Εκτός Champions League ο ΠΑΟΚ: Έχασε 1-2 από τον Άγιαξ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ακριβά τις απίστευτες ευκαιρίες που έχασε μετά το 1-0 με το οποίο προηγήθηκε και με ένα γκολ στο 88' αποχαιρέτισε το Champions
League - Ο Δικεφάλος προηγήθηκε στο 4' με τον Αθανασιάδη που έχασε στην συνέχεια τα... άχαστα - Στο 45’ ο Άγιαξ με άδικο πέναλτι που εκτέλεσε ο Κλάασεν ισοφάρισε σε 1-1 και στο 88' ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ έδωσε τη νίκη πρόκριση στους Ολλανδούς
Ολική ανατροπή για τον Άγιαξ που στο 88' με γκολ του Κλάασεν πήρε τη νίκη με 2-1 από τον ΠΑΟΚ και την πρόκριση για τα Play off του Champions League.

Δείτε το γκολ του ΠΑΟΚ


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάμπος, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης.
Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Μπρκιτς, Μαλεζάς, Κάνιας, Τζιόλης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης και Κουλούρης.
Άγιαξ (Πίτερ Μποσζ): Σίλενσεν, Τετέ, Βέλτμαν, Φίργκεφερ, Ρίντεβαλντ, Γκουντέλι, Ντάικς, Κλάασεν, Βέστερμαν, Κασιέρα, Ντόλμπεργκ.
Στον πάγκο για τον Άγιαξ είναι οι: Μπουρ, Μπαζούρ, Ελ Γκάζι, Σούνε, Φαν Ντε Μπέεκ, Ντε Λιτ, Ζίβκοβιτς.


To pregame του αγώνα
Στην εκκίνηση του «δεύτερου ημιχρόνου» αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης ΠΑΟΚ και Άγιαξ βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο σημείο που βρίσκονταν και τον Αύγουστο του 2010, μόνο που πολύ νωρίς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης έδωσε το προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Το πρώτο ματς (to 2010) είχε έρθει 1-1 στην «Άμστερνταμ Αρίνα», απλά ο Άγιαξ είχε προηγηθεί κι ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε, ενώ τώρα έγινε το ακριβώς αντίθετο, με τους Ολλανδούς όμως στην καυτή Τούμπα να παίρνουν την ισοπαλία με 3-3 και το εισιτήριο για τα play off του Champions League.

Πολλές φορές η ιστορία λένε επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, ωστόσο στον ΠΑΟΚ εύχονται ότι αυτή τη φορά το φινάλε θα έχει happy end για τους ίδιους που αναζητούν την πρώτη τους νίκη έστω και στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Στις τρεις προηγούμενες απόπειρες του ο ΠΑΟΚ έχει μόνο ήττες και ισοπαλίες. Δύο ήττες από την Μακάμπι Τελ Αβίβ (2004-2005), δύο ισοπαλίες με τον Άγιαξ (2010-2011), ενώ την σεζόν 2013-2014 είχε μία ήττα και μία ισοπαλία με την Μέταλιστ (την οποία απέκλεισε στα χαρτιά) και μία ήττα, μία ισοπαλία με την Σάλκε.

Η προϊστορία γενικά δεν είναι υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς μετρά μόνο αποκλεισμούς από τους Ολλανδούες (1 νίκη, 7 ισοπαλίες και τρεις ήττες ο συνολικός απολογισμός), αλλά το ερώτημα είναι αν ήρθε η ώρα για να σπάσει αυτή η αρνητική παράδοση ή αν και πάλι αποδειχθεί τόσο ισχυρή…

Η απάντηση θα δοθεί στο χορτάρι της κατάμεστης της Τούμπας, εκεί όπου ο Ίβιτς επέλεξε την ίδια ενδεκάδα και ο Μποσζ έχει μόνο δύο αλλαγές.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template