ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ-300 Ισλαμιστές κονιορτοποιήθηκαν 11 άρματα και 31 οχήματα διαλύθηκαν

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ-300 Ισλαμιστές κονιορτοποιήθηκαν 11 άρματα και 31 οχήματα διαλύθηκαν.
Την μεγαλύτερη σφαγή από την
πρώτη ημέρα της εμπλοκής τους στην Συρία, προκάλεσε τις τάξεις των ισλαμιστών η ρωσική Αεροπορία. Οπως
πρώτο μετέδωσε στην Ελλάδα χθες το βράδυ το pronews.gr η ρωσική Αεροπορία εξαπέλυσε από χθες το απόγευμα σειρά επιδρομών στην προσπάθειά της να αναχαιτίσει την μεγάλη αντεπίθεση του ISIS.
Συνολικά 64 επιδρομές εκτελέστηκαν κατά των μαχητών του ISIS και κατάφεραν να ματαιώσουν την εκ νέου κατάληψη της Παλμύρας με βαριές απώλειες, για τους ισλαμιστές όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία.

Πάνω από 300 μαχητές και 11 αρματα μάχης και 31 οχήματα καταστράφηκαν.

Η επίθεση άρχισε νωρίς το απόγευμα με τουλάχιστον 18 επιθετικά ελικόπτερα Mil Mi-28 και Ka-52 τα οποία πρόσβαλλαν με χειρουργική ακρίβεια τις θέσεις της οργάνωσης γύρω από την πόλη της Παλμύρας, στα σημεία που είχαν καταλάβει.
Στις πολιτοφυλακές που χθεσινό βίντεο έδειχνε να υποχωρούν δόθηκε εντολή από τη Δαμασκό να κρατήσουν τις θέσεις τους με κάθε κόστος, όπως και έκαναν τελικά.

Οι αεροπορικές επιθέσεις συνεχίστηκαν από την ρωσική Αεροπορία και ήταν τρομερές σε σφοδρότητα, με χρήση εμπρηστικών βομβών.

Στη συνέχεια τουλάχιστον 4 βλήματα cruise κτύπησαν εκ νέου τους ισλαμσιτές.

Ακόμη δεν είναι γνωστό από πού έφυγαν τα συγκεκριμένα βλήματα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από Τu-95 και άλλες ότι τα βλήματα έφυγαν από τα σκάφη του ρωσικού Στόλου που βρίσκονται στην Α. Μεσόγειο.

Ταυτόχρονα η Δαμασκός απέστειλε ισχυρές ενισχύσεις στην περιοχή από την δύναμη εθνικής άμυνας NDF οι οποίες υπερασπίστηκαν τις πετρελαιοπηγές Hayyan νοτιοδυτικά της Χομς.

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι «ο συριακός Στρατός, έχοντας ενεργή υποστήριξη από τη ρωσική αεροπορία απέκρουσε όλες τις προσπάθειες των μαχητών του ISIS να εισέλθουν στην Παλμύρα. Η επιτιθέμενη πλευρά (σ.σ. ο ISIS) χρησιμοποιούσε ατοκίνητα παγιδευμένα με βόμβες και θωρακισμένα συστήματα εκτοξευτών ρουκετών».

Υπενθυμίζεται ότι ο συριακός Στρατός, υποστηριζόμενος από τη ρωσική αεροπορία, είχε απελευθερώσει την Παλμύρα το Μάρτιο του 2016, σχεδόν δηλαδή ένα χρόνο μετά την κατάληψή της από τον ISIS το Μάιο του 2015. Οι τζιχαντιστές, μάλιστα, είχαν προκαλέσει σοβαρές καταστροφές σε αρχαία μνημεία της πόλης.    pronews.gr


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template