Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 σφαίρες για τον Κώστα Καραμανλή

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Η οικογένεια Καραμανλή αποφάσισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην δημοσιοποιήσει αυτό που συνέβη: Στην είσοδο του
γραφείου του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή (του Αχιλλέα) είχε αφεθεί από αγνώστους φάκελος που περιείχε τρεις σφαίρες των 9 ml. και μια “προκήρυξη” με απειλές κατά της ζωής του βουλευτή (εξαδέλφου του πρώην πρωθυπουργού) και άλλων προσώπων της οικογένειας Καραμανλή.
Αμέσως σήμανε συναγερμός-σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα που κάνει την αποκάλυψη-και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της διερεύνησης.

Η Αστυνομία και το ειδικό τμήμα κατά της Τρομοκρατίας στρέφονται προς την κατεύθυνση της εγχώριας τρομοκρατίας που αναδύεται εσχάτως λόγω και των πρόσφατων απειλών για «μαύρο Μάιο» που υπήρξαν.

Ο Κώστας Καραμανλής μαζί με την αδελφή του διοικεί τη ναυτιλιακή εταιρεία Ηellenic Carriers (εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας της μητέρας τους, πριν από πολλές δεκαετίες), που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του City και στη Wall Street.

Η μητέρα του, η κυρία Νίκη Διαμαντή, κατάγεται από τη γνωστή ναυτική οικογένεια Διαμαντή και ο παππούς του ήταν εφοπλιστής με ναυτική κουλτούρα 60 και πλέον ετών.

Ο Κώστας Αχ.Καραμανλής γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1974 ,λίγους μήνες μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και την έλευση του Κωνσταντίνου Καραμανλή από το Παρίσι. Εχει σπουδάσει Οικονομικά και Διεθνή Πολιτική,στο Πανεπιστήμιο Χάμιλτον και στο Tufts,ενώ πριν από την ενασχόλησή του με τη ναυτιλιακή εταιρεία εργάστηκε για δύο έτη στη Βρετανία σε επενδυτική τράπεζα.

Η στρατιωτική θητεία του ήταν επί 24 μήνες στα τεθωρακισμένα,ως έφεδρος αξιωματικός,εκ των οποίων, παρά το γεγονός ότι ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση και ο θείος του Πρόεδρος της Δημοκρατίας,οι εννέα μήνες ήταν σε μονάδα της Ξάνθης.

Απεχθάνεται το λαϊφστάιλ,διαβάζει πάρα πολύ,ταξιδεύει αρκετά στο εξωτερικό,λόγω εργασίας και της έδρας στο Tufts,είναι σεμνός και λιγομίλητος,ενώ διατηρεί από την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ για σπουδές τακτική επικοινωνία με αρκετούς καθηγητές.

Αρκετές ώρες αφιερώνει στη σύζυγό του και στα παιδιά του,ενώ στο ιδεολογικό του οπλοστάσιο,κατά τις πολιτικές συζητήσεις που κάνει με φίλους του, είναι η πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Τόσο αυτός όσο και η αδελφή του ήταν οι αδυναμίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή και δεν ήταν λίγες οι φορές που γευμάτιζαν μαζί στην Πολιτεία,αφού έμεναν στο ίδιο οίκημα αλλά σε διαφορετικούς ορόφους,ως εκ τούτου υπάρχει μια ειδική σχέση με την πολιτική
πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template