ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 10 έως 16 Απριλίου 2023

Κυριακή 9 Απριλίου 2023


Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα, Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η ορθολογική σκέψη σου κυριαρχεί αυτήν τη βδομάδα μιας και φαίνεται να πιστεύεις περισσότερο στους στόχους σου και να είσαι αποφασισμένη να διεκδικήσεις με κάθε τρόπο την επιτυχία. Οι ηγετικές ικανότητες σου έρχονται στην επιφάνεια όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τα όρια και να αποφύγεις τις υπερβολές. Στις 11/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ερωτική σου ζωή. Το φλερτ γίνεται καθημερινότητα και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Εάν ωστόσο βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση πρόσεξε τα στραβοπατήματα. Μην ρισκάρεις τη σταθερότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η ευστροφία σου στα εργασιακά σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις έξυπνες λύσεις σε εμπόδια και εξελίξεις που πιθανά δεν υπολόγιζες.


Ταύρος
Δυναμική και δραστήρια προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς οι ενέργειες της σε κάνουν πιο αποφασιστική και δραστήρια. Ίσως λοιπόν να χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στις συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις σου. Το μυαλό σου ανοίγει και γενικότερα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και ρεαλισμό. Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις στα εργασιακά πιθανά να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και να χρειαστεί να διατηρήσεις την υπομονή σου. Η Αφροδίτη από την νέα της θέση, αλλά και το διαδίκτυο θα βοηθήσουν στο να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορούν να μετατραπούν σε συναισθηματικά ειδύλλια, κυρίως αν είσαι μόνη συναισθηματικά. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απελευθερώσου από ταμπού και εσωτερικές αναστολές και δείξε την ερωτική σου πλευρά στον αγαπημένο σου.

Δίδυμοι
Αυτήν τη βδομάδα καλό θα ήταν να δείξεις εμπιστοσύνη στο ένστικτο και τη διαίσθηση σου, καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και προφανώς είσαι απροετοίμαστη. Η Αφροδίτη την Τρίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και η εύνοια της σου δίνει επίσης την ευκαιρία να βελτιώσεις τον τομέα των οικονομικών σου. Η ψυχολογία και η ενέργεια σου ανεβαίνουν, όμως στα εργασιακά θα πρέπει να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Νιώθεις έντονη την ανάγκη να περιποιηθείς και να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να εκπλήξεις ευχάριστα τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέες εμπειρίες και περιπέτειες.

Καρκίνος
Αρκετά θετική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς οι συζητήσεις που θα προκύψουν έχουν καθοριστικό χαρακτήρα για τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους σου. Η ανάγκη σου είναι έντονη πλέον να εξασφαλίσεις, να κατοχυρώσεις και να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου κι αυτό μπορείς να το κάνεις διαχειρίζοντας και υπερασπίζοντας τα συμφέροντα σου μέσα από τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην ενδυνάμωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, ξαφνικές και αιφνίδιες γνωριμίες μέσα από το οικείο σου περιβάλλον δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον.


Λέων
Η ανάγκη σου να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο ενισχύεται αυτήν τη βδομάδα. Να προσεγγίσεις, να συζητήσεις και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και η οξυδέρκεια σου, σου δίνει τη δυνατότητα να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Επαγγελματικές αλλαγές και ίσως μια ανανέωση των προσωπικών επαγγελματικών χώρων σου θα ανεβάσει περισσότερο την ανάγκη και τη δίψα σου για επιτυχία. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση μπορεί να φέρει απρόβλεπτα ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου δίνοντας του προτεραιότητα. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις καθόλου ένα νέο ξεκίνημα μέσα από το επαγγελματικό ή οικείο σου περιβάλλον.

Παρθένος
Καιρός να βγεις απ’ την αδράνεια και να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες αυτήν τη βδομάδα που στόχο τους έχουν να βρεις τις ισορροπίες σου, αλλά και να επιδιώξεις την επιτυχία. Δραστήριο προβλέπεται το επόμενο διάστημα για την επαγγελματική πορεία και την εξέλιξη της καριέρας σου. Διαφοροποίησε τις συνθήκες καθημερινότητας σου, έκφρασε τις ιδέες σου και να είσαι βέβαιη πως θα ακουστείς. Νέες προκλήσεις και προτάσεις δεν σε βρίσκουν εντελώς απροετοίμαστη. Μια νέα, ισχυρότερη αρχή στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε ενθουσιάζει και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε καυτές πρωτοβουλίες. Εάν είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και γιατί όχι να αφεθείς στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

Ζυγός
Αυτήν τη βδομάδα θέλεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να βγεις από τη στασιμότητα που δεν σου πηγαίνει καθόλου. Είναι γνωστό πως θέλεις σασπένς στην καθημερινότητα σου, εξέλιξη και νέες εμπειρίες. Ο προοδευτικός τρόπος σκέψης σου στα εργασιακά σε φέρνει μπροστά σε νέα ερεθίσματα που δεν σε αφήνουν καθόλου αδιάφορη. Απλά απόφυγε την υπερβολή στην επίδειξη και προβολή σου. Απ’ το σπίτι και την οικογένεια λαμβάνεις την υποστήριξη και την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι καθώς και από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Τυχόν παρεξηγήσεις ή ψυχρότητα του προηγούμενου διαστήματος λύνονται και είναι ευκαιρία να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, η συμπεριφορά σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γίνεται πιο σαγηνευτική και έτσι οι πιθανότητες να τον κατακτήσεις αυξάνονται.

Σκορπιός

Οι επόμενες μέρες φέρνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου για ένα μεγάλο διάστημα. Όλο αυτό βέβαια σου προκαλεί έντονο στρες στην καθημερινότητα και ίσως χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Διατήρησε την υπομονή σου και προσπάθησε να λειτουργείς ήρεμα και διαλλακτικά αποφεύγοντας ρήξεις ή παρεξηγήσεις. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή είτε είσαι μόνη, είτε διατηρείς ένα μόνιμο δεσμό. Νέες γνωριμίες και έντονη κοινωνικότητα έχουν την τιμητική τους.

Τοξότης
Προνοητικότητα χρειάζεται η νέα εβδομάδα για σένα προκειμένου να αποφύγεις κακοτοπιές. Το κλίμα είναι διφορούμενο που από τη μια σου δίνει ευκαιρίες κι απ’ την άλλη ίσως και να σου στήνει παγίδες. Το κλίμα γενικά σε βοηθά να βελτιώσεις σημαντικά την οικονομική σου κατάσταση. Νέες γνωριμίες που προέρχονται απ’ την κοινωνική σου ζωή εκμεταλλεύσου τες στο έπακρο και να είσαι βέβαιη πως θα εξυπηρετήσουν τα επαγγελματικά σχέδια, αλλά και τη συναισθηματική σου ζωή -εάν είσαι μόνη. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, αλλάζεις τον τρόπο που λειτουργείς στην καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου και προσθέτεις το σασπένς που χρειάζονται οι ισορροπίες.

Αιγόκερος
Η νέα εβδομάδα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και σε απελευθερώνει από προκαταλήψεις και στερεότυπα. Βρίσκεις ευκολότερα λύσεις σε θέματα που το προηγούμενο διάστημα σου είχαν γίνει βραχνάς κι έτσι απαλλάσσεσαι από έντονα άγχη. Μην εγκλωβίζεσαι σε αρνητικές σκέψεις στα εργασιακά και πάρε πρωτοβουλίες. Νέες ευκαιρίες ή και προτάσεις ξεθάβουν τις πραγματικές σου ικανότητες και ταλέντα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου και σε κάνει την πρωταγωνίστρια. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σου αυξάνονται καθώς και η ανάγκη σου να ενισχύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μόνο μην του προκαλείς τη ζήλια που πιθανά θα αυξήσει την γκρίνια. Εάν είσαι μόνη, έρχονται τα καλύτερα για αυτό προετοιμάσου και πάρε τα πάνω σου.

Υδροχόος
Κυκλοθυμικά συναισθήματα αυτήν τη βδομάδα πιθανά να επηρεάσουν τη διάθεση σου και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Οι ενέργειες της εβδομάδας αλλάζουν τις συνθήκες στο σπίτι και την οικογένεια και σε βοηθούν να ξεπεράσεις ή να ξεχάσεις παλιά προβλήματα. Ευνοϊκό είναι το διάστημα που διανύεις για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των σχέσεων σου με συναδέλφους. Στιγμές έντασης προσπέρασε τες ή αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και υπομονή. Στόχος σου είναι να έχεις υποστηρικτές και συμμάχους. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα ή τάσεις ανεξαρτησίας από πλευράς σου πιθανά να δημιουργήσουν τριγμούς στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας και διασκέδαση. Εάν είσαι μόνη, δώσε τη δυνατότητα σε νέες γνωριμίες να σε πλησιάσουν εκμεταλλευόμενη την κοινωνικότητα σου.

Ιχθείς
Συνετά και συγκρατημένα είναι τα βήματα σου αυτήν τη βδομάδα κι αυτό να είσαι βέβαιη ότι εξυπηρετεί κατά πολύ τους στόχους και τα σχέδια σου. Θέλεις να πατάς σε στέρεο έδαφος γι’ αυτό και κινείσαι προσεκτικά. Η Αφροδίτη σου δημιουργεί περισσότερο την ανάγκη για διασκέδαση και προσωπικό χρόνο απόλαυσης. Οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι οι αναμενόμενες γι’ αυτό και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η συναισθηματική σου ζωή και η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες. Μια έστω και μικρή απόδραση με τον αγαπημένο σου θα δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, ένα ερωτικό σκίρτημα σου υπενθυμίζει τις ανάγκες σου και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων πλέον σου δίνει τη δυνατότητα να φλερτάρεις και να ανεβάσεις τη αυτοπεποίθηση σου.

 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template