελικά πίσω στον Λευκό Οίκο εάν κατηγορηθεί από τους εισαγγελείς του Manhattan, προέβλεψε ο Elon Musk.

«Αν συμβεί αυτό, ο Trump θα επανεκλεγεί με συντριπτική νίκη», είπε ο Μusk σε ένα tweet.
Το tweet του Μusk ήρθε καθώς ο Trump δήλωσε στη δική του πλατφόρμα Truth Social ότι «ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ» από το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν Alvin Bragg δείχνουν ότι «ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ».

Το σχόλιο του αφεντικού του Twitter και του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ήρθε ως απάντηση σε ένα ρεπορτάζ του Fox News που περιγράφει λεπτομερώς πώς θα μπορούσε ενδεχομένως να βάλουν χειροπέδες στον Trump, να «πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα και να υποβληθούν σε επεξεργασία» και να «τον συνοδέψουν στην αίθουσα του δικαστηρίου».


Οι αρχές επιβολής του νόμου και η Μυστική Υπηρεσία συζητούσαν για «υλικοτεχνική υποστήριξη» και «προετοιμασία ασφαλείας» για το πώς θα μπορούσε να καταλήξει μια σύλληψη.

Από τότε που ανέλαβε το Twitter, ο Μusk έχει αποκαταστήσει εκατοντάδες λογαριασμούς που είχαν απαγορευτεί στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου εκείνου του Τrump.

Ο πρώην πρόεδρος επετράπη επίσης πρόσφατα στο YouTube μετά από δύο χρόνια αναστολή.


Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Trump λέει ότι «παράνομες διαρροές» δείχνουν ότι θα συλληφθεί την Τρίτη

Ο Donald Trump ανέφερε με ανάρτησή του στο Truth Social ότι το Manhattan DA που ερευνά τις υποτιθέμενες πληρωμές σιωπηλών χρημάτων που έκανε στην Stormy Daniels είναι «διεφθαρμένο» και «άκρως πολιτικό»

Βy Chris Pandolfo | Fox News

Ο νομικός αναλυτής του Fox News, Gregg Jarrett, αναλύει την υπόθεση εναντίον του πρώην προέδρου Donald Trump καθώς αναμένονται πιθανές ποινικές διώξεις την επόμενη εβδομάδα στο «Hannity».

Ο πρώην πρόεδρος Donald Trump είπε ότι οι διαρροές δείχνουν ότι θα συλληφθεί την ερχόμενη Τρίτη, αφού δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν ετοιμάζεται να εκδώσει κατηγορητήριο για υποτιθέμενες πληρωμές σιωπηλών χρημάτων που έκανε ως υποψήφιος πρόεδρος το 2016.

Το πρωί του Σαββάτου, ο Trump έκανε ανάρτηση σχετικά με το ενδεχόμενο κατηγορητηρίου στο Truth Social, δηλώνοντας ότι θα «ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ».

“NOW ILLEGAL LEAKS FROM A CORRUPT & HIGHLY POLITICAL MANHATTAN DISTRICT ATTORNEYS OFFICE, WHICH HAS ALLOWED NEW RECORDS TO BE SET IN VIOLENT CRIME & WHOSE LEADER IS FUNDED BY GEORGE SOROS, INDICATE THAT, WITH NO CRIME BEING ABLE TO BE PROVEN, & BASED ON AN OLD & FULLY DEBUNKED (BY NUMEROUS OTHER PROSECUTORS!) FAIRYTALE, THE FAR & AWAY LEADING REPUBLICAN CANDIDATE & FORMER PRESIDENT OF THE UNITED STATES OF AMERICA, WILL BE ARRESTED ON TUESDAY OF NEXT WEEK. PROTEST, TAKE OUR NATION BACK!,” έγραψε.

Ο πρώην πρόεδρος Trump κατηγορείται ότι έκανε παράνομες πληρωμές σιωπηλών χρημάτων στην πορνοστάρ Stormy Daniels το 2016 για να την εμποδίσει να αποκαλύψει τη σεξουαλική της σχέση το 2006 με τον ίδιο.

Προς το τέλος της προεδρικής εκστρατείας του 2016, ο τότε δικηγόρος του Trump, Michael Cohen έστειλε 130.000 δολάρια στην Daniels για να την αποτρέψει από το να αποκαλύψει τη σχέση της με τον Trump το 2006. Ο Trump αποζημίωσε τον Cohen με δόσεις.


Μια δικαστική πηγή ανέφερε στο Fox News Digital ότι το γραφείο του εισαγγελέα του Manhattan Alvin Bragg θα συναντηθεί με τις αρχές επιβολής του νόμου για να «συζητήσουν τα logistics για κάποιο διάστημα την επόμενη εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι αναμένουν κατηγορητήριο την επόμενη εβδομάδα».

Μια δικαστική πηγή είπε στο Fox News Digital ότι το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν Alvin Bragg θα συναντηθεί με τις αρχές επιβολής του νόμου για να «συζητήσουν τα logistics για κάποιο διάστημα την επόμενη εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι αναμένουν κατηγορητήριο την επόμενη εβδομάδα».



Σε μια εκτενή δήλωση στο Fox News Digital, ο εκπρόσωπος του Donald Trump Steven Cheung, χαρακτήρισε την έρευνα ως «κυνήγι μαγισσών» και κατηγόρησε τον Bragg ότι βρίσκεται στην τσεπάκι του προέδρου Biden και των «ριζοσπαστών Δημοκρατών».

«Ο Πρόεδρος Donald Trump είναι εντελώς αθώος, δεν έκανε τίποτα κακό, και ακόμη και οι μεγαλύτεροι, οι πιο Ριζοσπαστικοί Αριστεροί Δημοκρατικοί το ξεκαθαρίζουν», είπε ο Cheung.

Έχοντας ζητήσει σχόλια την Παρασκευή, το γραφείο του εισαγγελέα του Manhattan δεν «επιβεβαίωσε ούτε σχολίασε» το επικείμενο κατηγορητήριο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template