Ένα ολόκληρο χωριό δεν θα πάει να ψηφίσει λόγω εγκληματικότητας! – «Ζούμε με κάγκελα, μας έχουν κλέψει άπειρες φορές – Αποχή»

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023


Αποχή από τις εκλογές θα κάνουν οι κάτοικοι στο Λευκοχώρι Ηλείας, λόγω της εγκληματικότητας που «μαστίζει» την περιοχή.
Όπως δηλώνουν οι κάτοικοι στο χωριό θα υπάρχει έως και 90% (!) αποχή από τις εκλογές του Μαΐου και ζητάνε «ριζικά μέτρα» για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Συγκεκριμένα κάτοικος του Λευκοχωρίου, σε δηλώσεις του στο MEGA, ανέφερε ότι στις εκλογές «θα έχει μεγάλη αποχή, μην εκπλαγείτε δηλαδή εδώ στο χωριό και 90% αποχή».

Τα σπίτια… γέμισαν με κάγκελα, με τους κατοίκους να νιώθουν σαν να βρίσκονται σε φυλακή και κλειδώνουν τα σπίτια τους από νωρίς για να μην πέσουν θύμα κλοπής.

Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι οι δράστες έχουν κλέψει ακόμη και τα καντήλια του νεκροταφείου.



«Στη μία παρά δέκα η ώρα ήμουν εγώ και η γυναίκα μου, η γυναίκα μου ήταν στο κρεβάτι, δεν μπορούσε να σηκωθεί γιατί είναι κλινήρης και εμένα με το πιστόλι στον κρόταφο, “ό,τι χρυσαφικά έχεις”, τους έδωσα ό,τι είχα και 250 ευρώ που είχα τους τα έδωσα», περιγράφει κάτοικος του χωριού.

Θύμα κακοποιών έπεσε και ο πρόεδρος του χωριού την ώρα μάλιστα που ήταν στο πανηγύρι. «Ήταν ο Άγιος Αθανάσιος, είχαμε πανηγύρι εδώ στην πλατεία και μόλις γύρισα εδώ στο σπίτι ήταν μια χαρά. Ένα άλλο σπίτι δίπλα στην εκκλησία, του Νικολόπουλου και εκεί πήγα να δω εγώ και μόλις είδα ότι έσπασαν την πόρτα, αμέσως σκέφτηκα ότι έχουν πάει και στο δικό μου, θα έχουν πάει και τρέχω, είχαν σπάσει πόρτα, την κεντρική, μας πήραν λεφτά, χρυσαφικά, δεν είχαν αφήσει τίποτα μέσα», σημειώνει.

Στα σπίτια βάζουν συναγερμούς και προειδοποιητικές πινακίδες, μήπως και αποτρέψουν τα κακοποιά στοιχεία. «Μας έχουν κλέψει άπειρες φορές», αναφέρει κάτοικος του χωριού.

Μάλιστα, δεν είναι σπάνιες και οι επιθέσεις κατά της σωματικής τους ακεραιότητας, με τους κατοίκους να βρίσκονται πλέον σε απόγνωση. «Τους βάζουν μέσα και σε μία εβδομάδα έξω», τονίζει κάτοικος του χωριού. Και έτσι στις εκλογές θα πουν με μια φωνή: «Αποχή». «Το χωριό θα απέχει», σημειώνουν.

Φυσικά δεν χρειάζεται να θυμίσουμε το σύνθημα με το οποίο βγήκε η Νέα Δημοκρατία το 2019, η οποία υποσχόταν νόμο, τάξη και ασφάλεια, τρία χρόνια μετά και η εγκληματικότητα «μαστίζει» τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, κυρίως λόγω της παράνομης μετανάστευσης.

Άλλωστε δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δίνει χρήματα σε παράνομους μετανάστες για να «μην τους μετατρέψουμε σε εγκληματίες απελπισμένους»!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template