Εντόπισαν άνδρα την ώρα που προσπαθούσε να βγει από τον ....τάφο του !!!!

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Δραματική διάσωση στη Βραζιλία, καταγράφηκε σε βίντεο. Τον έθαψαν ζωντανό αλλά κατάφερε να βγει
Μια γυναίκα που βρισκόταν σε νεκροταφείο του του Σάο Πάολο, στην Βραζιλία συνειδητοποίησε ότι ένας άνδρας θαμμένος ζωντανός, προσπαθούσε μάταια να βγει από τον τάφο του.Η αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού θεάματος, επισκέφθηκε τον οικογενειακό τάφο σε νεκροταφείο στο προάστιο Φεράζ ντε Βασκονσέλος. Ξαφνικά άρχισε να ακούει παράξενους θορύβους από έναν παραπλήσιο τάφο που είχε ανοιχτεί πρόσφατα. Πλησίασε και είδε το χώμα να κινείται.
Μέσα από τον τάφο, ένας άγνωστος άνδρας κουνούσε το κεφάλι και τα χέρια του, σκάβωντας για να βγει στην επιφάνειας. Η ίδια ανέφερε στη συνέχεια, ότι πανικόβλητη ξεκίνησε να ουρλιάζει και να τρέχει μακριά από το νεκροταφείο.
Ωστόσο προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, επέστρεψε στο σημείο και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Οι διασώστες έβγαλαν τον μισοθαμμένο άνδρα.
Η ίδια δήλωσε στα ΜΜΕ της πατρίδας της ότι όταν κάλεσε την αστυνομία, δεν έγινε πιστευτή και κατηγορήθηκε ότι κάνει φάρσα στις Αρχές.
Έτσι, αναγκάστηκε να πάει να βρει τους υπεύθυνους του νεκροταφείου για να επιβεβαιώσουν στην αστυνομία ότι λέει όντως την αλήθεια.
Η δραματική διάσωση έλαβε χώρα πριν από δύο εβδομάδες αλλά το βίντεο δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα για την προστασία του θύματος. Ο άνδρας αναρρώνει στο τοπικό νοσοκομείο και θα υποβληθεί και σε ψυχολογικές εξετάσεις.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο νεαρός, πρώην δημοτικός υπάλληλος, ενεπλάκη σε καβγά, στην άλλη πλευρά της πόλης, όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια μέχρι που λιποθύμησε.
Οι δράστες της επίθεσης, ήταν εκείνοι που τον μετέφεραν στο νεκροταφείο, όπου και τον έθαψαν μέσα σε έναν άδειο τάφο. Για καλή του τύχη, δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το έργο τους.
Η αστυνομία πιστεύει πως πρόκειται για βεντέτα η οποία θα μπορούσε να έχει τραγικό τέλος αν η γυναίκα δεν τύχαινε να επισκέπτεται εκείνη την στιγμή τον οικογενειακό τάφο.
Πρόκειται για τη δεύτερη τέτοιου τύπου επίθεση που λαμβάνει χώρα στη Βραζιλία, μέσα σε τρεις μήνες. Τον Σεπτέμβριο, ένας άστεγος χτυπήθηκε από τρεις εφήβους στο Rio de Janeiro και στη συνέχεια οι νεαροί τον έθαψαν ζωντανό.
Το θύμα της συγκεκριμένης επίθεσης εξέπνευσε λίγο μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
news247.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template