ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 22 έως 28 Μαΐου 2023

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023


Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα, Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Δημιουργική, δραστήρια και παραγωγική προβλέπεται η εβδομάδα για σένα, καθώς συμπεριλαμβάνει αρκετά πλανητικά γεγονότα. Ίσως ήρθε η ώρα να βάλεις το φλογερό και εύστροφο πνεύμα σου στη θέση του οδηγού και να ανακτήσεις τον έλεγχο των υποθέσεων σου. Γίνεσαι αρκετά τολμηρή στα εργασιακά και δεν φοβάσαι να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Έχεις περισσότερη ανάγκη για ανεξαρτησία και ίσως προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον καθώς ο ρομαντισμός και το πάθος κυριαρχούν. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου που ενισχύεται σημαντικά φέρνει ευκαιρίες. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και μπορείς πλέον να κάνεις εσύ τις επιλογές που θέλεις.


Ταύρος
Αν και δημιουργική η νέα εβδομάδα έχει και τις εντάσεις της που πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται κι έτσι μπορείς να κατευθύνεις τις συζητήσεις που θα προκύψουν στα εργασιακά προς τα συμφέροντα σου και να επωφεληθείς σημαντικά. Κατά τα άλλα δεν φαίνεται να σε απασχολούν προβλήματα της καθημερινότητας, καθώς όλα κινούνται ομαλά. Πολλές θετικές όψεις ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή. Τον ελεύθερο χρόνο σου αφιέρωσε τον στον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, το σύμπαν λειτουργεί βοηθητικά και φέρνει ευκαιρίες.

Δίδυμοι
Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου φαίνεται να αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντος σου αυτήν την εβδομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σου γίνονται και εμμονή. Οι πλανητικές όψεις σε βοηθούν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σχέδια σου. Το καλό συνεργασιακό κλίμα που επικρατεί εξυπηρετεί τα σχέδια σου. Διαχώρισε τα προσωπικά απ’ τα συναισθηματικά και διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Τώρα αν υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας δεν χάλασε και ο κόσμος. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το επαγγελματικό περιβάλλον σου κάτι καλό έρχεται για να καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά. Διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα και απλά άστο να εξελιχθεί.

Καρκίνος
Δύσκολες υποθέσεις σου αυτήν τη βδομάδα φρόντισε να τις διαχειριστείς και να τις διεκπεραιώσεις, καθώς οι όψεις λειτουργούν πιο βοηθητικά για εσένα. Μικρές εντάσεις στα εργασιακά θα πρέπει να τις αποφύγεις προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Κατά τα άλλα είναι δημιουργικές οι επόμενες μέρες σου και σου δίνουν τροφή για να βελτιώσεις και να ενισχύσεις την εξέλιξη της καριέρας σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφο σου κάνε ένα διάλειμμα στα όσα προσωπικά σε απασχολούν και αφιερώσου σε αυτόν. Απόλαυσε το πάθος, τη γαλήνη και την ηρεμία που σου παρέχει το πλανητικό σκηνικό, αλλά και η συντροφιά του. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη φροντίζει για σένα και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.


Λέων
Ξεκίνα αισιόδοξα τη βδομάδα σου έχοντας υπόψη σου ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδια σου, τα οποία όμως είναι προσωρινά. Οι πλανήτες χαρίζουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ενισχύουν την επικοινωνιακή σου δυνατότητα. Για αυτό και εύκολα ξεπερνάς προβλήματα στα εργασιακά, καθώς κατευθύνεις και τις συζητήσεις προς τα δικά σου συμφέροντα. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου απ’ τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κακές γλώσσες. Εμπιστεύσου τον και πέρνα όμορφες ρομαντικές και τρυφερές στιγμές μαζί του που φορτίζουν τις μπαταρίες σου, αλλά σας φέρνουν και πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που προκύπτει πιθανά μέσα απ’ τις επαγγελματικές συναναστροφές σου μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ιδανικό, για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η μοναξιά σου έχει ημερομηνία λήξης.

Παρθένος

Οι πλανήτες και το σύμπαν αυτήν τη βδομάδα σε γεμίζουν ενέργεια, δύναμη και ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου. Διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά και απόφυγε στιγμιαίους εκνευρισμούς που προέρχονται από τους γρήγορους ρυθμούς. Οι όποιες διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους σου μπορεί να ξεπεραστούν ευκολότερα χάρη στην επικοινωνιακή σου ικανότητα που ενισχύεται. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση. Μην βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τις λέξεις κλειδιά. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά απ’ το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου.

Ζυγός
Αρκετή κούραση σε περιμένει αυτήν τη βδομάδα καθώς οι ρυθμοί και οι απατήσεις ανεβάζουν ταχύτητα. Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεση σου είναι να κάνεις μικρά διαλείμματα που θα φορτίζουν τις μπαταρίες σου. Κάποιες ενέργειες δημιουργούν εκνευρισμό στα εργασιακά που πρέπει να τον αποφύγεις χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και της διπλωματίας που διαθέτεις. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου, καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρε τις αποφάσεις και δώσε τις λύσεις που θα τους ικανοποιήσουν όλους και φυσικά και τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται.

Σκορπιός
Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς δεν είσαι σε απόλυτη φόρμα και νιώθεις αρκετά κουρασμένη. Κάποιες ενέργειες δεν ευνοούν επαγγελματικές υποθέσεις και συμφωνίες καθώς δημιουργούν εντάσεις και διαφωνίες. Τακτοποίησε πιθανές παρελθοντικές εκκρεμότητες έστω κι αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε λοιπόν τα μάτια και εμπιστεύσου τη.

Τοξότης
Η νέα εβδομάδα απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, είτε πρόκειται για παρελθοντικές εκκρεμότητες, είτε για αγορές, ακόμα και για υποχρεώσεις που προκύπτουν αναπάντεχα. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ρίχνει τις επιδόσεις σου. Γρήγορα ωστόσο ανακτάς και πάλι τον έλεγχο με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζονται και ενισχύουν την επικοινωνιακή σου ικανότητα δίνοντας διαύγεια στο πνεύμα σου. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφο σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείριση του ή τα έξοδα που πιθανά προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση μην αφήνεις τίποτα να διαταράξει την ασφάλεια και την ηρεμία σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που πιθανά προκύψει μέσα απ’ τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες σου φαίνεται να σε γοητεύει.

Αιγόκερος
Σπίτι και οικογένεια αυτήν τη βδομάδα αποσπούν το ενδιαφέρον σου, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και επανέρχονται. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι στόχοι σου δεν φαίνεται να είναι και στην απόλυτη προτεραιότητα σου αυτήν τη βδομάδα. Κάποια θέματα και κάποιες ευκαιρίες όμως απαιτούν την προσοχή σου. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του. Απόλαυσε το πάθος και τον ρομαντισμό που σας χαρίζει απλόχερα το πλανητικό σκηνικό. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Ο ιδανικός συνδυασμός αυτήν τη βδομάδα θα ήταν η χαρούμενη και στρατηγική συναναστροφή με συναδέλφους ή επιχειρηματικούς συνεργάτες που συγκαταλέγονται στους φίλους σου. Ο Δίας σου χαρίζει αισιοδοξία και αναζητάς διαφορετικούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις σωστές κατευθύνσεις σου. Οι πνευματικές σου δεξιότητες σε βοηθούν να διακριθείς στα εργασιακά και να διεκδικήσεις τις ευκαιρίες, έχοντας έναν ισχυρό άσσο στο μανίκι σου. Η διάθεση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου, καθώς και οι ανάγκες σου μεταλλάσσονται από απόλυτα συναισθηματικές σε απόλυτα ανεξάρτητες. Έτσι στιγμές έντασης προσπάθησε να τις καταλαγιάσεις και να μην επιτρέψεις να κλονίζουν τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και νέοι άνθρωποι σε βοηθούν να αποκολληθείς από το παρελθόν και τις δυσάρεστες σκέψεις.

Ιχθείς
Οι πλανήτες στηρίζουν αυτήν τη βδομάδα τα σχέδια, τις επιδιώξεις σου και εξασφαλίζουν την ευνοϊκή εξέλιξη των υποχρεώσεων σου. Ωστόσο οι ευθύνες των εργασιακών σου είναι πολλές και θα πρέπει να καθορίσεις τις προτεραιότητες σου, αποφεύγοντας εντάσεις και διαφωνίες. Το πλανητικό σκηνικό αυξάνει δραματικά την ανάγκη σου για αγάπη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθήματα ζήλιας και καχυποψίας. Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφο σου και μην δημιουργείς σκηνές για το τίποτα. Βάλε φρένο στη φαντασία σου ή τουλάχιστον εκμεταλλεύσου την εποικοδομητικά. Εσύ που είσαι μόνη, αν και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται, έντονα συναισθήματα ανασφάλειας σε κάνουν αυστηρή και έντονα επιφυλακτική με νέες γνωριμίες. Κάποιες αποκαλύψεις σε οικογενειακό επίπεδο ή και φιλικό, αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και κάνε μια δεύτερη σκέψη προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template