Η ανώνυμη επιστολή από ανταγωνιστή dealer της άσπρης σκόνης που κάρφωσε τον αστυνομικό της κόκας!

Σάββατο 15 Απριλίου 2023


Η προφυλάκιση του αστυνομικού που υπηρετούσε στο τμήμα Παλαιού Φαλήρου και διακινούσε ναρκωτικά είναι πλέον γνωστή. 
Οι αρχές έμαθαν για τη δράση του αστυνομικού Σ.Δ μέσα από μία ανώνυμη καταγγελία που έφθασε στα χέρια τους μέσω ταχυδρομείου τον περασμένο Οκτώβριο. Στην καταγγελία αναφερόταν συγκεκριμένα:


«Ο μπάτσος Σ.Δ σπρώχνει κόκα και μαύρο σε όλη την Αθήνα .Είναι πίσω από trappers και είναι αυτός που τους προμηθεύει με ναρκωτικά. Για τις δουλειές του χρησιμοποιεί τηλέφωνο με αριθμό 690……. Και για τις μετακινήσεις του έχει ένα Piaggio Beverly με πινακίδα ΒΚ……. και ένα Audi. Μένει στον Ν. Κόσμο μαζί με τη γκόμενα του. Σε πολλές περιπτώσεις για μην μπορεί να τους πιάσει η Αστυνομία χρησιμοποιούν τον εξής τρόπο: Όταν θέλει κάποιος να παραγγείλει μία ποσότητα μπαίνει στο email sp...@icloud .com και αφού βάλει τον κωδικό 19…ry μετά γράφει στο πρόχειρο την ποσότητα που θέλει. Αφού γράψει τι θέλει μπαίνει ο μπάτσος στο ίδιο email με τους ίδιους κωδικούς και αφού δει την παραγγελία βρίσκει τις ποσότητες των ναρκωτικών και τις μεταφέρει στους πελάτες. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που γίνονται τηλεφωνικές συνομιλίες με συνθηματικά. Στις δουλειές του χρησιμοποιεί και δύο τσιράκια. Όλοι ανήκουν στην ομάδα μπράβων με βάση την Καλλιθέα που ο αρχηγός τους είναι αδερφός ενός πολύ σκληρού Αλβανού κακοποιού, γνωστού για ληστείες και ναρκωτικά. Αυτοί τα καλοκαίρια κάνουν μπραβιλίκια στη Μύκονο και γι' αυτό παίρνει ο μπάτσος αναρρωτική κάθε καλοκαίρι».

Η καταγγελία ήταν αρκετή για να ξεκινήσει η έρευνα ενώ διατάχθηκαν και άρσεις απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών. Μία έρευνα που έδειξε όχι μόνο τον κατηγορούμενο αστυνομικό αλλά και έναν Ειδικό Φρουρό

Οι διάλογοι

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο Αστυνομικός μαζί με έναν ακόμη άντρα διακινούσαν ναρκωτικά κυρίως απογευματινές ώρες ώστε να μην κινήσουν υποψίες ενώ διατηρούσαν συγκεκριμένο πελατολόγιο με κοινό πελάτη τον Ειδικό Φρουρό. Για να μην εντοπιστούν οι συνομιλίες τους, χρησιμοποιούσαν διαδικτυακές εφαρμογές όπως Viber ή WhatsApp. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος μεταξύ του αστυνομικού και του συνεργού του.

Α.Ζ: Να βγεις να έρθεις να με βρεις είναι ζητάδες εκεί δίπλα στο σπίτι μου.

Κατηγορούμενος Αστυνομικός: Τι έχει ;

Α.Ζ: Τίποτα δεν ξέρω, εκεί σταματημένοι είναι τώρα μην μας κάνουνε κανά ντου και με τσακώσουνε πριν φθάσω σπίτι σου να ξεφορτώσω.

Κατηγορούμενος Αστυνομικός: Έλα από μένα ότι θες ρε, ότι θες πάρε με.

Α.Ζ: Αυτό σου λέω, άμα σε πάρω στα μισά, να ντυθείς μην μου έρθεις ξεβράκωτος.

Κατηγορούμενος Αστυνομικός: Εντάξει εντάξει. Έγινε έλα από δω .

Ο Ειδικός Φρουρός φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών με τον Αστυνομικό να του προμηθεύει τις ουσίες. Τα χρήματα μετά από προτροπή του αστυνομικού, τα κατέθετε στον τραπεζικό λογαριασμό της συζύγου του δεύτερου, ενώ προέκυψε ότι η σύζυγος γνώριζε πως είναι χρήματα που προέρχονταν από διακίνηση ναρκωτικών που έκανε ο ίδιος ο άντρας της.

Ο Αστυνομικός σε τηλεφωνική επικοινωνία που έχει με τον Ειδικό Φρουρό το μεσημέρι στις 10 Φεβρουαρίου του λέει: «Θα τραβηχτώ για κάτι καλό. Τώρα μπορώ σήμερα γι’ αυτό στο λέω. Ότι γουστάρεις... Τώρα άμα πας από το «γείτονα» να μου πεις να πάω από το γείτονα μην ξανατρέχω σαν το μαλάκα».

Τα μέτρα προφύλαξης


Ο κατηγορούμενος αστυνομικός έπαιρνε όλα τα μέτρα προφύλαξης για να μην κινήσει υποψίες. Κινούνταν πάντα με μεγάλη ταχύτητα, παραβίαζε συχνά τα κόκκινα φανάρια, κινούνταν ανάποδα σε μονόδρομους καθιστώντας την επιτήρησή του πολύ δύσκολη, ενώ είχε αφαιρέσει και την πινακίδα από το μηχανάκι που είχε.

Στις 8 Απριλίου στις 16.50 και ενώ βρίσκεται σε περιπολία με το υπηρεσιακό όχημα, προφασίστηκε σε συνάδελφό του ότι είναι αναγκαίο να κάνει κάτι προσωπικό και με το περιπολικό πήγαν στο λιμάνι του Πειραιά. 

Εκεί ο αστυφύλακας πλησίασε οδηγό αυτοκινήτου και του έδωσε μια σακούλα με ναρκωτικά. Ελάχιστα λεπτά μετά οι συνάδελφοί του που τον παρακολουθούσαν του πέρασαν χειροπέδες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template