Ποιος είναι ο Βασίλης Μηλιώνης - Οι σπουδές στο Λονδίνο και τα πανάκριβα αυτοκίνητα

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012


Φωτογραφία για Ποιος είναι ο Βασίλης Μηλιώνης - Οι σπουδές στο Λονδίνο και τα πανάκριβα αυτοκίνητα

Ο Βασίλης Μηλιώνης γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Σπούδασε Business Administration στο γνωστό Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και μάλιστα κατέχει Msc in Energy, Trade and Finance από το Cass Business School της βρετανικής πρωτεύουσας. 
Όπως σημειώνεται στο βιογραφικό του, η σταδιοδρομία του ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 25 ετών, ως εργαζόμενος στο τμήμα εμπορίας πετρελαίου και υγραερίου της εταιρείας Clarksons του Λονδίνου, από τον Σεπτέμβριο του 2005 έως τον Οκτώβριο του 2006. Λίγο αργότερα, δούλεψε ως υπεύθυνος στην εταιρεία Teletrans Group of Companies μέχρι τον Δεκέμβριο του 2001.

Τελικά, στις αρχές του 2008 αποφάσισε να προχωρήσει στην ίδρυση της Aegean Power, της οποίας υπήρξε διευθύνων Σύμβουλος. Η εταιρεία μετονομάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 σε Hellas Power. Τον Φεβρουάριο του 2012 κατηγορήθηκε για το γνωστό ως «σκάνδαλο υψηλής τάσης».

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ισχυρίστηκε ότι από τις 13 Νοεμβρίου του 2011 δεν είχε σχέση με οτιδήποτε αφορούσε την εταιρεία Hellas Power, αφού την πούλησε σε ρωσοαραβικών συμφερόντων fund. Πριν από λίγες μέρες, συνελήφθη, ύστερα από ένταλμα του ανακριτή.
Ενα από τα χόμπι που θα στερηθεί το επόμενο διάστημα ο Β. Μηλιώνης είναι τα αυτοκίνητα. Τακτικοί θαμώνες σε in στέκια ισχυρίζονται ότι τον έχουν δει να καταφθάνει με διαφορετικά πανάκριβα μοντέλα. Μάλιστα, η αγάπη του για την οδήγηση «στα όρια» λέγεται ότι είναι τόσο μεγάλη, ώστε να δηλώσει δις συμμετοχή στον διεθνή αγώνα πολυτελών αυτοκινήτων Dustball 4000, στο τιμόνι μιας Porsche Cayenne Turbo

ethnos
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. κάποιος ἔχει σοβαρό πρόβλημα μέ τήν ἡμερολογιακή σειρά ...
    «
    Όπως σημειώνεται στο βιογραφικό του, η σταδιοδρομία του ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 25 ετών, ως εργαζόμενος στο τμήμα εμπορίας πετρελαίου και υγραερίου της εταιρείας Clarksons του Λονδίνου, από τον Σεπτέμβριο του 2005 έως τον Οκτώβριο του 2006. Λίγο αργότερα, δούλεψε ως υπεύθυνος στην εταιρεία Teletrans Group of Companies μέχρι τον Δεκέμβριο του 2001.
    »

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template