Ζήσε σαν βασιλιάς λίγο έξω από το Λονδίνο! Χρειάζεσαι μόλις 3 εκατ. ευρώ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι ωραίο να ζεις σαν βασιλιάς. Τώρα ίσως και να μπορείς να ζήσεις το όνειρο και μάλιστα λίγο πιο έξω από το Λονδίνο, καθώς ένα από τα
τέσσερα σπίτια του κάστρου Vanbrugh μπορεί να γίνει δικό σου. Το μαγικό Vanbrugh Castle βρίσκεται ανατολικά στο πάρκο του Greenwich στην περιοχή του Λονδίνου και πλέον μπορείτε να το αποκτήσετε αν φυσικά μπορείτε να διαθέσετε το ποσό των 2,75 στερλίνες , δηλαδή περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Το υπέροχο “οικογενειακό σπίτι” εκτείνεται σε μια κατάφυτη έκταση του ενός στρέμματος. Με τέσσερα αναρριχώμενα πατώματα, το Vanbrugh Castle διαθέτει ένα κελάρι και μια θεόρατη ταράτσα.


Το κάστρο είναι χτισμένο τον 18ο αιώνα και αν και βρίσκεται στην εξοχή του Λονδίνου δεν είναι καθόλου απομονωμένο, καθώς εξυπηρετεί όλες τις γραμμές συγκοινωνίας. Οι κάτοικοι μπορούν να βρεθούν από τη στάση Maze Hill στην γέφυρα του Λονδίνου μόλις σε 13 λεπτά, κάνοντας μάλιστα ένα μικρό κύκλο από το Canary Wharf, το οικονομικό κέντρο του Λονδίνου.
Η ιδιοκτησία είναι διαθέσιμη προς πώληση από την κτηματομεσιτική εταιρεία Winkworth. Για εκείνους ωστόσο που δεν μπορούν να διαθέσουν το αστρονομικό ποσό ώστε να το αποκτήσουν μπορούν να πάρουν μια γεύση από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Το κάστρο Vanbrugh απέχει μόλις 20 λεπτά κύκλου από το Canary Wharf.





Χτισμένο το 1719 από τον αρχιτέκτονα contrasted όταν ο το 1970 χωρίστηκε σε τέσσερις.





Στο κάστρο έμενε ο ίδιος ο Vanbrugh και διαφοροποίησε το στυλ του Baroque που είχε χρησιμοποιήσει όταν σχεδίασε το παλάτι Blenheim και το κάστρο Howard επιλέγοντας για την ιδιωτική κατοικία του να χρησιμοποιήσει έναν πιο γοτθικό αέρα.




Από το 1920 μέχρι την μετατροπή του το 1975 το κάστρο χρησιμοποιήθηκε σαν σχολείο για τα παιδιά των RAF (Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας) που είχαν σκοτωθεί στη μάχη.




Ενώ οι περισσότερες κατοικίες στο κεντρικό Λονδίνο “παλεύουν” για λίγο πράσινο το Vanbrugh είναι περικυκλωμένο από την φύση. Μάλιστα έχει και το δικό του ξεχωριστό κήπο.





Το κάστρο προσφέρει μια φανταστική θέα από το κέντρο του Λονδίνου και του Canary Wharf.








Η διακόσμηση των δωματίων είναι εμπνευσμένη από τη Βαστίλλη του Παρισιού, όπου Vanbrugh έμεινε φυλακισμένος για τέσσερα χρόνια μετά από κατηγορίες για κατασκοπία.

πηγή



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template