Τεσσάρα έριξε ο ΠΑΟΚ στην Ζίμπρου..!!

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ο ΠΑΟΚ αποκατέστησε την τάξη και πέρασε στους ομίλους του EuropaLeague, ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου αγώνα, κερδίζοντας με 4-0 την
Ζίμπρου.
Το παιχνίδι:
Ο ΠΑΟΚ μπήκε από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με σκοπό να επιβάλει τον δικό του ρυθμό και να πετύχει γρήγορα το γκολ που θα ισοφάριζε το σκορ του πρώτου αγώνα.
Κάτι που κατάφερε στο 10’, όταν ο Ράτς βρήκε τον Αθανασιάδη στην περιοχή και αυτός με ανάποδο ψαλίδι τροφοδότησε τον Περέιρα που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.
Μέτα την επίτευξη του πρώτου γκολ η Ζίμπρου προσπάθησε να ισορροπήσει και να πλησιάσει την εστία του Παναγιώτη Γλύκου, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη κατάσταση στα καρέ των γηπεδούχων.
Η ανόητη κίνηση του Αμαβί που επέφερε την αποβολή του στο 42’ απλοποίησε τα πράγματα για τον «δικέφαλο» καθώς η αριθμητική διαφορά ήρθε να προστεθεί στην, δεδομένη ποιοτική που χωρίζει τις δύο ομάδες.
Έτσι τρία λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης, ο καλύτερος των γηπεδούχων σήμερα, μετά από γύρισμα του Ρατς στην περιοχή νίκησε τον Ρούσου και έβαλε τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού για την πρόκριση.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδωσαν το δικαίωμα στους Μολδαβούς να πιστέψουν πως μπορούν να διεκδικήσουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια φάση.
Από το 60’ και μετά ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και έχασε ευκαιρίες αλλά και ο Αθανασιάδης σε δυο περιπτώσεις και ο Τζαβέλλας σε ένα ωραίο σουτ στο 64’ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πορτιέρο της Ζίμπρου και να «κλειδώσουν» την πρόκριση.

«Λουκέτο» στο όνειρο των ομίλων του EuropaLeague για τους Μολδαβους το έβαλε τελικά ο Μακ στο 79’.Μέτα από σύγχυση στην άμυνα, ο Περέιρα τροφοδότησε τον Σλοβάκο με το κεφάλι και από κοντά με «καλοζυγισμένο» σουτ έγραψε το 3-0.


Η επίτευξη του τρίτου γκολ άνοιξε η όρεξη και στο 84΄ο Μάρτενς πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης. Βρέθηκε από δεξιά, σύγκλινε και με δυνατό αριστερό σουτ, έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Ρούσου για το 4-0.

Το τελευταίο δεκάλεπτο, μαζί με το τρίλεπτο των καθυστερήσεων κατασκήνωσε στην περιοχή των Μολδαβών , ψάχνοντας και πέμπτο γκολ, το όποιο αν και χάθηκαν ευκαιρίες δεν ήρθε.

Το συμπέρασμα:

Το σκορ δείχνει την σαφέστατη διαφορά των δύο αντιπάλων. Στα θετικά το ο,τι ο «Δικέφαλος» πέτυχε τέσσερα γκολ και πήρε ψυχολογία, καθώς στα προηγούμενα δύο επίσημα είχε σκοράρει μόλις μία φορά.Θετική για ακόμα ένα παιχνίδι η παρουσία του Περέιρα που δείχνει πως εγκλιματίζεται στην νέα του ομάδα , όπως και ο Ρατς που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα. Θετικοί και οι σκορερς Μακ και Μάρτενς, κορυφαίος ο Αθανασιάδης με μια ασίστ, ένα γκολ και γενικότερη καλή εικόνα. Στα αρνητικά, τα «νεκρά» διαστήματα, στα μέσα του πρώτου μέρους και στην αρχή του δευτέρου.

seleo.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template