Micky Geller, 18: Ξέρω τι σου συνέβη ξαφνικά

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023


Εμβολιασμένος με 3 εμβόλια COVID o 18χρονος Micky Geller ήρθε να προστεθεί στην ατέλειωτη λίστα των νέων ανθρώπων που φεύγουν ξαφνικά από τη ζωή. Πάμε να δούμε ποιος ήταν ο Micky μέσα από τον αποχαιρετισμό της οικογένειάς του.



“Μας πλημμυρίζει η θλίψη καθώς ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας γιου, Micky Geller. Ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Waterski Junior, ήταν περήφανος που όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά κέρδισε μετάλλια για την ομάδα του Καναδά.

Ο Micky κατετάγη 6ος στον κόσμο στο U21 Jump και δεν του άρεσε τίποτα περισσότερο από το flying off the ramp. Πέρασε τα νεανικά του χρόνια στη γυμναστική και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την αναρρίχηση και το θαλάσσιο σκι.

Στον ελεύθερο χρόνο του ο Micky απολάμβανε τη συντροφιά στενών φίλων, τη μοτοσικλέτα, το snowmobile, τις συζητήσεις για να χαλαρώνει.

Παθιασμένος για ζωή κατάφερε να ζήσει μόνο 18 χρόνια. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που αγάπησαν πραγματικά τον Micky απλώς και μόνο επειδή αγάπησε και ο ίδιος τόσο γενναιόδωρα.

Το αγόρι μας θα μείνει στη μνήμη για την ενσυναίσθηση, το πάθος, τη δύναμη, την αφοβία, την ορμή, την πειθαρχία και τις απεριόριστες δυνατότητές του.

Ο Micky αφήνει πίσω τους γονείς του Bobbiann και Mitch, την αδερφή του Chloe, τους παππούδες και τη γιαγιά Mary Ann και Bob Cormack, τον Bob και την Lynn Macpherson.


Αν έπρεπε να ορίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, αυτή θα ήταν “Πειθαρχημένος”, θα περιγράψει ο Micky στο linkedin τον ευατό του.




Ηλικία 4-13: Εκπαιδεύτηκα και αγωνίστηκα σε επίπεδο ελίτ στη γυμναστική. Εκανα προπόνηση μεταξύ 28-32 ωρών/εβδομάδα ενώ ήμουν φοιτητής πλήρους φοίτησης. Θυσίασα μια κανονική κοινωνική παιδική ηλικία για να κυνηγήσω τους στόχους μου στη γυμναστική. Μέχρι τα 13 μου, ήταν ξεκάθαρο ότι επρόκειτο να ψηλώσω πολύ για να συνεχίσω με το άθλημα. Ήταν περίπου 6 μήνες πριν από αυτή την απόφαση όταν ανακάλυψα το θαλάσσιο σκι, το οποίο είχα ερωτευτεί αμέσως.

Ηλικία 13-15: Προκειμένου να παραμείνω σε φόρμα κατά τη διάρκεια της μεγάλης καναδικής offseason, αφιέρωσα το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου μου στην αναρρίχηση, για την οποία άρχισα σύντομα να αγωνίζομαι σε ένα εθνικό πρωτάθλημα.

Ηλικία 16:
Σταμάτησα την αναρρίχηση για να επιδιώξω μια ευκαιρία συνεργασίας μέσω του γυμνασίου μου στη Davtair Industries.

(Το Davtair είναι ένα κατάστημα κατασκευής χάλυβα κατά παραγγελία, που βρίσκεται στην Περιφέρεια της Εθνικής Πρωτεύουσας του Καναδά)

Την πρώτη μέρα έδειξα την εργασιακή μου ηθική, την πειθαρχία και τη δέσμευσή μου στην ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας μου προσφέρθηκε αμοιβή όχι μόνο για τις υπερωρίες, αλλά και για τις ώρες συνεργασίας μου. Η εταιρεία δεν είχε καμία υποχρέωση να πληρώσει για τίποτα, αλλά μου δόθηκε μια τυπική ωριαία τιμή για τους συγκολλητές.

Ηλικία 17: Το καλοκαίρι αφού εργάστηκα στο κατάστημα, ενημερώθηκα ότι θα είχα την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Waterski Jr 2021. Εκείνη τη στιγμή παράτησα όλα τα άλλα και αφιέρωσα όλο τον χρόνο μου στην προετοιμασία μου. Ήταν δύσκολοι κόσμοι επειδή ο “Jr” (U17), τώρα περιελάμβανε τους 18χρονους που είχαν χάσει την ευκαιρία τους να αγωνιστούν, οπότε ο στόχος μου ήταν απλώς να φτάσω στους τελικούς (οι 12 πρώτοι περνούν), κάτι που φαινόταν σαν ένα άλμα στο κενό. Ωστόσο, η πειθαρχία μου να τηρήσω το σχέδιό μου με οδήγησε στον τελικό γύρο ((top 12).

Πριν από αυτά τα παγκόσμια πρωταθλήματα ήξερα ότι η αυτοπειθαρχία μου πάντα μου πήγαινε πολύ, αλλά δεν είχα ιδέα ότι είχε τη δύναμη να κάνει οτιδήποτε θα ήταν δυνατό.
Μετά το τέλος των αγώνων επέστρεψα σπίτι και άρχισα να εξετάζω το κολεγιακό σκι ως δυνατότητα. Είχα στόχο να γίνω σπουδαίος συλλογικός σκιέρ. Ο UL Lafayette με πλησίασε και με στρατολόγησε. Δούλεψα πιο σκληρά από ποτέ στο σχολείο και τελείωσα τη χρονιά με 3.9 GPA.

Η πειθαρχία μου στη ζωή είναι αυτό που με κέρδισε μια πλήρη βόλτα στο ULL! και σε αυτό αποδίδω σχεδόν όλα μου τα επιτεύγματα!




Η κηδεία του Micky θα τελεστεί την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 στις 13:00 στο West Chapel of Hulse, Playfair & McGarry 150 Woodroffe Avenue, (στην οδό Richmond Road), Οττάβα. Θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Highland Park 2037 McGee Side Road, Carp.

Η ατελείωτη λίστα συνεχίζεται…

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template