ΜΥΛΟΣ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ-Πήγε να πλακώσει ο Δημήτρης Καμμένος την Χρυσοβελώνη

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ηθικά και πολιτικά άθλια «έμπνευση» να αποδοκιμάσει τις συγκεντρώσεις υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας χρησιμοποιώντας φωτογραφία του Άουσβιτς και παραφράζοντας το οδυνηρό για
εκατομμύρια Εβραίους σύνθημα στην καγκελόπορτα του στρατοπέδου,είχε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Δημήτρης Καμμένος.
Η θλιβερή ανάρτησή του στο facebook έγινε στις 20 Ιουνίου παραμονή της δεύτερης συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την στήριξη της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη.



«Μένουμε Ευρώπη, λένε, πασει θυσία λένε, φέρτε να υπογράψουμε τα πάντα όλα λένε. Λέω ναι, αφού πληρώσουν το κόστος» έγραψε στη λεζάντα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Η αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου

«Καλούμε την πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τους εκπροσώπους όλων των δημοκρατικών κομμάτων να αποδοκιμάσουν τον κακόβουλο ευτελισμό του Ολοκαυτώματος 6.000.000 Εβραίων και των άλλων θυμάτων αυτής της βαρβαρότητας, που υποβαθμίζει ταυτόχρονα τον αγώνα κατά του φασισμού και του ναζισμού στη χώρα μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου.
«Δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς, διότι-εάν ως κοινωνία επιτρέψουμε την αλλοίωση της ιστορικής μνήμης του Ολοκαυτώματος- θα είναι σαν να ανοίγουμε ξανά την πύλη του Άουσβιτς για να τελεσθούν νέα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΣ.
Τον αποδοκιμάζουν και οι ΑΝ.ΕΛΤην ανάρτηση του Δ. Καμένου έσπευσε να αποκηρύξει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη διευκρινίζοντας ότι δεν απηχεί τις θέσεις του κόμματος.
«Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του 'Αουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια.Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» δήλωσε η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ο βουλευτής αφού πρώτα άρπαξε από το πέτο και τσακώθηκε δημοσίως με την κ. Χρυσοβελώνη στο προαύλιο της Βουλής έγραψε στο Facebook απολογούμενος...επιμένοντας:



Πιάστηκε στα χέρια με την εκπρόσωπο του κόμματός του

Ομως ο κ. Καμμένος δεν έμεινε μόνο σ' αυτό. Κινήθηκε απειλητικά, επιτέθηκε φραστικά και άρπαξε από το πέτο την κ.Χρυσοβελώνη διότι η τελευταία καταδίκασε με ανακοίνωση άθλια ανάρτηση.
Ο βουλευτής την πλησίασε και σε έντονο ύφος της ζήτησε το λόγο και άρχισε να την κατηγορεί για την πρωτοβουλία της.
Καμμένος σε Χρυσοβελώνη :Τι έχεις κάνει εσύ για τους ΑΝΕΛ; Το μόνο που φρόντισες να κάνεις ήταν να βολέψεις τους δικούς σου

«Τι ήταν αυτό που έγραψες; Νομίζεις ότι εκφράζεις το κόμμα με όλα αυτά; Τι έχεις κάνει εσύ για τους ΑΝΕΛ; Το μόνο που φρόντισες να κάνεις ήταν να βολέψεις τους δικούς σου και νομίζεις ότι αυτό είναι αντίσταση στα μνημόνια; Απάντησέ μου » φέρεται να της είπε σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες αναφερόμενος στο γεγονός ότι στο γραφείο του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου εργάζεται η κόρη της.

Και συνέχισε αρπάζοντας την από το πέτο « μην ξανατολμήσεις σε ανακοίνωσή σου να βάλεις το όνομά μου μέσα».

Η κ . Χρυσοβελώνη θορυβημένη από την επίθεση κάλεσε τον βουλευτή να επιδείξει ψυχραιμία ενώ τον απείλησε βγάζοντας το κινητό της ότι θα ειδοποιήσει τον Φρούραρχο για τα περαιτέρω.

Κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε.

H Χρυσοβελώνη μιλώντας αργότερα με δημοσιογράφους όχι μόνο επιβεβαίωσε το επεισόδιο αλλά αποκάλυψε ότι ο βουλευτής την έπιασε από το πέτο.

Είπε ότι την περίμενε έξω από το Κοινοβούλιο και της επιτέθηκε παρά τις εξηγήσεις που έδωσε δηλαδή ότι είχε συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο του κόμματος για την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ αποκάλυψε επίσης ότι της είπε «Άντε από εδώ κοριτσάκι μου που σε έχουμε και σε ταίζουμε. Δεν θα ξαναβάλεις το όνομα μου σε ανακοίνωση σου» ενώ τον καλούσε να λυθεί η παρεξήγηση στα γραφεία και όχι σε κοινή θέα.
Νέο χτύπημα: Καλεί τον Τσίπρα να γυρίσει αμέσως πίσω

Ο βουλευτής που επιδεικνύει μεγάλη δραστηριότητα στο fb την ώρα που στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας παλεύει για συμφωνία τον διατάζει να επιστρέψει αμέσως πίσω.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:   
πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template