Πώς ο Τομ Χανκς άλλαξε τη ζωή ενός ταξιτζή

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Τυχερός ήταν ο Μάνι Ανζαλότα που εργάζεται ως ταξιτζής στην Νέα Υόρκη. Καθημερινά μεταφέρει πολλούς ανθρώπους, αλλά ένας από αυτούς του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή. Ποιος ήταν; Ο πασίγνωστος ηθοποιός Τομ Χανκς.Η ιστορία δημοσιεύτηκε στο μπλογκ “Humans of New York” και από τότε έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Θυμίζει κάτι από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, όπως αυτές που έχει πρωταγωνιστήσεις ο Χανκς, αλλά η συγκεκριμένη δεν είναι.

Πρόκειται απλά για μια σύμπτωση, από αυτές που σπάνια συμβαίνουν, αλλά μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή.

Όπως λέει ο ίδιος ο Ανζαλότα, οδηγούσε στην Park Avenue, όταν ένας άνδρας του έκανε νόημα να σταματήσει. Τον ρώτησε που ήθελε να πάει και ο άνδρας του απάντησε στην 74η οδό. Επειδή σχολούσε και η απόσταση ήταν μεγάλη, αρνήθηκε να πάρει την κούρσα και ο κύριος του απάντησε “Σε ευχαριστώ έτσι και αλλιώς”.
Ξεκίνησε για να φύγει, αλλά ένιωσε τύψεις και έτσι φώναξε τον άνδρα να μπει στο ταξί του. Ενθουσιασμένος ο πελάτης του μπήκε στο ταξί και άρχισε να του μιλάει. Ακόμα ο οδηγός δεν είχε καταλάβει ποιος ήταν και ότι η ζωή του θα άλλαζε.

Η φωνή που άκουγε του φαινόταν γνωστή και στο πρώτο φανάρι γύρισε προς τα πίσω καθίσματα για να δει το πρόσωπο του πελάτη του. Όταν κατάλαβε ποιον είχε βοηθήσει άρχισε να φωνάζει: “Wilson!”, την ατάκα που είχε πει ο ηθοποιός στην ταινία “Ο ναυαγός”.

Ο Τομ Χανκς άρχισε να γελά δυνατά και να αναφέρεται στον ταξιτζή ως “Mr. Ferrari”, επειδή φορούσε ένα πουκάμισο και ένα καπέλο της Ferrari. Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, ο οδηγός ζήτησε από τον Χανκς να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί και εκείνος με τη σειρά του του έδωσε ένα μεγάλο φιλοδώρημα. Φυσικά η φωτογραφία έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Η φωτογραφία από το ταξί

Η ιστορία, όμως, δεν σταματά εδώ, καθώς ο Ανζαλότα είχε την τύχη τις επόμενες εβδομάδες να εξυπηρετεί συνεχώς συνεργάτες του Χανκς και πάντα έστελνε τα χαιρετίσματά του στον ηθοποιό.
Έτσι, μια μέρα, έλαβε μια πρόσκληση που έγραφε ότι ο Τομ Χανκς τον καλούσε στην παράστασή του στο Broadway και τον παρακαλούσε να φορέσει τα ίδιο πουκάμισο και καπέλο, ώστε να του τα υπογράψει.
Ευτυχισμένος ο Ανζαλότα πήρε τη σύζυγό του και πήγε στο θέατρο, όπου τον υποδέχτηκαν σαν να ήταν VIP. Μετά την παράσταση επισκέφτηκε τα παρασκήνια και συνάντησε τον ηθοποιό.
Ο Χανκς δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποκαλέσει ξανά Mr. Ferrari, αλλά και να βγάλει ακόμα μια φορά φωτογραφία με τον ταξιτζή που τον είχε βοηθήσει. Η φωτογραφία από το θέατρο

Εκπληκτικό ήταν το γεγονός ότι η παράσταση λεγόταν “Lucky Guy” και όπως λέει ο Ανζαλότα: “Ξέρετε κάτι; Αυτός ο τυχερός τύπος ήμουν εγώ”.
Από εκείνη την ημέρα ο τυχερός οδηγός ταξί έχει γίνει διάσημος και συνεχώς τον καλούν για συνεντεύξεις σε διάφορα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής. Πλέον έχει και δική του σελίδα στο Facebook!
Τελικά όλες οι συμπτώσεις της ζωής για κάποιον λόγο γίνονται... πηγης
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template