ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ- Πρόβλεψη για την εβδομάδα που έρχεται για όλα τα ζώδια.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόβλεψη για την εβδομάδα που έρχεται για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Χρήμα,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....

ΚΡΙΟΣ
Άγχος, αλλά και εκπλήξεις στα αισθηματικά.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να δρας απερίσκεπτα, καθώς είσαι πιο προστατευμένος παίζοντας σύμφωνα με τους κανόνες, ενώ Τρίτη και Τετάρτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Όμως, η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνει άγχος, αλλά και κάποιες πιέσεις στην υγεία σου, δες λοιπόν τα πράγματα πιο καθαρά κι αποστασιοποιημένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε δυσμενή όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δείχνει πως δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις ούτε βήμα πίσω από όσα θέλεις στα αισθηματικά, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει και σε ρήξεις. Το σαββατοκύριακο όμως με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις τη φωνή σου να εισακουστεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σεληνιακή έκλειψη αγγίζει έμμεσα τη δουλειά σου και είναι πιθανό να επωμιστείς περισσότερες ευθύνες, ενώ ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να δοκιμάζει την υπομονή σου με καθυστερήσεις στη δουλειά. Τα νέα στα οικονομικά όμως είναι θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Εντείνεις τις προσπάθειές σου για τους στόχους που έχεις θέσει.
Η Δευτέρα είναι θετική γενικότερα, ενώ η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής δεν είναι τόσο δυσαρμονική για σένα, όμως προειδοποιεί για κάποια εμπόδια που συναντάς σε στόχους που έχεις θέσει, ενώ μια φιλική σχέση σου προκαλεί ερωτηματικά. Το σαββατοκύριακο πάντως προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για χαλάρωση και προετοιμασία της επόμενης κίνησης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις αφήσει τα προσωπικά στην άκρη αυτό το διάστημα και πολλές φορές υπάρχει γκρίνια στην καθημερινότητά σου για πρακτικά ζητήματα, θυμήσου όμως ότι το άγχος πρέπει να το διαχειριστείς με τρόπο που δεν βλάπτει τη σχέση σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τρίτη και Τετάρτη είναι θετικές μέρες για την καριέρα σου και το κοινωνικό σου προφίλ, όμως η εβδομάδα αυτή δοκιμάζει τις αντοχές σου με έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, κυρίως σε επίπεδο οφειλών.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Προκλήσεις στην καριέρα και τις διαπροσωπικές σχέσεις.
Η εβδομάδα φέρνει κάποια πίεση καθώς το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας χρωματίζεται από τον Άρη απέναντί σου που φέρνει εριστικές διαθέσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κι από τη σεληνιακή έκλειψη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που προειδοποιεί για λάθη στον τρόπο με τον οποίο προβάλλεις τον εαυτό σου. Ωστόσο οι μέρες Τρίτη και Τετάρτη δίνουν λύσεις και φέρνουν περισσότερη αισιοδοξία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή συνεχίζει να σε ωθεί να διορθώσεις λάθη που έγιναν παλιά, ενώ η Αφροδίτη σε μια φιλική θέση φέρνει ευκαιρίες για τα προσωπικά, όμως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει πολλές απαιτήσεις από σένα κι αυτό ίσως φέρει διενέξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καριέρα σου επηρεάζεται άμεσα από την έκλειψη αυτή και είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη σύνεση, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Ιουνίου. Τα οικονομικά εντούτοις φέρνουν πιο ευχάριστα μηνύματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλείσαι να δοκιμάσεις την θεωρία στην πράξη.
Η σεληνιακή έκλειψη σε αγγίζει έμμεσα και παρότι πραγματοποιείται σε φιλικές θέσεις για το ζώδιό σου, εντούτοις δοκιμάζει κατά πόσο κάποιες ιδέες ή θεωρίες που έχεις, αν εφαρμόζονται στην πράξη και ταυτόχρονα προειδοποιεί να κάνεις κινήσεις καθόλα νομότυπες, αν θέλεις να αποφύγεις μπελάδες. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που έχεις δεύτερες ευκαιρίες, φρόντισε λοιπόν να τις εκμεταλλευτείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τη Δευτέρα προσπαθείς να κάνεις βήματα στα προσωπικά σου, αλλά το κλίμα δεν είναι αρκετά βοηθητικό, ενώ αυτή την εβδομάδα κάποιες οικογενειακές καταστάσεις σε επηρεάζουν περισσότερο ή ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι πως εστιάζεις σε όλα εκείνα που λείπουν από την προσωπική σου ζωή για να αισθανθείς πληρότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι μέρες Τρίτη και Τετάρτη δίνουν σημαντικές ευκαιρίες για να επωφεληθείς από οικονομικές κινήσεις άλλων, σε μια περίοδο σαν αυτή που τα έσοδα είναι αρκετά περιορισμένα. Επίσης, το σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό για να προβάλλεις προς τα έξω τη δουλειά σου, η κούραση όμως μέσα στην εβδομάδα σε εξαντλεί.
ΛΕΩΝ
Οικονομικές οφειλές έρχονται στο προσκήνιο.
Η ασφάλεια κι η σταθερότητα είναι σημαντικές για σένα αυτή την εβδομάδα και το σαββατοκύριακο σε βρίσκει με ιδιαίτερα θετική διάθεση, ακόμη κι αν δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα, όμως η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή φέρνει στην επιφάνεια κάποιες εμμονές σου, ως προς την αξία που δίνεις σε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου είναι πιο προστατευμένα αυτό το διάστημα, όμως κάποια αγαπημένα πρόσωπα χρειάζονται τη στήριξή σου, ενώ αν είσαι γονιός, οι ανάγκες του παιδιού σου είναι πιο αυξημένες. Ωστόσο, οι Τρίτη και Τετάρτη είναι εξαιρετικές για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δείξε όμως περισσότερη κατανόηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής αγγίζει έμμεσα και το πορτοφόλι σου φέρνοντας ενδεχομένως κάποια απρόσμενα έξοδα ή οφειλές που δεν είχες προγραμματίσει, θα πρέπει λοιπόν να κάνεις ορθότερο σχεδιασμό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κορύφωση καταστάσεων στα προσωπικά.
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκούντως πιεστική, καθώς από τη μια ο Άρης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας δημιουργεί κόντρες με τους οικείους, ενώ η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής απέναντί σου, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δείχνει αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις που αρχικά μπορεί να σε προβληματίσουν. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά δίνοντάς σου δεύτερες ευκαιρίες, μην κάνεις όμως νέα ξεκινήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες καταστάσεις κορυφώνονται στα προσωπικά σου αυτό το διάστημα κι αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που δεν έχει ισχυρά θεμέλια, τότε αυτή η έκλειψη μπορεί να σε προβληματίσει, καθώς η άλλη πλευρά μοιάζει να δημιουργεί προβλήματα. Είναι προτιμότερο λοιπόν να παίξεις το ρόλο του ειρηνοποιού και να πάρεις αποφάσεις την άλλη εβδομάδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι τα οικονομικά σου περνούν κάποια σκαμπανεβάσματα, το σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα θετικό για τα οικονομικά ζητήματά σου που σχετίζονται και με άλλους, ενώ οι Τρίτη και Τετάρτη είναι ιδιαίτερα παραγωγικές ημέρες.
ΖΥΓΟΣ
Απρόσμενες εξελίξεις στα προσωπικά, αλλά και κούραση. 
Αυτή την εβδομάδα σε καλεί να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, αλλά και να είσαι πιο προσεκτικός στις μεταφορές σου, ενώ Τρίτη και Τετάρτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικές ημέρες για να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σχέδιά σου. Όμως, η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής στους Ιχθύς, δείχνει έντονη πίεση στον τομέα της καθημερινότητας, αλλά και της υγείας, προσπάθησε λοιπόν να μην πιέζεις καταστάσεις, αλλά να οπλιστείς με περισσότερη υπομονή. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Το σαββατοκύριακο μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε δυσμενή όψη με τον Ουρανό δείχνει πως κρατάς μια απόλυτη στάση στα αισθηματικά και κάνεις την επανάστασή σου σε ό,τι δεν σου ταιριάζει, αυτό όμως μπορεί να φέρει και ανατροπές. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 
Η σεληνιακή έκλειψη αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου και είναι πιθανό να έρθουν ανατροπές στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ και το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος. Τα οικονομικά όμως σταθεροποιούνται, περιορίζοντας τα περιττά έξοδα. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσωπικές υποθέσεις σε προβληματίζουν.
Η Δευτέρα είναι βοηθητική για να κάνεις επαφές γενικότερα, ενώ η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής σε ευνοϊκή θέση δείχνει πως όποιο εμπόδιο κι αν συναντήσεις, μετέπειτα θα σε εξελίξει περισσότερο, για την ώρα όμως ένα δημιουργικό σου σχέδιο δεν προχωρά με το ρυθμό που θα ήθελες, ενώ αν είσαι γονιός θα πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία στις ανάγκες του παιδιού σου. Το σαββατοκύριακο πάντως προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σαν να μην έφτανε το ήδη μπερδεμένο πλαίσιο στα προσωπικά, η σεληνιακή έκλειψη αυτή προειδοποιεί και για κάποιες πιέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ωστόσο οι Τρίτη και Τετάρτη είναι εξαιρετικές για να ασχοληθείς με το σπίτι ή την οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να δοκιμάσει τις αντοχές σου στον οικονομικό τομέα, καθώς το «αγκάθι» αυτό στο πορτοφόλι σου στέκεται εμπόδιο στους στόχους που θες να υλοποιήσεις, υπάρχουν όμως κι ευκαιρίες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να περιορίσεις την παρορμητικότητά σου καθώς η βιασύνη που φέρνει ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, ενώ η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής στον τομέα του σπιτιού ή της οικογένειας μπορεί να φέρει εντάσεις ή κάποιες ανατροπές, είναι λοιπόν σαφές ότι μόνο με σύμμαχο τη σύνεση μπορείς να καταφέρεις θετικά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά οι μέρες Τρίτη και Τετάρτη δίνουν ευκαιρίες χάρη στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα και μολονότι αυτή η περίοδος δεν ευνοεί ξεκινήματα από το μηδέν, υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις στα προσωπικά, αρκεί να είσαι πιο υπομονετικός και να κατεβάζεις τους τόνους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Δεκέμβρη, που θα πρέπει να προσέχεις και τις επαφές σου με προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Τα οικονομικά πάντως προχωρούν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υποθέσεις στο κοντινό σου περιβάλλον που σε προβληματίζουν.
Η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής δεν είναι τόσο δυσαρμονική για σένα, όμως ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος πρωταγωνιστεί στις καταστάσεις κι εσύ καλείσαι να διαχειριστείς το άγχος σου, όμως πολλές φορές νιώθεις ότι όσα προσφέρεις δεν εκτιμώνται και το αίσθημα της προδοσίας δεν λείπει. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που έχεις ξαναέρχονται σημαντικές ευκαιρίες για να ολοκληρώσεις όσα έμειναν στη μέση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Δευτέρα είναι περισσότερο βοηθητική για πράγματα «ανάλαφρα» κι όχι τόσο σε πρακτικά ζητήματα, ενώ αυτή την εβδομάδα κάποιες απρόσμενες εξελίξεις στο σπίτι επηρεάζουν και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, σε μια περίοδο που θέλεις τα πράγματα να δείχνουν καλά. Το σαββατοκύριακο πάντως μπορείς να βρεις λύσεις στα ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία και οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Τρίτη και την Τετάρτη έχεις σημαντικές ευκαιρίες για να ασχοληθείς με οικονομικά που σε αφορούν άμεσα, αυτό το διάστημα που τα έσοδα είναι δεν είναι όσα θα ήθελες. Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες εντάσεις με πρόσωπα κύρους, που πηγάζουν από κάποιες ανασφάλειες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πίεση στα οικονομικά, αλλά κι ευκαιρίες.
Σε γενικές γραμμές είσαι σε μια πιο προστατευμένη περίοδο και πλέον με το Δία από το Ζυγό σύμμαχό σου στα δύσκολα, δεν έχεις και πολλά να φοβάσαι, παράλληλα το σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα θετικό για συζητήσεις κι επαφές, αφού επικοινωνείς τις ιδέες σου με άνεση. Ωστόσο, η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή φέρνει στο προσκήνιο κάποιες ανασφάλειες με τις αξίες σου, αλλά και την αξία που δίνεις στον εαυτό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες Τρίτη και Τετάρτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, ενώ τη Δευτέρα προτιμάς να ξεκουραστείς. Γενικότερα όμως εκτιμάς πολύ την ελευθερία σου και αυτό ενδεχομένως να σε αποξενώσει όχι μόνο από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά κι από κάποια φιλικά σου πρόσωπα. Τα φλερτ πάντως δεν λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής αγγίζει άμεσα τον τομέα των οικονομικών σου φέρνοντας ενδεχομένως κάποια απρόσμενα έξοδα, θα πρέπει λοιπόν να κάνεις πιο φειδωλή διαχείριση, αν θες να μην ξεμείνεις.
ΙΧΘΥΣ
Βρες τις ισορροπίες ανάμεσα στο «εγώ» και στους «άλλους».
Από τη μια ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου να φέρνει κουραστικές υποχρεώσεις αλλά και διενέξεις με σημαντικά πρόσωπα, κι από την άλλη η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής στο ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στα μέσα Μάρτη και που δείχνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, μέσα από απρόσμενες εξελίξεις, συνθέτουν μια κάπως πιεστική εβδομάδα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αποστασιοποιηθείς από τις έντονες καταστάσεις και να δεις τα πράγματα σφαιρικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή επηρεάζει και τις σχέσεις σου, καθώς τεντώνεις απότομα το σκοινί και μόνο οι πολύ δυνατές σχέσεις μπορούν να αντέξουν, σε μια περίοδο που αξιολογείς κατά πόσο έχετε τους ίδιους στόχους και τα ίδια θέλω με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα θετικό για τα οικονομικά ζητήματά σου που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου, ενώ οι Τρίτη και Τετάρτη είναι θετικές ημέρες για να σχεδιάσεις με ακρίβεια το επόμενο βήμα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template