ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια του μήνα Ιανουαρίου 2017

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία  αλλά και Ερωτικά θα τα διαβάσεις ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η έμφυτη δυναμική και παρορμητική φύση σου είναι στο περιθώριο αυτόν το μήνα, κάποιες ενέργειές σου δημιουργούν σύγχυση στους άλλους, προσπαθείς να κινηθείς για τους στόχους σου αλλά νιώθεις αδύναμα και νωχελικά. Τώρα δεν θέλεις να αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις, αναζητάς περισσότερο τη μοναξιά σου και την παρέα οικείων προσώπων.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτοηλιακό οίκοσου, του σπιτιού και της οικογένειας, και σε παροτρύνει να επιλύσεις κάποιαοικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν καιρό τώρα. Αναζητάς την άνεση του σπιτιού σου, την οικογενειακή θαλπωρή και την ασφάλεια. Η νέαΣελήνηστονενδέκατο ηλιακό οίκοσου,τηςφιλίας και των ομάδων, σηματοδοτείένανέο κεφάλαιοστις φιλίες σου, μπορεί να ενταχθείς σεμιαομάδα και συναντάς ανθρώπους με τους οποίους έχεις κοινά ιδανικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η νέαΣελήνηστονενδέκατο ηλιακό οίκοσου,τηςτεχνολογίας, απογειώνει την καριέρα σου, ίσως προβάλεις ένα έργο σου ή την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο. Επωφελείσαι από τη συλλογική εργασία και άτομα έμπειρα σε κατευθύνουν με τις συμβουλές και τις διορατικές ιδέες τους. Ήμπορεί ναεπιλέξεις να κάνειςμια νέα επιχείρηση στο διαδίκτυο.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Κάνεις όνειρα στην αγάπη, δίνεις τέλος στον πόνο και τη θλίψη σου χάρη στην Αφροδίτη στον ονειρικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Μπορεί να αναπολείς μια χαμένη αγάπη, γίνεσαι πιο ρομαντικός και νοσταλγικός. Αν είσαι σε σχέση, η διαίσθησή σου και η συμπόνια σου σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες στη σχέση σου.
ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η δύναμή σου και η έντονη ενέργειά σου δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους άλλους αυτόν το μήνα, περιβάλλεσαι από πολύ κόσμο γύρω σου, έχεις ένα αλτρουιστικό και ομαδικό πνεύμα. Επωφελείσαι από νέες διασυνδέσεις, επεκτείνεις το κοινωνικό σου δίκτυο, νιώθεις χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εκφράζεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου και δεν φοβάσαι να προβάλεις τις απόψεις σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου, φέρνει στο προσκήνιο τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, προβάλεις με πάθος τις ιδέες σου, αγγίζεις την καρδιά των ατόμων με τους οποίους επικοινωνείς. Η νέα Σελήνη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, ανοίγει μια νέα σελίδα για την επαγγελματική σου πορεία, κάνεις μια σημαντική αλλαγήεντελώς ξαφνικά και απρόβλεπτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η νέα Σελήνη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας,σε ωθεί προς μια ανοδική και μια εξελικτικήπορεία στην καριέρα σου, αγωνίζεσαι για την ευημερία σου και την ασφάλειά σου. Ίσως ξεκινήσεις ένα νέο έργο ή αναλάβεις νέες υποχρεώσεις αναλαμβάνοντας ένα δύσκολο σχέδιο. Υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν με τις καινοτόμες ιδέες τους και τις συμβουλές τους.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν το μήνα θα διασκεδάσεις με τους φίλους σου καθώς η Αφροδίτη και οΆρηςκινούνται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου,της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας. Το σύμπαν σου δίνει τον ενθουσιασμό και την ενέργεια να βγειςέξω και ναφλερτάρεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Αν είσαι σε σχέση, μαζί θα συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις και κάνετε κάτι διαφορετικό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Νέες ευκαιρίες και γνωριμίες με ελίτ πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου αυτόν το μήνα, βλέπεις τη ζωή σου να γίνεται πιο χαρούμενη και συναρπαστική, οδεύεις στην εξέλιξη και την ανάπτυξη. Όλεςοι σχέσεις σου βελτιώνονται, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.Διεκδικείς ό, τι σου αξίζει, καταφέρνεις να φέρεις όλες τις υποχρεώσεις σου εις πέρας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος στο δεύτερο ηλιακό οίκοσου, των χρημάτων, φέρνει στο προσκήνιο την οικονομική σου κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να περιορίσεις τις σπατάλες σου ή χαθεί μια πηγή εισοδήματος. Μετη νέα Σελήνη στον οραματιστήένατο ηλιακό οίκοσου, έρχεσαι σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά σου ή στο εξωτερικό, διευρύνειςτουςορίζοντές σου ή απλά υιοθετείς μια νέα φιλοσοφία ζωής, βλέπεις τονκόσμοπιο ελεύθερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αναγνώριση και επιτυχία σε περιμένουν στην καριέρα σου χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας. Ίσως πάρειςμια προαγωγήήέχεις μιαεξέλιξη στη σταδιοδρομία σου. Ο Άρης όμως μπορεί να σε κάνει πιεστικό και αυταρχικό στους γύρω σου, έτσι φρόντισε να μην είσαι ανυπόμονος για να φτάσεις το στόχο σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Μετη νέα Σελήνη στον ένατο ηλιακό οίκοσου,των ταξιδιών, ένα ταξίδι σε βοηθά να ξεφύγεις από την ανιαρή ρουτίνα σου και σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Ίσως γνωρίσεις κάποιον/α με εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου ή οι φίλοι σου συμβάλουν να αποδεχτείς μια νέα, πιο ελεύθερη ζωή.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το σύμπαν παίρνει μακριά το άγχος και την απαισιοδοξία σου, νιώθεις ανανεωμένος και πιο ελεύθερος να ζήσεις τη ζωή όπως θέλεις, αλλάζεις το ρυθμό της ζωής σου και τολμάς να ζήσεις νέες εμπειρίες. Έχεις την προσοχή των γύρω σου καθώς η ενεργητικότητά σου και το πάθος σου, η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητά σου, σου φέρνουν μερικές θαυμάσιες ευκαιρίες για να αλλάξεις τη ζωή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνοςφωτίζειτο ζώδιό σου και μαγνητίζεις στο πέρασμά σου, δεν περνάς απαρατήρητος. Προβάλεις τα ταλέντα σου και τα χαρίσματά σου, κερδίζεις τους ανθρώπουςανεπιφύλακτα. Με τη νέα Σελήνη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών, ξεκινά ένας νέος κύκλος για την οικονομική σου κατάσταση και ίσως συνενώσεις τα οικονομικά σου με το σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η νέα Σελήνη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, γυρίζειμια νέασελίδαστα οικονομικά σου και ίσως ξεκινήσεις νέεςεπικερδείςσυνεργασίες. Καθορίζετε μαζί με τους συνεργάτες σου νέους οικονομικούς στόχουςκαι βρίσκεις κάποιον ο οποίος με το διορατικό μυαλό του συμβάλει στοαμοιβαίοοικονομικό όφελος.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Τολμάς να πάρεις ρίσκα στην αγάπη καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης στον επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου, σε φέρνουν σε επαφή με νέα άτομα, έτσι μπορεί να ερωτευτείς κάποιον/α που ζει μακριά σου. Ανείσαι σε σχέση και επιθυμούσατε με το σύντροφό σου καιρό τώρα ένα ταξίδι, το σύμπαν θα πραγματοποιήσει τα όνειρά σου.
ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι σχέσεις σου εμβαθύνουν, γίνεσαι πιο ευαίσθητος και συναισθηματικός με τους αγαπημένους σου, απομακρύνεις από τη ζωή σου πρόσωπα που απομυζούν την ενέργειά σου. Αν είχες κάποιεςαμφιβολίες όσον αφορά τηνειλικρίνεια κάποιων ατόμων, τώρα βλέπεις το αληθινό τους πρόσωπο. Εκμεταλλεύεσαιτις ευκαιρίεςπουέρχονται στο δρόμο σου και με τη δύναμή σου αλλάζεις τη ζωή σου, κάνοντας αυτό θέλεις!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, σε παροτρύνει να κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου και να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, αποσαφηνίζοντας τα συναισθήματά σου για κάποια άτομα. Η νέα Σελήνη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σταθερών σχέσεων, ανανεώνει τη ζωήσου είτε με μια νέα αγάπη ή μιανέα συνεργασία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών, μπορεί να σου φέρει μια νέα συνεργασία με κάποιον ο οποίος υποστηρίζει τις δημιουργικές ιδέες σου. Ίσως κάνεις μια νέα επένδυση ή η διαίσθησή σου σε οδηγεί στη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης ή αποφασίσεις να ανοίξεις έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό με κάποιον.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Σκέφτεσαι τομέλλοντηςσχέσηςσου,ίσως ακόμα αποφασίσεις και για δέσμευση καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων. Το φεγγάρι σε βοηθά να βελτιώσεις τη σχέση σου καθώς τώρα είσαι διατεθειμένος να προσφέρεις περισσότερη ελευθερία στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ίσως τον σύμπαν σου αποκαλύψει τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣΓΕΝΙΚΑ
Δείχνεις σε όλον τον κόσμοτο πάθος και τηδύναμή σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός και συγκεντρώνεις πολλά άτομα γύρω σου καθώς εμπνέεις εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Κάνειςμικρές προσαρμογές στη ζωή σου οι οποίες θα έχουν μια θετική επίδραση στην ψυχοσύνθεσή σου, αποβάλεις τα αρνητικά μοτίβα σκέψης που σε κρατούν πίσω από την ευτυχία σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Ηπανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της ομαδικής δραστηριότητας και αποπερατώνει ένα ομαδικό έργο για το οποίο είχες εργαστεί καιρό. Κάνεις νέες φιλίες και γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο και προβάλεις τις καινοτόμες ιδέες σου.
Η νέα Σελήνη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας, σε ωθεί να αλλάξεις τις καθημερινές σου συνήθειες με το να αποφύγεις πρόσωπα καικαταστάσειςπου απομυζούν την ενέργειά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η νέα Σελήνη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας, σε βοηθά να έχεις αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητάς σου χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.Με τον Άρη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των συνεργασιών, ίσως συγκρουστείς με ένα συνεργάτη σου λόγω παρανοήσεων, γίνεσαι επικριτικός και επιθετικός.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυξάνονται ο ρομαντισμός και το πάθος σου χάρη στην Αφροδίτηκαι τον Άρη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, έτσι παίρνεις την πρωτοβουλία να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, έχεις τη δύναμη και το θάρρος να διεκδικήσεις τις ανάγκες σου, όμως θα πρέπει να προσέξεις να μην αποπροσανατολίσεις το σύντροφό σου.
ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ευχάριστες και δημιουργικές μέρες σε περιμένουν αυτόν το μήνα, μαγεύεις όλους με τη γοητεία σου, κάνεις μια θετική πρώτη εντύπωση και ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου. Νέες γνωριμίες αποδεικνύονται προς όφελός σου, αλλάζουν ριζικά οι συνθήκες στη ζωή σου. Τοέξυπνο καιδιορατικό μυαλό σου σε κατευθύνει στο σωστό δρόμο και αλλάζεις ό, τι δεν λειτουργεί σωστά στηζωή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η καριέρα σου απογειώνεται καθώς η πανσέληνοςστοδέκατο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας, σου φέρνει επαγγελματική επιτυχία,φήμη και δόξα. Αναγνωρίζουν οι ανώτεροί σου τις προσπάθειές σου και την αξία σου. Η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, ικανοποιεί την ανάγκη σου για μια νέα σχέση, έτσι ίσως ερωτευτείς κεραυνοβόλα ή νιώθεις πιο δυνατά συναισθήματα για το σύντροφό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η πανσέληνος φωτίζει τοδέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, και σε ανεβάζει ψηλά καθώς όλες οι προσπάθειές σου των τελευταίων έξι μηνών αναγνωρίζονται, βλέπεις τους στόχους σου να υλοποιούνται. Ο Άρης στονέκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας, σου δίνει τα κίνητρα να βάλεις τάξη και οργάνωση στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να ξεκινήσεις ένα νέο έργο.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Υπέροχεςεξελίξεις σε περιμένουν στην ερωτική σου ζωή, ζεις μοναδικές ερωτικές στιγμές στη σχέση σου ή συναρπαστικές και απρόβλεπτες ερωτικές συναντήσεις χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου.Τα όνειρά σου στην αγάπη εκπληρώνονται καθώς τώρα το σύμπαν αλλάζει τη διάθεσή σου, είσαι πιο ανοιχτός συναισθηματικά και κοινωνικός. Ίσως έχεις μια ευχάριστη έκπληξη από το σύντροφό σου ή μια ερωτική συνάντηση με κάποιον/α στον οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η ανάγκη σουγια πάθος και έντονα συναισθήματα θα ικανοποιηθεί αυτόν το μήνα, έχεις την τόλμη και τη δύναμη να διεκδικήσεις ό, τι θέλεις, να ζήσεις τη ζωή με ένταση. Η ζωή σου χαρίζει έντονες στιγμές, τα όνειρά σου παίρνουν σάρκα και οστά. Νιώθεις πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους, τους προσφέρεις την καρδιά σου και τον χρόνο σου, αισθάνεσαι περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνοςφωτίζει τον φιλοσοφικό ένατο ηλιακό οίκοσου,και ασχολείσαι με την πνευματικότητα και τη γνώση, ίσως ακόμα εγγραφείς σε εκπαιδευτικά σεμινάριαή διαβάζεις μεταφυσικά βιβλία για να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, ανοίγειένα νέο κεφάλαιο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως ξαφνικά αποφασίσεις να κάνεις οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η πανσέληνοςφωτίζει τον επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκοσου,και σε φέρνει σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά σου ή στο εξωτερικό τα οποία σε βοηθούν στην επαγγελματική σου πορεία. Ίσως βρεις έναν πλούσιο πελάτη που βελτιώνει την οικονομική σου κατάσταση ή παρακολουθήσεις κάποια σεμινάρια για να επεκτείνεις τις δεξιότητές σου ή δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο έρωτας και η διασκέδαση θα σε ανταμείψουν αυτόν το μήνα καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, ανοίγουν το δρόμο για πολλές ερωτικές ευκαιρίες και ζεις τη ζωή στο έπακρο. Ανοίγεις την καρδιά σου σε μια νέα αγάπη, μοιράζεσαι τα πιο μύχια συναισθήματά σου με το σύντροφό σου, απολαμβάνεις τον έρωτα, τη διασκέδασηκαι τη ζωή. ΤΟΞΟΤΗΣΓΕΝΙΚΑ
Λάμπεις στον κοινωνικό σου περίγυρο αυτόν το μήνα, με την ευχάριστη και ανέμελη προσωπικότητά σου κερδίζεις τους ανθρώπους γύρω σου. Αν είχες εσωτερικές ανησυχίες για το μέλλον σου, το σύμπαν σε βοηθά να βρεις την πολυπόθητη αρμονία και ισορροπία.Ανοίγεις την καρδιά σου στα προσφιλή σου πρόσωπα, παίρνεις και δίνεις αγάπη και στοργή, νιώθεις ανανεωμένος και σκορπάς γύρω σου μια θετική ενέργεια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο ηλιακό οίκοσου, των αποταμιεύσεων, και σε ωθεί να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τις αποταμιεύσεις σου ή μπορεί να κάνεις μια νέα επένδυση ή να βρεις αγοραστή για το ακίνητό σου. Με τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου, εκφράζεις τις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σου, νιώθεις χαρά καιενθουσιασμό συζητώντας με όλον τον κόσμο γύρω σου. Τα επιχειρήματάσουείναιπειστικάκαιξεσηκώνουν τους άλλους γύρω σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο ηλιακό οίκοσου, των κοινών οικονομικών,και ίσως κάνεις μια νέα συνεργασία ή έχεις επικερδείς επιχειρηματικές ευκαιρίες. Βρίσκεις τα αναγκαία κεφάλαια για την επιχείρησή σου ή αντίθετα, αν κάποιοι συνεργάτες σου δεν ήταν φερέγγυοι, αποφασίζεις να δώσεις ένα τέλος. Αν είχες βιώσει οικονομική δυσπραγία, η διαίσθησή σου σε κατευθύνει να βρεις μια πηγή παθητικού εισοδήματος.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Βάζεις στην άκρη την ανέμελη, ανοιχτή και περιπετειώδηφύση σου καθώς η Αφροδίτη στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο ευαίσθητο και εσωστρεφή. Τώρα αναζητάς την ηρεμία και τη θαλπωρή του σπιτιού σου, απέχεις από το ερωτικό παιχνίδι και τη διασκέδαση. Αν είσαι σε σχέση, προτιμάς να είστε μόνοι οι δυο σας με το σύντροφό σου, αυτό σε κάνει τώρα πιο ευτυχισμένο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Έχεις έναν ενθουσιασμό που ξεσηκώνει τους άλλους γύρω σου, έχεις ισχυρό αντίκτυπο στον έξω κόσμο, οιιδεαλιστικές και πρωτοποριακές ιδέεςσου σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά. Χτίζεις τις γέφυρες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γίνεσαι περισσότερο διαλλακτικός και διπλωμάτης, πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος στον έβδομο ηλιακό οίκοσου, των σχέσεων, φωτίζει την ερωτική σου ζωή και τις συνεργασίες σου, έτσι ίσως ανανεώσεις τις σχέσεις σου ή δίνεις τέλος σε όσες απομυζούν την ενέργειά σου. Η νέα Σελήνη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των οικονομικών, σε βοηθά να βρεις αναπάντεχα μια νέα πηγή εισοδήματος και νιώθεις μεγαλύτερη υλική ασφάλεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η πανσέληνος στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, τωνσυνεργασιών, επισφραγίζει μια προσοδοφόρα επιχειρηματική συνεργασία ή δίνεις τέλος σε συνεργασίες που δεν είναι φερέγγυες. Με τον Άρη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των ιδεών, ίσως εκνευριστείς από τις τηλεφωνικές κλήσεις ή κάποιες απρογραμμάτιστες επαγγελματικές συναντήσεις που ανατρέπουν το πρόγραμμά σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομοηλιακό οίκοσου, των σχέσεων, και νιώθεις έτοιμος να κάνεις τη σχέση σου επίσημη ή μπορεί να αποφασίσεις να συμβιώσεις. Νιώθεις μεγαλύτερη συναισθηματική εγγύτητα με το σύντροφό σου, είσαι πιο ευαίσθητος και προστατευτικός. Αν είσαι μόνος, μια νέα καρμική γνωριμία έρχεται για να αλλάξει τη ζωή σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΓΕΝΙΚΑ
Κάνεις νέα μεγαλεπήβολα σχέδια στη ζωή σου,εντυπωσιάζεις τους γύρω σου με τις πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες σου, θέτεις νέους στόχους που σε οδηγούν στην ευημερία και την ευτυχία. Αποκαλύπτεις τα μοναδικά ταλέντα σου, κάνεις χώρο στη ζωή σου για νέα πρόσωπα και τολμάς να προβάλεις τις επαναστατικές ιδέες σου. Το σύμπαν ανανεώνει την ψυχή σου, παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου και έχεις τον έλεγχο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος στο έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας, σε βοηθά να βάλεις τάξη και οργάνωση στη ζωή σου, ακολουθείς ένα πρόγραμμα και ασχολείσαι με ευχάριστεςδραστηριότητες που αναζωογονούν την ψυχή σου. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ξεκινά κάτι νέο στη ζωή σου, είτε στην ερωτική ή στην επαγγελματική αρένα, οδεύεις σε μια ανοδική πορεία στη ζωή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η πανσέληνος στο έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας, βελτιώνει τις συνθήκες στην εργασία σου, επανέρχεται η ισορροπία στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου και τους εργαζομένους σου. Αν ένιωθες παγιδευμένος σε μια δουλειά που δεν μιλάει στην ψυχή σου, το φεγγάρι σου φέρνει μια νέα εργασία η οποία ανταποκρίνεται στα μεγάλα ιδανικά σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ανανεώνει την ερωτική σου ζωή, είτε με έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή επιλύοντας τις προκλήσεις στη σχέση σου. Τώρα πια δεναναμοχλεύεις το ίδιο πρόβλημα ξανά και ξανά στο κεφάλι σου, έχεις την καλή διάθεση αλλά και νέες πρωτοποριακές ιδέες για να αποβάλλεις τις αρνητικές σου συνήθειες και να αποκαταστήσεις την ισορροπία.
ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κάνεις ένα νέο άνοιγμα στη ζωή σου, ανοίγεις τα φτερά σου και πετάς μακριά υλοποιώντας τα όνειρά σου. Αυτόν το μήνα το σύμπαν ενισχύειτα συναισθήματάσου, τις συγκινήσεις, την έμπνευση και τηφαντασίασου, ζεις ευχάριστες στιγμές και μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα γύρω σου. Απομακρύνονται τα εμπόδια και αγωνίζεσαι για το μέλλον σου με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, φωτίζει την ευαίσθητη και συμπονετική καρδιά σου, είσαι πιο εκδηλωτικός συναισθηματικά με το σύντροφό σου ή βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, σου ζητά να προβληματιστείς για τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σου, να ξεκαθαρίσεις ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης στο ζώδιό σου, σου χαρίζει τόλμη και πάθος για να αγωνιστείς για τα όνειρά σου, σε βοηθά να ξεπεράσεις τις δυσκολίες στην εργασία σου και με την έντονη αι παθιασμένη ενέργεια που έχεις, παίρνεις την πρωτοβουλία να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Περιβάλλεσαι από άτομα που σε στηρίζουν καιπροχωράς μπροστά με ζωντάνια και ενθουσιασμό στηριζόμενος στη διαίσθησή σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Βρίσκεις την αγάπη και τησυντροφικότητα χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου και την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Συναντάς ένα ξεχωριστό πρόσωπο με το οποίο αισθάνεσαι οικειότητα και εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας. Αν είσαι σε σχέση, είσαι πιοδεκτικός στο να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου, έρχεται στο προσκήνιο η ευαίσθητη και συμπονετική φύση σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template