Κάτι δεν πάει καλά με την ιστορία - Είχαν σχέση λένε ο Γεωργούλης με την Ελένη Χρονοπούλου !!

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Μίσος και εκδίκηση επειδή ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης παράτησε την Ελένη Χρονοπούλου για τα μάτια μιας Ιταλίδας θα το μάθουμε της επόμενες ημέρες. Πάντως κάτι δεν πάει καλά με αυτή την υπόθεση. Υπάρχει παρασκήνιο και μίσος που γεννήθηκε απο την εγκατάλειψη;
Νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της απομάκρυνσης του Αλέξη Γεωργούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου, για σεξουαλική παρενόχληση και βαριά κακοποίηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του OPEN, Μαρία Αρώνη, η καταγγελία - η οποία αφορά σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό - έγινε ανώνυμα πριν 3 χρόνια, δηλαδή η κ. Χρονοπούλου δεν είχε αποκαλύψει το όνομα του δράστη.

Το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη αποκαλύφθηκε τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Ελένη Χρονοπούλου φέρεται να είχαν σχέση εκείνη την περίοδο.

Σύμφωνα πάντως με την ανταποκρίτρια του ΣΚΑΙ, Έφη Κουτσοκώστα, η καταγγελία έγινε ανώνυμα, χωρίς το θύμα να δηλώσει τα στοιχεία του.

Σημειώνεται πως ο κ. Γεωργούλης, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, αναμένεται να προβεί σήμερα σε νέα τοποθέτηση επί της υπόθεσης.

Αλέξης Γεωργούλης: Καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία σε βάρος μου

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε χτες τις κατηγορίες, και έκανε λόγο για ψευδή και συκοφαντική καταγγελία, και ζήτησε, όπως αναφέρει, ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής του ασυλίας.

"Δυστυχώς ζούμε σε δύσκολες και επικίνδυνες εποχές. Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου, καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια" αναφέρει ο Αλέξης Γεωργούλης σε ανακοίνωσή του.

"Απέναντι σε αυτήν την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται – μάλλον όχι τυχαία – λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας" αναφέρει ο ευρωβουλευτής.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template