Πώς ο Sting βγάζει 5.000 δολάρια την ημέρα χωρίς να κάνει το παραμικρό

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023


Ο Diddy
είναι αναγκασμένος να πληρώνει 5.000 δολάρια στον Sting κάθε μέρα που περνά, για ολόκληρη τη ζωή του. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ράπερ, πληρώνει ακόμα το τίμημα για το γεγονός ότι συμπεριέλαβε κομμάτι της επιτυχίας των Police «Every Breath You Take» στο χιτ του 1997 «I’ll be missing you», χωρίς να έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα.

Το «I’ll Be Missing You», που είναι αφιερωμένο στον δολοφονημένο ράπερ Notorious B.I.G., κυκλοφόρησε το 1997 και παρέμεινε στην κορυφή του Billboard Hot 100 για 11 εβδομάδες.

Όμως, όπως επιβεβαίωσε ο Sting σε μία συνέντευξή του στο 2018, ο Diddy δεν ζήτησε την άδειά του για να χρησιμοποιήσει το «Every Breath You Take» στο τραγούδι, με αποτέλεσμα ο ράπερ να του πληρώνει το ποσό των 2.000 δολαρίων την ημέρα, «για την υπόλοιπη ζωή του».



Προ ημερών, ωστόσο, ο Diddy τον διόρθωσε, γράφοντας στο Twitter ότι το πραγματικό ποσό είναι 5.000 δολάρια. «Όχι. 5 χιλιάρικα την ημέρα. Αγάπη στον αδερφό μου @OfficialSting!», έγραψε.

Μάλιστα, όπως έχει πει παλαιότερα ο frontman των Police, τα χρήματα που έχει βγάλει από τον Diddy πλήρωσαν για τις σπουδές μερικών εκ των έξι παιδιών του.

«Αυτοί οι τύποι απλά παίρνουν τα τραγούδια σου, τα βάζουν σε έναν δίσκο και αντιμετωπίζουν τα νομικά μετά», είχε πει.



«Ο Elton John μου είπε: ‘Πρέπει να ακούσεις (το I’ll Be Missing You’), θα γίνεις εκατομμυριούχος’. Του είπα: ‘Είμαι ήδη εκατομμυριούχος’. Και αυτός είπε: ‘Θα γίνεις δύο φορές εκατομμυριούχος!’. Σπούδασα 1-2 από τα παιδιά μου με τα έσοδα και με τον Diddy είμαστε ακόμα καλοί φίλοι», περιγράφει ο Sting.

Πάντως, ακόμα και εάν ο Diddy πληρώνει 5.000 δολάρια την ημέρα στον Sting –ή 1.825.000 δολάρια τον χρόνο- μάλλον δεν τον «πονάει» και πολύ. Το Forbes υπολόγισε ότι ο ράπερ έβγαλε 90 εκατ. δολάρια μόνο το 2022, ενώ το 2019 είχε υπολογίσει το ύψος της περιουσίας του στα 740 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα, ο Diddy δεν είναι ο μοναδικός ράπερ που πληρώνει εκ των υστέρων τον Sting γιατί «έκλεψε» τα τραγούδια του.

Ο Juice WRLD χρησιμοποίησε το «Shape of My Heart» στο τραγούδι του «Lucid Dreams», του 2018, το οποίο έφτασε έως το Νο2 του Billboard Hot 100 και έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατ. κομμάτια μέχρι στιγμής μόνο στις ΗΠΑ.

Ο Sting πιστεύεται ότι έχει το 85% των δικαιωμάτων του τραγουδιού αυτού. Και είχε πει παλαιότερα ότι με αυτά τα έσοδα θα πληρώσει τις σπουδές των εγγονιών του.

moneyreview.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template