Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023


Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, ο οποίος είχε ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης και τη νυχτερινή διασκέδαση, ενώ ανάμεσα στα μαγαζιά που είχε ήταν και η θρυλική «Νεράιδα».


Η υγεία του Στηβ Κακέτση είχε επιδεινωθεί σοβαρά, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάρτιο. Τότε, χρειάστηκε να νοσηλευτεί μερικές ημέρες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Στο παρελθόν, ο επιχειρηματίας είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχε αποκτήσει και έναν γιο. Παρότι χωρισμένοι, οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές.

Επίσης, γνωστή ήταν και η σχέση του με την τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου.

«Δεν αυτοκτόνησα στη φυλακή για να μην έχει ρετσινιά το παιδί μου»

Πριν 10 χρόνια, ο Στηβ Κακέτσης είχε συλληφθεί για χρέη στο Δημόσιο ύψους 390.000 ευρώ και μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Την ίδια χρονιά, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την περίοδο που κατηγορήθηκε για εμπόριο ναρκωτικών και έμεινε για ένα διάστημα στη φυλακή. «Έμεινα στη φυλακή 9 μήνες και μία εβδομάδα. Ήταν στιγμές που μου έρχονταν να αυτοκτονήσω. Δεν έκανα αυτή την κίνηση για το παιδί μου, θα του άφηνα τη ρετσινιά. Μιλας σοβαρά τώρα; Να σε παίρνουν αθώο και να σε βάζουν εκεί με τους κακοποιούς. Έκανα αγώνα τεράστιο στις τηλεοράσεις για να αποδείξω την αθωότητά μου. Μεγάλωνα ένα παιδί, τι τράβηξε κι αυτό… Του φέρονταν σαν να είναι νονός της νύχτας. Είναι εύκολα αυτά τα πράγματα; Αυτό είναι καρφί που καίει μέσα μου, υπάρχει» εξομολογήθηκε και σημείωσε: «Η Κατιάνα μου στάθηκε. Ψέματα να πω; Ήταν ήρωας».

Το 2017, σε συνέντευξή του στην Espresso, ο Στηβ Κακέτσης είχε δηλώσει πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στο δρόμο; Έχω δεχτεί πολλά χτυπήματα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο» και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου “έκαναν κοιλιά”, δεν πήγαιναν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το δυσβάσταχτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ το χρόνο»
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template