Τανάλια Θανάτου απο τους Spetsnaz,την Χετζμπολάχ και τον Συριακό στρατό στο Αν Χαλέπι-ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016


Τανάλια Θανάτου απο τους Spetsnaz,την Χετζμπολάχ και τον Συριακό στρατό στο Αν Χαλέπι,για τους Τζιχαντιστές..

Στενεύει ο «κλοιός» για τους ισλαμιστές στο ανατολικό Χαλέπι καθώς ο συριακός Στρατός συνεπικουρούμενος απο μαχητές της Χεζμπολάχ και Ρώσους Spetsnaz καταλαμβάνει την μία συνοικία μετά την άλλη την ίδια στιγμή που κάποιοι επικίνδυνοι προφανώς άνθρωποι στις ΗΠΑ «πιέζουν» τον πρόεδρο Μ.Ομπάμα να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο με την συνοδεία «πυρηνικών μανιταριών» αφού του ζητούν άμεσε επέμβαση στην Συρία για να διασωθούν οι χρηματοδοτούμενοι ισλαμιστές.




Είναι χαρακτηριστικό το τι αναφέρει το CNN για την ένταση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων λέγοντας «It's not a new Cold War. It's not even a deep chill. It's an outright conflict» (δεν είναι ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος αλλά μία ολοκληρωτική σύγκρουση»

Όλα αυτά τα θέλουν ενώ γνωρίζουν ότι βρίσκονται ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή και η Μόσχα διαθέτει και είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει την πυρηνική της ισχύ σε περίπτωση που οι ΗΠΑ νομίζουν ότι θα μπορούν να καλυθφούν πίσω από τις ΝΑΤΟϊκές χώρες για να επιβληθούν σε κάποιον σύντομο συμβατικό πόλεμο όπως φαντάζονται τα «γεράκια» στην Ουάσιγκτον.

Είναι το ίδιο σύστημα που θέλει να επιβάλει ως συνεχιστή αυτής της πολιτικής την Χ.Κλίντον καθώς βλέπουν ότι ο Ν.Τραμπ δεν είναι διαθέσιμος να την ακολουθήσει.

Με μεγάλη ανησυχία 20 Αντιπρόσωποι (βουλευτές) του Κονγκρέσου απαίτησαν από τον Μ.Ομπάμα με υπογεγραμμένη επιστολή να «παγώσει» το Δόγμα του «προληπτικού» πυρηνικού χτυπήματος διότι «σε περίπτωσει που οι ΗΠΑ εφαρμόσουν τα πιθανά σχέδιά τους να χρησιμοποιήσουν πρώτες το πυρηνικό τους οπλοστάσιο εναντίον ενός εχθρού με παρόμοια πυρηνική ισχύ (η Ρωσία) αυτό θα οδηγήσει σε μία ολοκληρωτική πυρηνική ανταλλαγή πληγμάτων και θα προκύψουν χιλιάδες θάνατοι Αμερικανών πολιτών»

Οι μόνες χώρες στον πλανήτη που διαθέτουν την λεγόμενη πυρηνική «Τριάδα» (πυρηνικό οπλοστάσιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από αέρος, είτε από ξηράς, είτε από θαλάσσης) είναι οι ΗΠΑ και η Ρωσία

Σημειώνεται ότι οι New York Times αναφέρουν την σκέψη υιοθέτησης από την αμερικανική κυβέρνηση μιας διακήρυξης «μη πρώτης χρήσης πυρηνικών όπλων» αλλά ο πρόεδρος Μ.Ομπάμα την απέρριψε.

Την ίδα στιγμή οι χορηγούμενοι από την Ουάσιγκτον και «βαφτισμένοι» ως «μετριοπαθείς» από την Δύση ισλαμιστές της Fatah Halab οπισθοχωρούν καθημερινά όλο και πιο βαθιά στο σημείο «μηδέν» εκεί δηλαδή που δεν θα μπορούν να οπισθοχωρήσουν άλλο.

Η 102η Ταξιαρχία της Προεδρικής Φρουράς κατάφερε να καταλάβει τις συνοικίες Talat Bureij, Majbal Al-Zatin, Tal 'Oweija, και Tal Al-Asfar γειτονικές στην Hanano

Η Tal Al-Asfar είναι η πιο σημαντική συνοικία απ'ολες καθώς μετά από αυτήν ακολουθεί το Hanano Youth Housing Complex.


Αν χαθεί το οικοδομικό αυτό τετράγωνο θα είναι μεγάλη καταστροφή για την Fatah Halab διότι είναι η σημαντικότερη βάση των ισλαμιστών στο ανατολικό Χαλέπι.

Τα ασεία έχουν τελειώσει και οι ΗΠΑ βιάζονται περισσότερο απ'όλους. Είτε να επέμβουν θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους την ύπαρξη ως κράτους και μαζί με αυτές και όλον τον πλανήτη είτε να προχωρήσουν σε ένα άλλο σχέδιο που αποκάλυψαν ρωσικές πηγές:

Στην επίθεση της 19ης Οκτωβρίου κατά του ISIS στην Μοσούλη τα αμερικανικά μαχητικά να μην χτυπούν τους ισλαμιστες αλλά ανούσια κτίρια και «εντέχνως» να ανόιξουν διάδρομο για τους περίπου 9.000 μαχητές του ISIS να κατευθυνθούν προς Συρία και να ξεκινήσουν το «λουτρό αίματος» από την αρχή και με στόχο την κατάληψη Παλμύρας και Ντέιρ Εζόρ.

"More than 9,000 Islamic State (IS, formerly ISIS, ISIL) militants will be redeployed from Mosul to the eastern regions of Syria to carry out a major offensive operation, which involves capturing Deir ez-Zor and Palmyra,”

Σημειώνεται ότι στην μάχη της Μοσούλης θα συμμετάσχουν και 600 Αμερικανοί στρατιώτες.

Syrian Army continues advance in northeast #Aleppohttps://aml.ink/ceXMi #Syria
3:01 μ.μ. - 14 Οκτ 2016


Syrian Army continues advance in northeast Aleppo

ALEPPO, SYRIA (2:40 P.M.) - The Syrian Arab Army (SAA) continued their large-scale offensive in the northeastern neighborhoods of Aleppo City today, targetalmasdarnews.com

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ






ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ





Oι συριακές δυνάμεις που εισέβαλαν σε περιοχή στο Χαλέπι συνέλαβαν αρκετούς αιχμαλώτους ισλαμιστές , οι οποίοι χωρίς καμία βία παραδέχτηκαν ότι έλαβαν πρόσφατα στρατιωτική εκπαίδευση στην Τουρκία.

Κατά την διάρκεια της μάχης για την ανακατάληψη της περιοχής Sheikh Said στο νότιο Χαλέπι, Σύροι στρατιώτες στρατού συνέλαβαν τζιχαντιστές που πολεμούσαν εναντίον των φιλο-κυβερνητικών δυνάμεων .

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ομολόγησαν χωρίς ενδοιασμό ότι είχαν εκπαιδευτεί στην Τουρκία.

Πρόκειται για μια ταχύρυθμη και αποτελεσματική βασική στρατιωτική εκπαίδευση σε ειδικό στρατόπεδο στο Γκαζιαντέπ, διάρκειας από 2 έως 4 εβδομάδων.

«Ήμασταν χωρισμένοι σε μονάδες των 100 ατόμων η κάθε μία», λέει ένας αιχμάλωτος αντάρτης . Οι «νεοσύλλεκτοι» ισλαμιστές αντάρτες εκπαιδευόντουσαν στα βασικά αντικείμενα , όπως ήταν η χρήση του τυφεκίου Kalashnikov, του βαρέως πολυβόλου Degtyarev και του όπλου Shpagin (DSK).

Μετά την λήξη της «εκπαίδευσης» από Τούρκους υπαξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων και το πέρασμα τους του καθενός από όλα τα στάδια της προετοιμασίας, οι μελλοντικοί τζιχαντιστές «τσιμπούσαν» από 100 δολάρια έκαστος .

Πρόκειται για μια ακόμη επιβεβαίωση των σχεδίων του Ερντογάν σε ολόκληρη την περιοχή , αλλά και την Συρία μετά την απόφαση του για συνέχιση της τουρκικής εισβολές ακόμα νοτιότερα.

Είναι θέμα απλά χρόνου Τούρκοι και Ρώσοι να έρθουν αντιμέτωποι στο έδαφος για την επικυριαρχία στην χώρα αυτή.    pronews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template