ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ-Του άρπαξαν ακόμα και τα εσώρουχα...

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Τη βίλα του Τσόρι, του Αργεντινού σταρ του Ολυμπιακού, έβαλαν στο μάτι το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι διαρρήκτες, οι
οποίοι μπήκαν σαν κύριοι και του τα πήραν όλα! Ο 35χρονος άσος της μπάλας Αλεχάντρο Ντομίνγκες, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών αγοριών, αντιλήφθηκε την εισβολή όταν επέστρεψε στη μονοκατοικία του στην περιοχή της Βούλας.

ΑΠΟ ΤΟΝ
Θ. Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι του, με αντικλείδι ή πασπαρτού (!), και φέρεται ότι τα... σήκωσαν όλα, όπως μετρητά, κοσμήματα και ακριβά ρολόγια, ενώ πήραν ακόμα και τα ρούχα του, αδειάζοντας σχεδόν όλες τις ντουλάπες!

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», οι τρεις διαρρήκτες που εισέβαλαν στη μονοκατοικία της οδού Σπερχειού γνώριζαν όχι μόνο ποιος κατοικεί στο σπίτι, αλλά και τι θα βρουν στο εσωτερικό του.

Εκτός αυτού, φαίνεται ότι είχαν πληροφόρηση και για τα συστήματα ασφαλείας της βίλας και συγκεκριμένα για τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, προκειμένου να τις αποφύγουν, και κυρίως πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός, ώστε να τον απενεργοποιήσουν, «πνίγοντάς» τον μέσα σε έναν κουβά με νερό.

Κανένα ίχνος


Ωστόσο, το κυριότερο είναι πως οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, αφού ειδοποιήθηκαν από τον Τσόρι -ο οποίος βρίσκεται σε γενική δυσμένεια από το προπονητικό team, ωστόσο σε κάθε εμφάνιση οι οπαδοί τον στηρίζουν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του-, διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας -παράθυρα, μπαλκονόπορτες ή στην κεντρική πόρτα- δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Κατά συνέπεια, οι κακοποιοί είχαν στην κατοχή τους είτε πασπαρτού είτε αντικλείδι. Ετσι, το ερώτημα είναι πού βρήκαν οι εισβολείς το αντίγραφο του κλειδιού για την πόρτα ασφαλείας της μονοκατοικίας του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και όπως διαπιστώθηκε από την επί τόπου έρευνα των αστυνομικών, οι «ποντικοί» μπήκαν στον περίβολο του σπιτιού το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 21.00. Εκείνη την ώρα ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν με την ομάδα, κάτι που ίσως γνώριζαν οι δράστες και για τον λόγο αυτόν επέλεξαν τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για τη «δουλειά».

Εφυγαν ανενόχλητοι


Οι κακοποιοί ερεύνησαν τους χώρους και τελικά άρπαξαν ένα υψηλό χρηματικό ποσό, κοσμήματα μεγάλης αξίας και τα περισσότερα ρούχα από την γκαρνταρόμπα του Ντομίνγκες και διέφυγαν ανενόχλητοι.

Η κλοπή διαπιστώθηκε από τον Αργεντινό, που ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Άνδρες του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας και της Σήμανσης ερεύνησαν τη βίλα για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που ίσως άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι διαρρήκτες. espresso
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template