Κριστιάνο Ρονάλντο - Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Δίνουν μια γεύση από το «παλάτι» που ζουν στη Μέση Ανατολή

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023


Μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία τον Ιανουάριο, όταν υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 175 εκατομμυρίων λιρών ετησίως για να αγωνιστεί στην ομάδα Αλ Νασρ.

Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ οι οποίοι μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media έδωσαν μια μικρή γεύση από την πολυτελή κατοικία τους στη Μέση Ανατολή.

Η Τζορτζίνα πόζαρε με ένα μπλε μπικίνι στην πισίνα όπου ολόκληρη η οικογένεια απόλαυσε το μπάνιο της ενώ ο Ρονάλντο έδειξε με περηφάνεια τους κοιλιακούς του.

Το ζευγάρι στις φωτογραφίες που ανέβασε έδειξε την πισίνα της έπαυλης, μέρος του κήπου με τους φοίνικες ενώ απέφυγε να δείει εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού. Στις φωτογραφίες διακρίνονται και τα πολυτελή αυτοκίνητα της οικογένειας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media



Οι φήμες για σοβαρή κρίση στη σχέση τους

Πρόσφατες αναφορές της πορτογαλικής τηλεόρασης δείχνουν ότι η σχέση τους μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Noite das Estrelas», ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει κουραστεί από τη στάση της συντρόφου του, η οποία περιγράφεται ως «αναγκαστική, επιπόλαιη και μακριά από την πραγματικότητα». Στην εκπομπή παρουσιάστηκε επίσης ο ψυχολόγος Κουϊντίνο Άιρες, ο οποίος ανέλυσε τη συμπεριφορά του ζευγαριού σε πρόσφατες δημόσιες εκδηλώσεις και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προσωπική ζωή του Ρονάλντο δεν βρίσκεται σε στιγμή ευτυχίας.
Οι φήμες έχουν προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ των φαν του ζευγαριού και των δημοσιογράφων, με ορισμένους να εικάζουν ότι οι υπερκαταναλωτικές συνήθειες της Τζορτζίνας και η πεποίθησή της ότι είναι ισάξια του Ρονάλντο προκαλούν ένταση στη σχέση τους. Άλλοι εικάζουν ότι η απομάκρυνση του Ρονάλντο από την οικογένειά του, ιδίως από τη μητέρα του, μπορεί να συμβάλλει στη δυστυχία του.

Παρά τις φήμες, υπάρχουν και εκείνοι που υπερασπίζονται το ζευγάρι, υποστηρίζοντας ότι τα πάνε καλά. Η φίλη του Κριστιάνο, Φιλίπα Κάστρο, δήλωσε ότι «όπως πάντα τα πάνε πολύ καλά» και ότι οι αναφορές είναι απλώς «ιστορίες, κουτσομπολιά, φτιαγμένα από ανθρώπους που δεν αντέχουν τον Τζίο».




Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ τα «ακούει» συχνά για τον πολυτελή τρόπο ζωής της

Η σύντροφος του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, προκαλεί συχνά αντιδράσεις με τις δηλώσεις και τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η influencer μοιράστηκε πρόσφατα μια σειρά φωτογραφιών από το καλοκαίρι του 2020, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας της ίδιας και του Ρονάλντο να στέκονται μπροστά από το γιοτ τους.

Η εικόνα, στην οποία απεικονίζεται το ζευγάρι μπροστά από το γιοτ Azimut Grande 27 Metri που αγόρασαν πριν από τρία χρόνια για περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ, συνοδευόταν από μια λεζάντα που έγραφε «θυμάμαι εκείνο το καλοκαιρινό απόγευμα όταν πήγαμε να αγοράσουμε το σκάφος μας».

Δείτε τη δημοσίευση


Ενώ η ανάρτηση συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες πάνω από πεντέμισι εκατομμύρια likes, δέχτηκε επίσης επικρίσεις από αρκετούς followers που κατηγόρησαν ξανά τη Ροντρίγκεζ ότι επιδεικνύει τον πολυτελή τρόπο ζωής της, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει πως δεν της αρέσουν τα υλικά αγαθά.

Παρά τα αρνητικά σχόλια, πολλοί από τους θαυμαστές της Ροντρίγκεζ την υπερασπίστηκαν, αποκαλώντας όσους άφησαν αρνητικά σχόλια ως "ζηλιάρηδες". Αυτή η αντίδραση δεν είναι κάτι καινούργιο για τη Ροντρίγκεζ, καθώς έχει επικριθεί πολλάκις στο παρελθόν για τον πολυτελή τρόπο ζωής της και τα δώρα που λαμβάνει από τον Ρονάλντο.

Αντιδράσεις μετά τη συνέντευξή της - «Ζει σ' έναν άλλο κόσμο»

Πριν μερικές εβδομάδες η Ροντρίγκεζ βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της κριτικής των ισπανικών μέσων ενημέρωσης. Η Τζορτζίνα προωθούσε τη δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ της στο Netflix, «I'm Georgina», κατά τη διάρκεια περιοδείας της στην Ισπανία, αλλά η εμφάνισή της στην εκπομπή «El Hormiguero» προκάλεσε αντιδράσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Ροντρίγκεζ συζήτησε την πρόσφατη μετακόμιση της οικογένειάς της στη Σαουδική Αραβία μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Al-Nassr τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ορισμένα ισπανικά μέσα ενημέρωσης της επιτέθηκαν για την προφανή έλλειψη κατανόησης της ζωής στη χώρα και για την προώθηση ενός ριάλιτι που δεν αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη ζωή της.



Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι ένιωσε την υποστήριξη όλης της οικογένειάς της στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ. Μίλησε επίσης για τα παιδιά της με κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις που συζητήθηκαν αρκετά και στα social media. «Αγαπώ τα παιδιά μου, όχι όμως τα παιδιά όλων των άλλων», αστειεύτηκε πριν εξομολογηθεί ότι είναι περήφανη που τα παιδιά της δεν χρησιμοποιούν βία. Όπως είπε ένα από τα παιδιά τους, χτυπήθηκε στο σχολείο τις προάλλες όμως εκείνο δεν απάντησε στα χτυπήματα. «Είμαι περήφανη που τα παιδιά μας δεν χρησιμοποιούν βία» είπε.

Η πιο αμφιλεγόμενη δήλωση που έκανε παρόλα αυτά ήταν ξανά για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της, όταν είπε ότι προσπαθεί να δείξει στα παιδιά της ότι υπάρχει και φτώχεια γύρω τους, σημειώνοντας πως τόσο η ίδια, όσο και ο Ρονάλντο προέρχονται από φτωχές οικογένειες. «Τους λέω ότι δεν πρέπει να αφήσουν το φαγητό τους και αν δεν το φάνε είναι για το απογευματινό τους σνακ αργότερα. Κατά καιρούς τους βάζω βίντεο με παιδιά που δεν έχουν φαγητό και τους λέω ότι αυτό μπορεί να τους συμβεί» ανέφερε.

Εντύπωση προκάλεσε άλλο ένα σημείο της συνέντευξης στο οποίο ανέφερε πως ζουν «απλά» με τον Πορτογάλο αστέρα του ποδοσφαίρου και πως «δεν είναι υλιστές», αν και του έχει κάνει ήδη τρία αυτοκίνητα δώρο, για τα γενέθλιά του.

Μια ιδιαίτερα σκληρή κριτική ήρθε από την Ισπανίδα δημοσιογράφο Έμα Γκαρσία, η οποία δήλωσε μετά τη συνέντευξη: «Ζει σε έναν άλλο κόσμο και στερείται πολλών πληροφοριών για τη ζωή γενικότερα».

Kαι στα μέσα όμως κοινωνικής δικτύωσης υπήρχαν αντιδράσεις. Μία κοπέλα έγραψε στο Twitter πως «η μόνη δουλειά της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι βασικά να κάνει φωτογραφίσεις, να ψάχνει το καλύτερο φόρεμα για τα γκαλά της και να ταξιδεύει με τζετ». Ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας σχολίασε: «Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι ο τυπικός άνθρωπος που με τα λεφτά θα μπορούσε να αγοράσει τα πάντα εκτός από τις ταπεινές απόψεις».

Ο Ρονάλντο έχει ένα γιο τον Κριστιάνο Τζ., και τα δίδυμα Εύα και Ματέο, πέντε ετών, τα οποία απέκτησε πριν γνωρίσει την Τζορτζίνα με την οποία έχει δύο κόρες την Αλάνα Μαρτίνα πέντε ετών και τη 13 μηνών Μπέλα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template