10 χρόνια κάθειρξη με αναστολή στον Β. Γοργολίτσα! Είχε μπουκάρει στο πάρκινγκ του Εφετείου με 1.500.000 . Τα ναρκωτικά, η ζωή του ως ζιγκολό

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023


Σε κάθειρξη 10 ετών και 3 μηνών για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων πρώην παίκτης ριάλιτι Βασίλης Γοργολίτσας.


Το καλοκαίρι του 2022 είχε εισβάλει στο πάρκινγκ του Εφετείου της Αθήνας με ένα λευκό τζιπ, τύπου SUV και στο χώρο αυτό συνελήφθη.

Tο δικαστήριο έδωσε στην ποινή που του επέβαλε ανασταλτικό αποτέλεσμα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του κατ' έφεση, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Του επέβαλε, ωστόσο, τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η εισαγγελέαςτης έδρας στην αγόρευσή της ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι «αν ήταν αληθής ο ισχυρισμός του ότι οι ναρκωτικές ουσίες που κατείχε, ήταν για ιδία χρήση, θα είχε κριθεί εξαρτημένος από τον ιατροδικαστή, αφού έκανε χρήση τόσο μεγάλες ποσότητες όσες ισχυρίζεται». Σχετικά με το αίτημα του για την αναγνώριση του ελαττωμένου καταλογισμού, η εισαγγελική λειτουργός ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος «πραγματικά είχε συνείδηση της πράξης του γιατί ο ίδιος είχε συναισθανθεί το παράνομο των πράξεων του και ήθελε να απεμπλακεί από αυτό».

Απολογούμενος για την εισβολή που έκανε προς ενός έτους στο Εφετείο, έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα, ισχυρίστηκε πως τα λεφτά ήταν τα κέρδη του από ερωτικά ραντεβού, τα οποία τον οδήγησαν στο να εξαρτηθεί από ουσίες.

Όπως ο ίδιος ανέφερε «Είμαι καλά. Απεξαρτήθηκα από τις ουσίες. Ξεκίνησα να παίρνω για να αντεπεξέλθω στο ερωτικό ραντεβού. Μετά έπαιρνα για είχα χαρμάνα. Έφτασα στο τέρμα. Έγινα άπληστος με τα λεφτά. Ήθελα να γεμίζω τις σακούλες. Είχα όνειρα για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Όταν μάζευα χρήματα δεν τα έδινα στην οικογένεια. Είχα πάθει εμμονή, ήθελα να μαζεύω» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι θέλησε να φύγει από το χώρο, όταν έκανε οικογένεια. Μάλιστα, ως ύστατη προσπάθεια να σώσει τον εαυτό του «μπήκε» στο Εφετείο για να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο κατηγορούμενος ζητούσε να πάει στη φυλακή, ενώ στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε 1,5 εκατομμύριο ευρώ και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Πρόεδρος: Το 1,5 εκατομμύριο ευρώ πως βρέθηκε;
Μάρτυρας: Από τα ερωτικά ραντεβού. Το 2012 ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά.
Πρόεδρος: Πως αφυπνιστήκατε; Πως είπατε σταματάω;
Μάρτυρας: Το 2012 είπα σε ένα τερματοφύλακα την κατάσταση μου την οικονομική. Μου λέει θα σε βοηθήσω εγώ να κάνουμε ερωτικά ραντεβού με άντρες. Εγώ πάγωσα. Δεν το είχα ξανακάνει. Έκανα το πρώτο ραντεβού στου Ζωγράφου και δεν έκανα τίποτα γιατί με είδαν ότι είμαι πρωτάρης.
Πρόεδρος: Μετά πήρατε αέρα;
Μάρτυρας: Μετά ναι. Γνώρισα κι έναν μεγαλύτερης ηλικίας και ήθελε κάτι σαν σχέση. Ε…μετά δεν είχα σταματημό. Το έκανα δέκα χρόνια ασταμάτητα.
Πρόεδρος: Τα χρήματα τι τα κάνατε;
Μάρτυρας: Από ένα σημείο κι έπειτα τα πετούσα. Τα έβαζα σε τσάντες, σε σακούλες, όπου έβρισκα
.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template