Η ..λογοτεχνία ένωσε τον 56χρονο Υπουργό οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί με την 26αχρονη Μαρί Σαρλιν Πακό

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Είναι 30 χρόνια νεώτερή του και είναι μαζί του εδώ και μια πενταετία. Ο λόγος για την 26χρονη Μαρί Σαρλίν Πακό, την εντυπωσιακή σύντροφο του υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί.
Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να ενοχλεί την 26χρονη Μαρί, όπως αναφέρει το Έθνος. Άλλωστε όπως λέει η ίδια, πάντα της άρεσε να περιτριγυρίζεται από μεγαλύτερους ανθρώπους.
«Ναι, έχουμε 30 χρόνια διαφορά. Στις φιλικές μου σχέσεις, πάντα μου άρεσε να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους μεγαλύτερους σε ηλικία. Γιατί αισθάνομαι πιο ασφαλής. Αλλά σ' αυτή τη διαφορά ηλικίας δεν δίνω σημασία. Εκτός ίσως από όταν ο Πιερ μου διηγείται ότι ήταν στην συναυλία των Who το 1972» λέει αστειευόμενη η νεαρή Μαρί, ωστόσο σπεύδει να διευκρινίσει:
«Για εκείνον ήταν λίγο πιο περίπλοκο. Φοβόταν ότι θα του κολλήσουν την ετικέτα του ανθρώπου με εξουσία που εκμεταλλεύεται την μικρούλα. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, αλλά δεν νιώσαμε και την ανάγκη να κάνουμε επίδειξη μπροστά στα μάτια όλων».
Γνωρίστηκαν στο γήπεδο, τους ένωσε η λογοτεχνία
Ο έρωτάς της με τον Μοσκοβισί διαρκεί εδώ και πέντε χρόνια
. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2008 κατά την διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου και η νεαρή γυναίκα γοητεύτηκε αμέσως από τον πολιτικό που τότε δεν είχε γίνει ακόμη υπουργός Οικονομικών.



«Δεν είχαμε μιλήσει καθόλου για πολιτική…Αισθανθήκαμε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο, σχεδόν αμέσως. Δεν υπήρξε στ' αλήθεια κάποιο παιχνίδι αποπλάνησης, ήταν περισσότερο εμφανές…Έχω απέναντί μου κάποιον απλό και τίμιο. Μαζί μπορούσαμε να μιλάμε όλη τη νύχτα για βιβλία. Με έκανε να ανακαλύψω τον Φλομπέρ» λέει στην εφημερίδα «Le Pays» η 26χρονη που έχει σπουδάσει φιλοσοφία και έχει πάθος με τα social media, το twitter και το facebook όπου της αρέσει να ανεβάζει φωτογραφίες του γάτου της, ονόματι...Άμλετ.

Αναφερόμενη στις επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα ο Μοσκοβισί και οι οποίες στάθηκαν και η αφορμή για να δώσει συνέντευξη στην παραπάνω εφημερίδα, η Μαρί Σαρλίν Πακό, υπερασπίζεται τον σύντροφό της και εκφράζει την δυσφορία της:



«Ζω κι εγώ αυτό που υφίσταται. Εξεπλάγην επίσης από τα πόσα ψέματα έχουν ειπωθεί και αυτό μου ραγίζει την καρδιά. Αλλά σε αυτές ακριβώς τις στιγμές είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον. Μου λέει συχνά ότι είμαι ο φάρος του μέσα στην καταιγίδα. Εδώ και πέντε χρόνια δεν μιλούσαμε για το μέλλον. Σήμερα είμαστε ευτυχισμένοι μαζί».

eirinika.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template