ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016


Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Επαγγελματικά,θέματα υγείας αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι περισσότερο βοηθητικό για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα σε απασχολούν ζητήματα ρουτίνας,όμως από σήμερα ξεκινά μια περίοδος όπου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις υποθέσεις της καθημερινότητας, φέρνοντας πολλές καθυστερήσεις, παρανοήσεις αλλά και εμπόδια σε ζητήματα που ενώ δεν είναι υψίστης σημασίας, σε εξαντλούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επικοινώνησε με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέχρι το απόγευμα, ενώ γενικότερα τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το ταίρι σου είναι προτεραιότητα. Αργότερα, από το βραδάκι και μετά καλείσαι να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πορτοφόλι σου μπορεί να ενισχυθεί από υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα κι εσένα, ενώ από το απόγευμα και μετά η παραγωγικότητά σου είναι αυξημένη και αυτό λειτουργεί υπέρ σου.

ΤΑΥΡΟΣ


Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας οι υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα το κλίμα αλλάζει και εσύ είσαι πιο εξωστρεφής, προωθώντας με άνεση τα ζητήματα που έχεις κατά νου και αν είσαι γονιός απολαμβάνεις στιγμές με τα παιδιά σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά στο ξεκίνημα της ημέρας, παρόλα αυτά όσο προχωρά η μέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και θέλεις να μοιραστείς ευχάριστες καταστάσεις διασκέδασης ή ψυχαγωγίας. Άλλωστε από σήμερα ο Ερμής, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, μαρτυρώντας όμως πως επιστρέφουν από το ερωτικό σου παρελθόν κάποια πρόσωπα που έχουν μαζί σου ανοιχτούς λογαριασμούς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά περισσότερο από το απόγευμα και μετά, μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σε παρουσιάζονται, παρόλα αυτά θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες ενέργειες που σε μπλέκουν σε μπελάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Μέχρι το απόγευμα επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες και τις απόψεις σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές που ελαχιστοποιούν τον παράγοντα του ρίσκου, από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου, δυσχεραίνοντας έτσι την επικοινωνία σου με τους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος, φέρνοντας παράλληλα σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά και καθυστερήσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι πιο ευνοϊκό για να κάνεις συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να έχουν αντίκρισμα όσα θα ακούσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά οι οικείοι σου και τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορεί οι απαιτήσεις των άλλων να φέρνουν γκρίνια στην καθημερινότητά σου, η υπευθυνότητα όμως σου δίνει στέρεο έδαφος για να κινηθείς, αλλά και ισχυρά πρόσωπα που στηρίζουν τις επιλογές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι το απόγευμα η ημέρα κινείται σε γνώριμα επίπεδα και εσύ επιδιώκεις ηρεμία στις υποθέσεις σου. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και μπορείς να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.Ταυτόχρονα ο Ερμής ξεκινά από σήμερα την ανάδρομη φορά του, φέρνοντας έτσι αρκετές παρανοήσεις αλλά και αναθεωρήσεις πάνω σε επαφές και συζητήσεις. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται, ενώ πρόσεξε και τα μέσα επικοινωνίας, κινητά, υπολογιστές, κλπ.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της ημέρας η κτητικότητα είναι έντονη απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις ανάγκη από σταθερότητα, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα προσωπικά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα κακώς κείμενα μπορεί να μη λείπουν από τις υποθέσεις σου, ωστόσο η επικοινωνία σήμερα είναι το στοιχείο-κλειδί που σε βγάζει από αδιέξοδα, ενώ το πρωί σε απασχολούν έντονα κάποια οικονομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας βρίσκει τη Σελήνη να παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας έτσι τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου, ενώ από το απόγευμα και μετά έχεις περισσότερο προσανατολιστεί στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών και την ικανοποίηση των πρακτικών θέλω σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι γεγονός πως έχεις αφήσει τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω, έστω κι αν έχεις πολλές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολούν έντονα και ζητήματα τρίτων. Μέχρι το απόγευμα μπορείς να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Νιώθεις πως όλα περνούν από τα χέρια σου και αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που σε κουράζει, ενώ παράλληλα από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, στον τομέα των οικονομικών σου που παρότι δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, φέρνει επιστροφές χρημάτων που περίμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρότι το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει κάπως εσωστρεφή, μπορείς να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου, ενώ από το απόγευμα και μετά έρχονται στην επιφάνεια τα δικά σου προσωπικά θέματα. Από σήμερα όμως υπάρχουν δυσκολίες στην προσπάθειά σου να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους οικείους σου και παράλληλα ξεκινούν αναθεωρήσεις για αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν, αλλά και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου αφού ο Ερμής από το ζώδιό σου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι το απόγευμα έχεις την ανάγκη για απομόνωση και ξεκούραση, αργότερα όμως σου δίνονται πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Έρχεσαι λοιπόν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και συγκεκριμένα, στο άτομο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι παρούσες οικονομικές συνθήκες απαιτούν από σένα να βάλεις σε μια σειρά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ακόμη και μέσα από διακανονισμούς, θυμήσου όμως ότι δεν είναι καιροί για ανοίγματα αν δεν έχουν τακτοποιηθεί πρώτα οι οφειλές.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το απόγευμα μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίσεις τους στόχους σου και να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, καθώς αργότερα νιώθεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στη δική σου ξεκούραση, παρέα με δικούς σου ανθρώπους. Επίσης από σήμερα ο Ερμής αναδρομεί και εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός καθώς υπάρχει έντονα ο σχολιασμός σε βάρος σου, ενώ εσύ συναντάς εμπόδια στις επαφές σου και παρανοήσεις στην επικοινωνία σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εδώ και καιρό βρίσκεσαι σε ένα διάστημα μεγαλύτερης εσωστρέφειας στα προσωπικά, όμως πλέον έχεις περισσότερη ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα, παράλληλα, συνεχίζονται τα μπερδέματα στην κοινωνική σου ζωή, κι εσύ στρέφεσαι για στήριξη στους οικείους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, ενώ αργότερα εισπράττεις βοήθεια και στήριξη από τους οικείους σου, είτε υλικής φύσεως, είτε σαν αναγνώριση όσων προσφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει να ασχολείσαι με την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις σου, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο.Επίσης, από σήμερα ξεκινά μια περίοδος όπου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας αρκετές αναθεωρήσεις σε σχέδια, ενώ πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις, θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στο προσεχές διάστημα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι το απόγευμα ασχολείσαι με τις γνωριμίες που έχεις, ενώ αργότερα στρέφεσαι σε φίλους, κάνεις επαφές, συναντήσεις και εσύ προσπαθείς να βρεις την ουσία όσων ακούς, ενώ το φλερτ δε λείπει από την ατζέντα της σημερινής ημέρας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σου δίνονται ευκαιρίες να κλείσεις συμφωνίες παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως μοιάζουν να εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειας που έχεις. Εντούτοις τα οικονομικά σου κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται σε μια φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ειδικά αν πρόκειται για διαδικαστικά ζητήματα ή επαφές με μέρη και ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνοντας στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς όλο αυτό το διάστημα να σταθείς γερά στα πόδια σου και να βάλεις σε τάξη τα προσωπικά σου, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις περισσότερη ανεμελιά, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, ενώ αργότερα μπορείς να αποδεχτείς προσκλήσεις για εξόδους από το οποίο τελικά ωφελείσαι σημαντικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εγκαινιάζεται από σήμερα ένα διάστημα όπου ο Ερμής γυρνώντας ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σου, φέρνοντας έτσι πολλές αναθεωρήσεις σχετικά με πρόσωπα στη δουλειά, αλλά και ασυνεννοησία με ανωτέρους, καθυστερήσεις και παρανοήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι το απόγευμα είσαι πιο εσωστρεφής και σκέφτεσαι πρόσωπα και καταστάσεις, ωστόσο από το απόγευμα και μετά είσαι πιο εξωστρεφής και η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά. Ταυτόχρονα, ο Ερμής ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας πολλές αναθεωρήσεις για αποφάσεις που πήρες, ενώ μπορείς με επιτυχία να συνεχίσεις κάποιες υποθέσεις που έμειναν στη μέση κατά το παρελθόν ή να επαναφέρεις στο προσκήνιο ζητήματα του τότε που για διάφορους λόγους δεν ευδοκίμησαν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη όσο προχωράμε προς το βράδυ. Εντούτοις, οι υποχρεώσεις προς τους γύρω δε λείπουν, ακόμη κι έτσι όμως εσύ μπορείς με άνεση να προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, η γοητεία σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη και μπορείς να προωθήσεις τα θέματα καρδιάς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι το απόγευμα συνεχίζει να σε απασχολεί έντονα ένα οικονομικό θέμα, μια υποχρέωση δική σου ή μια οφειλή γενικότερα, ενώ η τύχη μοιάζει να ευνοεί τα σχέδιά σου, θα πρέπει όμως παράλληλα να συγκρατηθείς περισσότερο με τα έξοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στην εξέλιξη των υποθέσεων που σε απασχολούν, δίνοντας παράλληλα την ανάλογη προσοχή και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής και προσπαθείς να έχεις εσύ το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις μοιάζουν να σε απασχολούν έντονα σήμερα, ωστόσο είναι προτιμότερο να κινηθείς μέχρι το απόγευμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς αργότερα η κτητικότητα από την πλευρά σου είναι έντονη και το στοιχείο της ζήλιας δε λείπει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Ερμής αναδρομεί σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων, έτσι λοιπόν ενώ είναι απαγορευτική περίοδος για να δανείσεις ή να δανειστείς όσο διαρκεί η ανάδρομη κίνησή του, μπορείς όμως να εισπράξεις χρήματα που σου οφείλονταν στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις σε δάνεια, τράπεζες, κάρτες ή επιχορηγήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου και υποχρεώσεις ρουτίνας, ακόμη κι αν συναντάς κάποιες δυσκολίες, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η Σελήνη περνά απέναντί σου φέρνοντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τους άλλους και τα ζητήματα που απασχολούν εκείνους, ωστόσο εσύ το κάνεις ευχάριστα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενώ από τη μια φέρνει εμπόδια στις νέες γνωριμίες, φέρνει ξανά στο δρόμο σου πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν, ειδικά αν υπάρχουν υποθέσεις που έμειναν στη μέση. Γενικότερα όμως, το κλίμα της ημέρας δείχνει πως τα πρέπει επισκιάζουν τα θέλω.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι είναι περίοδος δημιουργική για σένα, εσύ απασχολείσαι με εκκρεμότητες που καλείσαι να διευθετήσεις, ενώ οι τωρινές συνθήκες απαιτούν από σένα να έχεις περισσότερη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template