ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ-Πόλεμος μεταξύ Π.Λεωτσάκου- Χατζηνικολάου

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Και ξαφνικά… νέος πόλεμος στα media. Αυτή τη φορά διαδικτυακός, με το οικονομικό site bankingnews.gr του Πέτρου Λεωτσάκου να
εξαπολύει μία ασυνήθιστα δριμεία επίθεση εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφορικά με τα οικονομικά του δημοσιογραφικού ομίλου Real. 
Σε μία πραγματικά δύσκολη εποχή για τα ΜΜΕ, ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει στη συνείδηση των περισσότερων ως ένας από τους πιο σοβαρούς και αξιόπιστους Έλληνες δημοσιογράφους, ενώ ούτε ο ίδιος ούτε και τα μέσα του ομίλου Real (μεταξύ αυτών ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM, η εφημερίδα Real News και οι ιστοσελίδες real.gr και enikos.gr) έχουν δώσει λαβές για σχόλια όσον αφορά τυχόν «σκοτεινές» διασυνδέσεις με πολιτικά ή επιχειρηματικά συμφέροντα ή για «ύποπτες» πηγές χρηματοδότησης, όπως ισχύει για άλλους μιντιακούς ομίλους
Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τον Πέτρο Λεωτσάκο που έχει δημιουργήσει ο Bankingnews.gr και ουδείς μπορεί να του προσάψει κάτι αρνητικό.

Επιπλέον, ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει στην δημοσιογραφική «πιάτσα» τη φήμη ενός ανθρώπου που πάντα προσέχει τους συνεργάτες του, από τους πιο στενούς του ανθρώπους μέχρι και τον πιο απλό συντάκτη. Επίσης και ο Πέτρος Λεωτσάκος είναι ιδιαίτερα συνεπής στις πληρωμές των συνεργατών του.

Σε όλα αυτά όμως έρχεται να ρίξει σκιές ένα δημοσίευμα του bankingnews.gr αναφορικά με τους ισολογισμούς των εταιρειών του ομίλου Real για το έτος 2015, οι οποίοι φέρονται να είναι… εξαφανισμένοι από το Διαδίκτυο, αλλά και από το ΓΕΜΗ.

Όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα, όταν κάποιος επιχειρεί να ανοίξει τις οικονομικές καταστάσεις που εμφανίζονται να δημοσιεύουν εταιρείες του ομίλου του Νίκου Χατζηνικολάου το 2015 σε ιστοσελίδα που φαίνεται να συνδέεται με τον όμιλο Real, λαμβάνει το μήνυμα σφάλματος «δυστυχώς τα αρχεία είναι χαλασμένα, στείλτε μήνυμα στον διαχειριστή του site». Μάλιστα, το ίδιο ισχύει και για τους ισολογισμούς του 2014, με εξαίρεση την Ενικός.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ισολογισμοί της προηγούμενης διετίας στον όμιλο των εταιρειών του Νίκου Χατζηνικολάου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, προκαλεί ερωτήματα, ενώ παράλληλα πληροφορίες που επικαλείται το bankingnews.gr αναφέρουν ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία υπερβαίνουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν έχουν κινηθεί διαδικασίες είσπραξης των ποσών αυτών. Σημαντικά ποσά κατά τις ίδιες πληροφορίες οφείλονται και στο ελληνικό Δημόσιο, ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τον τραπεζικό δανεισμό λόγω της μη δημοσίευσης ισολογισμών.

Αξιοσημείωτο είναι εξάλλου, σύμφωνα πάντα με το bankingnews.gr, ότι τους τελευταίους δημοσιευμένους ισολογισμούς υπογράφει ορκωτός ελεγκτής που στο παρελθόν δεν βρήκε κανένα πρόβλημα στη Microland και είχε υπογράψει άνευ παρατηρήσεων ισολογισμό στον οποίο αναγραφόταν ως ποσό στο ταμείο της εταιρίας σε μετρητά το οποίο ξεπερνούσε τα 7 εκατ. ευρώ ,ενώ διετέλεσε επί χρόνια ορκωτός του τηλεοπτικού σταθμού Alter.  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template