Φεστιβάλ Καννών 2023: Πέτρα του σκανδάλου ο Gavras! «Προσπαθώ να μην τον βρω και τον σκοτώσω»

Σάββατο 27 Μαΐου 2023


Το άρωμα Ελλάδας στο Φεστιβάλ των Καννών δεν έδωσαν μόνο τα κορίτσια της showbiz, αλλά και ο Ρομέν Γαβράς, ο οποίος περπάτησε στο κόκκινο χαλί έχοντας δίπλα του τη λαμπερή σύντροφό του Ντούα Λίπα.
Πριν προλάβουν να σβήσουν τα φλας, όμως, ο ελληνικής καταγωγής Γάλλος σκηνοθέτης μετατράπηκε σε «πέτρα» του σκανδάλου και δέχτηκε απειλές για τη ζωή του για τα μάτια της ποπ σταρ.

Ο Γαβράς και η αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα τραγουδίστρια τράβηξαν πάνω τους τα φώτα, καθώς για δεύτερη φορά μετά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού πήγαν μαζί σε κορυφαία εκδήλωση. 
Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι άρχισαν να κυκλοφορούν έντονα τον Φεβρουάριο, όταν εθεάθησαν να φεύγουν μαζί από μεταμεσονύχτιο πάρτι στο Λονδίνο μετά την απονομή των βρετανικών «Οσκαρ», όπως είναι γνωστά τα βραβεία BAFTA. Η λαμπερή εμφάνισή τους στις Κάννες έπεισε και τους τελευταίους που αμφέβαλλαν ότι είναι ζευγάρι. Από ό,τι φαίνεται, αυτός που δεν το πήρε καθόλου καλά είναι ο διάσημος πρώην σύντροφος της Ντούα Λίπα, Ανουάρ Χαντίντ.Ανουάρ Χαντίντ

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών του Γαβρά και της Λίπα στις Κάννες, ο Ανουάρ, που είναι αδερφός των διάσημων μοντέλων Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ και κάνει καριέρα ως τραγουδιστής, έκανε αινιγματική ανάρτηση στα stories του στο Instagram.

Ο Ρομέν Γαβράς με την Ντούα Λίπα

«Προσπαθώ να μην τον βρω και τον σκοτώσω» έγραψε ο Ανουάρ, που ήταν ζευγάρι με τη Λίπα από το 2019 μέχρι το 2021, πάνω σε φωτογραφία του. Τα λόγια του έκαναν πολλούς να σκεφτούν ότι αναφερόταν στον Ρομέν Γαβρά και στο «σκάνδαλο» που δημιουργήθηκε όταν του «έφαγε» το κορίτσι.
«Σιωπή» από την πρώην του Ρίτα Όρα

Αυτή πάντως που δεν έκανε ούτε ένα σχόλιο για την εμφάνιση στις Κάννες της «άσπονδης» φίλης της, Ντούα Λίπα, και του πρώην συντρόφου της Ρομέν Γαβρά ήταν η Ρίτα Ορα. 

Η αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα ποπ σταρ τα είχε φτιάξει με τον Γαβρά το 2020 για περίπου έξι μήνες. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν έκαναν μαζί καλοκαιρινές διακοπές στη Φορμεντέρα της Ισπανίας και επιβεβαιώθηκε όταν ήρθαν μαζί στην Κέρκυρα. 

Από ό,τι φάνηκε, όμως, η σχέση τους δεν άντεξε στους αυστηρούς περιορισμούς στις μετακινήσεις που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 και το ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του τον Μάρτιο του 2021.Ρίτα Ορα

Και οι δύο προχώρησαν στη ζωή τους, με την Ορα να παντρεύεται τον σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι και τον Γαβρά να βρίσκει το νέο του αμόρε στο πρόσωπο της Ντούα Λίπα. Εκείνη την εποχή γράφτηκε ότι η επιλογή του Γαβρά «κάθισε στον λαιμό» της Ορα, καθώς η τραγουδίστρια ήταν στα μαχαίρια με την επίσης αλβανικής καταγωγής Λίπα. 
Ως παιδιά ήταν φίλες, όμως από τη στιγμή που η Λίπα άρχισε να αντιγράφει την Ορα για να κάνει καριέρα, η φιλία τους πήγε περίπατο.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template