Γιατί κ.Κουϊκ υπερασπίζετε προνομιούχους υπαλλήλους της Βουλής;

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012


Κουίκ: Υπερασπίστηκε τους υπαλλήλους της Βουλής για το επίδομαΓράφει το tsantiri.. 
Υπέρ των υπαλλήλων της Βουλής, που διεκδίκησαν επίδομα για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, τάχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.
«Δεν άκουσα ούτε ένα λόγο υπέρ τους» τόνισε, απευθυνόμενος στους συναδέλφους του, ο Τ. Κουίκ, σημειώνοντας ότι οι υπάλληλοι της Βουλής δούλεψαν για τις εκλογές.
Κάθε φορά που υπάρχει εκλογική αναμέτρηση, αλλάζουν πράγματα στη Βουλή· άλλαξαν γραφεία, μπήκαν νέα κόμματα, είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Εγώ έχω μάθει να τιμώ τους συνεργάτες μου» κατέληξε ο Τ.Κουίκ.

Καλά κάνετε και τιμάτε τους συνεργάτες σας κ Κουίκ....Πληρώστε τους όμως από την δική σας τσέπη γιατί εμείς δεν μπορούμε να τους πληρώσουμε.

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι έχουμε ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..Πρόβλημα κυριολεκτικά επιβίωσης.Οι μισθοί μας έχουν κυριολεκτικά πάθει "καθίζηση" και εσείς μιλάτε για μπόνους σε ποιούς;Σε αυτούς που για να διοριστούν στην βουλή πρέπει να έχουν ..."δόντι υπουργού" και πάνω!

Και σας ερωτώ: Ποιος ο μισθός ενός υπαλλήλου της βουλής; Ποια τα μπόνους;Αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε κάποιοι..Αυτοί είμαστε οι Ανεξάρτητοι Ελληνες;Αυτά λέγαμε πριν;..Για τα αυτοκίνητα των βουλευτών τσιμουδιά!..750 ευρώ να πληρώνω για το δικό σας αυτοκίνητο κ Κουίκ την στιγμή που εσείς έχετε !Και έχετε και κατέχετε τόσο χρόνια πετυχημένης δημοσιογραφίας...Είπαμε το καλό παράδειγμα το δίνουν οι ηγέτες...

Αυτό που εμείς περιμέναμε από εσάς το έκανε ο.....Σαμαράς!Να απαιτήσει να μην δοθούν τα μπόνους στους υπαλλήλους.Η ανοχή τελείωσε!Σας τιμήσαμε με την ψήφο μας.Τιμείστε μας και εσείς με τις πράξεις σας.. Γιατί το "τσουνάμι" που δημιουργήσαμε θα γίνει μια απλή... μικρή παλίρροια κ Κουικ.

Share this article :

2 σχόλια:

  1. ρε τερενς με ποιον διαγωνισμο μπήκαν αυτοι στην βουλη ? και αμα εχουν παραπονο οικονομικο γιατι δεν παραιτούνται να ερθουν στον ιδιωτικό τομεα να εργασθουν ? πλακα μας κανεις ρε τερνς?δηλαδη ρε τερενς ελυσες το προβλημα των αλλων των εργαζομενων και τωρα ασχολισε και με τα λαμογια αυτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεχασα να σου πω οτι ειμαι μελος των αν.ελλ. σοβαρεψου !!!αυτα τα λαμογια ειναι οι ποιο καλοβολεμενοι υπαληλοι και οι μεγαλύτεροι γλειφτες .κατι μου λεει οτι ψιλοχανεις πολιτικα λαδια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template