Μη τα παρατάτε ποτέ!..Αυτοί οι άνθρωποι γνώρισαν την υπέρτατη επιτυχία μετά τα 40

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Οι περισσότεροι 20χρονοι έχουν μία τάση να πιστεύουν ότι η πιο δημιουργική δεκαετία της ζωής τους τελειώνει στα...30, κάτι που τους οδηγεί αναπόφευκτα σε πανικό όταν
γιορτάζουν τα 30ά γενέθλιά τους και δεν έχουν υλοποιήσει τους μεγαλύτερους στόχους τους.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει το Business Insider, παρουσιάζοντας τρανταχτά παραδείγματα ανθρώπων που γνώρισαν την επιτυχία και τη φήμη μετά τα 40, ποτέ δεν είναι αργά για μία δεύτερη καριέρα.

Ιδού ορισμένες από τις διασημότητες που ξεχώρισαν κάπως... καθυστερημένα:

O Stan Lee δημιούργησε τους πρώτους πετυχημένους ήρωες κόμικ "Οι 4 Φανταστικοί"( The Fantastic Four) λίγο πριν κλείσει τα 39α χρόνια του. Τα επόμενα χρόνια, δημιούργησε τη θρυλική Marvel Universe, με τους πλέον δημοφιλείς χαρακτήρες, όπως ο Spider-Man και οι X-Men.



Η Vera Wang ήταν δημοσιογράφος πριν εισχωρήσει στον κόσμο της μόδας σε ηλικία 40 ετών. Σήμερα, είναι μία από τις κορυφαίες σχεδιάστριες σε όλο τον κόσμο.



Ο Samuel Jackson εργαζόταν στη βιομηχανία του Χόλιγουντ επί πολλά χρόνια. Ωστόσο, ανέλαβε για πρώτη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία σε ηλικία 43 ετών, στον "Πυρετό της Ζούγκλας" του Spike Lee, το 1991.



Η Julia Child εργαζόταν στον τομέα της διαφήμισης και των media πριν γράψει το πρώτο βιβλίο μαγειρικής σε ηλικία 53 ετών, ξεκινώντας μία καρέρα που την ανέδειξε σε μία από τις διασημότερες σεφ.



O Jack Cover εργαζόταν ως επιστημονικός συνεργάτης στη NASA και την IBM πριν ανακαλύψει το όπλο Taser (που προκαλεί ηλεκτροσόκ) και γίνει πετυχημένος επιχειρηματίας στα 50 του.



O Ray Kroc πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, πουλώντας μηχανή παρασκευής μιλκσέικ πριν αγοράσει τη McDonald's σε ηλικία 52 ετών το 1954. Οπως ξέρουμε όλοι, σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες fast-food στον κόσμο.



O Taikichiro Mori ήταν ένας ακαδημαϊκός, που έγινε επενδυτής σε real estate σε ηλικία 51 ετών, ιδρύοντας τη Mori Building Company. Χάρη στις λαμπρές επενδύσεις του έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο το 1992 όταν η περιουσία του ανερχόταν σε $13 δισεκατομμύρια.



O Harry Bernstein έγραφε σε όλη του τη ζωή, αλλά βγήκε από την αφάνεια σε ηλικία 96 ετών με τα απομνημονεύματά του "The Invisible Wall: A Love Story That Broke Barriers."



Ο Henry Ford ήταν 45 ετών όταν δημιούρτησε το επαναστατικό Ford Model T. πηγη


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template