Υπάρχει Έλληνας νεκρός ανάμεσα στα 9 θύματα του Μονάχου ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016


Δυστυχώς και ένας Ελληνας συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 9 νεκρούς που άφησε πίσω του ο 18χρονος μακελάρης τους
Μονάχου, πριν βάλει τέρμα στη ζωή του. Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του 18χρονου δράστη, κατασχέθηκαν οι υπολογιστές του, για να σταλούν στα εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω πληροφορίες. Οι γονείς του δράστη, πάντως φαίνεται πως δεν ήταν σε θέση να δώσουν πλήρη κατάθεση, καθώς βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ.


Λίγο νωρίτερα πάντως, η Telegraph έγραφε για ένα θύμα τουρκικής καταγωγής, το οποίο έφτασε στο Μόναχο μέσω Ελλάδας.
Το υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μεταξύ των θυμάτων Έλληνας νεκρός. Δεν διευκρινίζεται ούτε το φύλο, ούτε η ηλικία, όμως η είδηση είναι πλέον επιβεβαιωμένη.
«Ο απολογισμός της χθεσινής τραγικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου περιλαμβάνει, δυστυχώς, και έναν Έλληνα πολίτη μεταξύ των αθώων θυμάτων» αναφέρει σε ανακοίνωση του ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. «Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές».




Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας επιβεβαίωσε, πως 3 από τους 10 νεκρούς του Μονάχου, έχουν τουρκική υπηκοότητα. Άλλοι 3 έχει γραφτεί εδώ και κάποιες ώρες πως είναι Κοσοβάροι (αναφέρονται και ως Αλβανοί). Ενώ ο ίδιος ο δράστης είναι Ιρανογερμανός. Μένει να εξακριβωθεί η εθνικότητα άλλων τριών.    

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Βαυαρίας δήλωσε ότι η χθεσινή αιματηρή επίθεση στο Μόναχο δεν συνδέεται με τους πρόσφυγες. Παράλληλα, δήλωσε ότι ο δράστης είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μόναχο, ενώ ήταν μαθητής.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μονάχου, ο 18χρονος δράστης λάμβανε ψυχολογική αλλά και ιατρική βοήθεια για προβλήματα που είχε. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων ή αλκοόλ, κάτι που θα γίνει γνωστό όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 18χρονος Γερμανοϊρανός, είχε στην κατοχή του ένα Glock-17, όπλο για το οποίο δεν είχε σχετική άδεια.

Ακόμη οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι στην κατοχή του βρέθηκε και ένα βιβλίο που τιτλοφορείται «Why Kids Kill: Inside the Minds of School Shooters» (Γιατί τα παιδιά σκοτώνουν: Μέσα στο μυαλό των μαθητών που πυροβολούν σε σχολεία).

Το βιβλίο είναι γραμμένο από τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Πίτερ Λάνγκμαν και πραγματεύεται το τρομακτικό θέμα των μαθητών που κάνουν επιθέσεις μαζικής δολοφονίας σε σχολεία. Πρόκειται για μία ψυχολογική ανάλυση αυτών των ανθρώπων, που τους διαχωρίζει σε τρεις κατηγορίες- τους ψυχοπαθείς, τους ψυχωτικούς και τους ψυχολογικά τραυματισμένους, ενώ διερευνά τους παράγοντες που τους μετέτρεψαν από παιδιά σε δολοφόνο
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template