ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις. Έτσι, είναι πιθανό να παίρνεις θετική απάντηση για ένα θέμα που σε είχε απασχολήσει, ενώ παράλληλα βρίσκεις τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη θέση για να σε βοηθήσουν με τις υποθέσεις σου, ακόμη κι αν υπάρχουν δυσκολίες πρακτικής φύσεως.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία είναι το δυνατό σου χαρτί σήμερα και οι ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα προσωπικά σου δεν λείπουν. Επίσης, η κοινωνική σου ζωή παραμένει έντονη, ενώ τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος παίζουν ένα καταλυτικό ρόλο για τα αισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου την εύνοια της σημερινής ημέρας για μετακινήσεις και συμφωνίες, παρά τα έξοδα που τρέχουν, ώστε να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου με πρόσωπα κύρους, ειδικά αν είχες ταλαιπωρηθεί έντονα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η κάλυψη των βασικών σου αναγκών βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ταυτόχρονα όμως δεν δείχνεις τόση ευελιξία, όσο απαιτούν οι συνθήκες να δείξεις κι αυτό δημιουργεί αρκετά προστριβές με το περιβάλλον σου, καθώς έχεις εστιάσει μόνο στα δικά σου θέλω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η βιασύνη και η παρορμητικότητα δεν λείπει ποτέ από τον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά σου, ενώ σήμερα γενικότερα είσαι ιδιαίτερα κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παράλληλα όμως και η άλλη πλευρά δείχνει να το απολαμβάνει αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες στα οικονομικά, καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την τσέπη σου και έχοντας σαν σύμμαχο τη σωστή διαχείριση, μπορείς να δεις σημαντικά αποτελέσματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σχηματίζει βοηθητικές όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να βρεις συμπαραστάτες, με σύμμαχο την ξεκάθαρη λογική. Παράλληλα, καλείσαι να κάνεις μέσα σου μια νέα αρχή μέχρι το μεσημέρι με σκέψεις που έχεις, ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις την ανάγκη να διαχωρίσεις τη θέση σου από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ είναι πιθανό πως κρατάς αποστάσεις ώστε να βάλεις το συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη. Αν όμως έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, τότε το φλερτ, οι νέες γνωριμίες, οι βόλτες και η διάθεση είναι αυξημένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Νέες ιδέες, νέες πληροφορίες και ρηξικέλευθα σχέδια σε βγάζουν από αδιέξοδα, ενώ θα πρέπει να σημειώνεις σήμερα σε χαρτί ακόμη και την πιο φαινομενικά ασήμαντη είδηση που φτάνει σε σένα, πρόσεξε όμως τις επιπόλαιες επιλογές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, ωστόσο η σημερινή ημέρα σε καλεί να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα, ενώ αν χρειάζεσαι κάποιου είδους βοήθεια σε μια υπόθεση που σε απασχολεί, μπορείς να περιμένεις θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος φέρνουν απρόσμενες εξελίξεις και εσύ εστιάζεσαι στους στόχους που έχεις θέσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ξεκλέβεις λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου για να τον αφιερώσεις στην υγεία και στην ξεκούραση σου, ενώ μπορείς να προωθήσεις τα ερωτικά σου, αρκεί να μην τα κοινολογείς στον οποιοδήποτε. Γενικότερα η μέρα σε καλεί να πορευτείς μακριά από την πολυκοσμία για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις σημαντικά βήματα για να ρυθμίσεις τις οφειλές σου και ενώ βγαίνεις κερδισμένος μέσα από τις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους, θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος στις απαιτήσεις σου.
ΛΕΩΝ
Επικεντρώνεσαι σήμερα με περισσότερη επιμονή στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα προσπαθείς να φανείς συνεπής με τις όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Γενικότερα όμως πρόκειται για μια ημέρα που σου παρέχει σημαντικές ευκαιρίες ακόμη κι αν αντιμετωπίσεις προκλήσεις. Άλλωστε το κλειδί της επιτυχίας σήμερα είναι ο ρεαλισμός στις προσδοκίες που έχεις, προτίμησε όμως να δράσεις μέχρι το μεσημέρι. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Θέλεις να δεις φίλους και να βγεις έξω, ενώ ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικά γεμάτο, εσύ βρίσκεις τρόπο να ξεκλέψεις χρόνο για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γενικότερα λοιπόν σήμερα η επικοινωνία είναι το δυνατό σου στοιχείο και μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η διαίσθηση είναι εκείνη που μπορεί να σε οδηγήσει σε λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα που μπορεί να αντιμετωπίζεις, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο εγκρατής με τα έξοδα που κάνεις. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα μοιάζει λιγάκι πιο κουραστική για σένα, καθώς η Σελήνη παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πιέζοντάς σε με πολλές υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις σε πέρας. Παράλληλα, σήμερα νιώθεις πως άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων και αυτό σε φορτίζει ακόμη περισσότερο, ωστόσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κοινωνικές σου επαφές, αν συναντήσεις αδιέξοδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα «πρέπει» υπαγορεύουν σήμερα τις κινήσεις στα προσωπικά σου και νιώθεις πως σε χωρίζει κάποια απόσταση, συναισθηματική ή φυσική με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σε γενικές γραμμές άλλωστε η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο πρακτική, παρά ερωτική, σε μια περίοδο που ευνοείσαι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με τις δικές σου προσπάθειες υλοποιείς τα σχέδιά σου κι στο εργασιακό περιβάλλον σου σήμερα, μπορείς να προσεγγίσεις τους εργοδότες ή τους προϊστάμενους με το θέμα που σε απασχολεί, αφού η καριέρα σήμερα είναι το δυνατό σου σημείο.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά θετική για σένα ώστε να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι δείχνεις συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιπλέον, τονίζεται και η έμφαση που δίνεις σε διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή σε επαφές με το εξωτερικό κι ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μείνε μακριά από απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν, ενώ παράλληλα, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να μεγαλοποιείς υποθέσεις της καθημερινότητας που τελικά φέρνουν γκρίνια. Σίγουρα όμως υπάρχουν προοπτικές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οφειλές σου κι ο τρόπος που χειρίζεσαι υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες κι ασφάλειες είναι ο λόγος που υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου, ενώ παράλληλα εκκρεμούν πολλές υποχρεώσεις σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα σε κινητοποιεί για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος και να βρεις λύσεις σε αντίστοιχες υποθέσεις που σε είχαν προβληματίσει παλιότερα, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς αφήνεις χώρο για παρανοήσεις στον περίγυρό σου, ενώ εσύ μένεις προσκολλημένος σε απόψεις που δεν λειτουργούν βοηθητικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με την πιο συναισθηματική σου πλευρά και ανακαλύπτεις ξανά κάποια πράγματα που άφησες πίσω σου, φρόντισε όμως να δίνεις αρκετό χώρο στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα και οι διενέξεις δε λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επενδύοντας στις συνεργασίες μπορείς να βγεις κερδισμένος, ακούγοντας όμως και όσα έχει να σου πει η άλλη πλευρά, γενικότερα όμως υπάρχουν ευκαιρίες για τα οικονομικά σου, ενώ ενισχύεσαι και από τους οικείους σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει ώθηση να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν επενδύοντας στην επικοινωνία με τους γύρω σου, θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με τον περίγυρό σου καθώς οι συνθήκες μαρτυρούν ότι είσαι επικεντρωμένος κυρίως στη δική σου φωνή και τις δικές σου απόψεις, ενώ η στασιμότητα είναι εκείνη που νιώθεις να σε πνίγει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επένδυσε στις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναντήσεις σήμερα, ενώ η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου φέρνει πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει όμως να βάλεις και νερό στο κρασί σου, δίχως να αφήνεις σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά εξ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη κι εσύ τρέχεις για να τα προλάβεις όλα, εντούτοις πετυχαίνεις πολύ επικερδείς συμφωνίες. Επιπλέον, σταδιακά υπάρχουν και πάλι ευκαιρίες για έσοδα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα φέρνει για σένα μια πιο εύκολη καθημερινότητα από την άποψη των υποχρεώσεων που καλείσαι να διευθετήσεις, έστω κι αν υπάρχουν υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, οι οποίες επιζητούν εδώ και τώρα την τακτοποίησή τους. Επιπλέον θα πρέπει να θυμάσαι πως και η υγεία σου είναι μια σημαντική προτεραιότητα, μην αμελείς λοιπόν τη φροντίδα της.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πρόγραμμα μπορεί να είναι φορτωμένο σήμερα και η διάθεσή σου για φλερτ και γνωριμίες, φρενάρεται από τη γκρίνια και την επικριτικότητα που υπάρχει στην ατζέντα της ημέρας, σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωφελείσαι όμως περισσότερο σήμερα αν προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου σε χρειαστούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι απαραίτητος σήμερα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις αυξημένες απαιτήσεις από το εργασιακό σου περιβάλλον, με τις οικονομικές υποχρεώσεις σου να βρίσκουν λύσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσεις, μπορείς να τις δεις ως ευκαιρίες εδραίωσης της θέσης σου, ωστόσο θα πρέπει να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι προστριβές μπορεί να μην λείπουν, όμως σήμερα έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά και προσπαθείς να γεφυρώσεις τα χάσματα που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, μέσα από το διάλογο και την επικοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορείς να βρεις τις λύσεις που αναζητάς σε επαγγελματικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι σήμερα έχεις να δώσεις λόγο για τις πράξεις σου σε κάποια μορφή εξουσίας. Επιπλέον, ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά ζητήματα.
ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις υποστήριξη ή βοήθεια για ένα ζήτημα που σε απασχολεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγεις κερδισμένος, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστείς υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, ειδικά αν είχαν υπάρξει προστριβές με τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προτιμάς τις δοκιμασμένες συνταγές και αυτό ελαχιστοποιεί την πιθανότητα ρίσκου, ενώ σήμερα γενικότερα είσαι πιο συναισθηματικός. Επιπλέον, θυμήσου πως μέσα από φίλους και παρέες έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να μην είσαι τόσο επικριτικός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικεία πρόσωπα σε βοηθούν να βγεις από οικονομικά αδιέξοδα ως προς τις οφειλές σου, ενώ παράλληλα ωφελείσαι μέσα από απρόσμενες εξελίξεις που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων. Επίσης συνεχίζεις όλο αυτό το διάστημα να υλοποιείς σχέδια.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template