ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....
ΚΡΙΟΣΗ σημερινή ημέρα είναι αρκετά μπερδεμένη για σένα και προτιμάς να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς μένοντας μακριά από την βαρετή πολυκοσμία και τις κουραστικές υποχρεώσεις μέχρι το βραδάκι, όσο τουλάχιστον σου επιτρέπει το πρόγραμμά σου. Η ηλιακή έκλειψη άλλωστε που πραγματοποιείται σήμερα, φέρνει στην επιφάνεια κάποιες φοβίες ή ανασφάλειες, ίσως και ενοχές, με σκοπό όμως να αποδεσμευτείς μια και καλή από αυτά, ο παρορμητισμός σου όμως στέκεται εμπόδιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να κάνεις βήματα προς τα εμπρός, ωστόσο δεν έχεις ξεμπερδέψει με κάποιες υποθέσεις οριστικά και αυτό το διάστημα μπορείς να κλείσεις κύκλους και να προετοιμάσεις τα βήματά σου για την επόμενη περίοδο. Θυμήσου επίσης ότι ο θυμός σήμερα φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι προσπάθειες που καταβάλλεις καθημερινά στο εργασιακό περιβάλλον δεν περνούν απαρατήρητες από τους ανώτερους σου, στοιχείο που έχει άμεση επίδραση και στα οικονομικά σου. Οι απερισκεψίες όμως περισσεύουν κι είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από παρασκηνιακές ενέργειες.
ΤΑΥΡΟΣ
Σε γενικές γραμμές είναι βοηθητική ημέρα για τις επιδιώξεις σου η σημερινή, καθώς είσαι σε μια περίοδο που φέρνει αρκετά ερωτηματικά και σε καλεί να κλείσεις κύκλους, ενώ η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθύς, φέρνει για σένα νέα σχέδια στα σκαριά αλλά και καινούριους στόχους που θέτεις από το μηδέν, έστω κι αν σε πρώτο επίπεδο υπάρχει μια μικρή αναστάτωση. Ταυτόχρονα όμως, υπάρχουν και στόχοι που πλέον αφήνεις πίσω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα και τις φιλικές σου σχέσεις, αν λοιπόν έχεις κάποιες φιλικές επαφές που πια δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή σου σε κάτι καλύτερο, αλλά αντίθετα δημιουργεί προβλήματα, μπορείς πλέον να κλείσεις τα κεφάλαια αυτά και να πας παρακάτω. Είναι άλλωστε μια περίοδος που τα αισθηματικά σου μοιάζουν πιο μπερδεμένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διαίσθηση σου δίνει λύσεις στις επαφές σου με το κοντινό σου περιβάλλον, ενώ υπάρχουν ακόμη κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σου με πρόσωπα κύρους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική για σένα, καθώς σήμερα πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, που φέρνει αρκετή αναστάτωση, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Μαΐου. Θα πρέπει λοιπόν να διαχειριστείς με σύνεση τις υποχρεώσεις που έρχονται στο προσκήνιο και να «εκπαιδευτείς» ώστε να κινείσαι σε κανόνες που θέτουν άλλοι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και εσύ χρησιμοποιείς τον κύκλο των γνωριμιών σου για να καταφέρεις κάποια πράγματα, ενώ παράλληλα μπορείς να αλλάξεις ριζικά την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, είναι όμως στο χέρι σου να την κάνεις καλύτερη ή όχι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη αυτή είναι πιθανό να φέρνει πολλές προστριβές ανάμεσα σε σένα και σε πρόσωπα κύρους, ταυτόχρονα όμως κλείνει κάποιος σημαντικός κύκλος στην καριέρα σου. Κράτησε λοιπόν τις ισορροπίες, αν δεν θέλεις να υπάρξουν δυσμενείς αλλαγές στο στάτους σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς οι αλλαγές που φέρνει η έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα σε μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου, προμηνύονται θετικές για σένα, καθώς αλλάζεις κοσμοθεωρία. Πρόσεξε όμως να είσαι απόλυτα συνεπής όλο αυτό το διάστημα με τις υποχρεώσεις σου, γιατί κι εσύ επηρεάζεσαι περισσότερο από άλλους λόγω κάποιων υποχρεώσεων τρίτων που έχεις αναλάβει. Άλλωστε, κλείνουν κάποιοι κύκλοι με διαδικαστικά ζητήματα, υποθέσεις σπουδών ή νομικές υποθέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις ακόμη μουδιασμένος σε πολλούς τομείς και κυρίως στα προσωπικά, αφού παρότι έχουν γίνει βήματα προς τα εμπρός, προσπαθείς να βρεις κώδικα επικοινωνίας προκειμένου να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι όμως καιρός να αναλάβεις και τις ευθύνες που σου αναλογούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις ακόμη αναθεωρήσεις πάνω σε οφειλές και σε οικονομικές σου υποχρεώσεις, ωστόσο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει περισσότερο μέσα στο επόμενο διάστημα. Άλλωστε σήμερα έχεις σύμμαχο τη διαίσθησή σου.
ΛΕΩΝ
Σήμερα πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη που φέρνει στην επιφάνεια πράγματα που είχαν κρατηθεί σε ένα πιο μυστικό επίπεδο, ενώ οι συνθήκες σε αναγκάζουν να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Μπορείς όμως να δεις πιο καθαρά τα θέλω σου αλλά και τις απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα κτητικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν λείπει και η τάση σου για έλεγχο του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Μπορείς όμως να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις, βλέποντας τα κίνητρα των άλλων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα φέρνει αρκετές αλλαγές και απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται έμμεσα με το δικό σου πορτοφόλι, αλλά και με οφειλές σου που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Επιπλέον είναι προτιμότερο να είσαι πιο προσεκτικός στις επαφές σου με εφορίες, τράπεζες, ασφάλειες και δάνεια.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα ρίχνει όλο το βάρος τις προσοχής σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη σήμερα και ενδέχεται να φέρει πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, καθώς πρόκειται να κλείσουν οριστικά κάποιοι κύκλοι και να ανοίξουν νέοι, ωστόσο είναι έντονη μέρα, που εκλύεται αρκετή ένταση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι είναι εκείνοι που σε βοηθούν να δεις πιο σφαιρικά τις καταστάσεις, ενώ η έκλειψη αυτή σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Αυγούστου, φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις τις ισορροπίες και προτίμησε να μην πάρεις ακόμη αποφάσεις οριστικού χαρακτήρα που επηρεάζουν την καθημερινότητά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικείοι σου είναι εκεί για σένα και στηρίζουν τις προσπάθειές σου, καθώς όλο αυτό το διάστημα είχες και συνεχίζεις να έχεις πολλά έξοδα. Παράλληλα, οι απρόσμενες οφειλές που ανατρέπουν τον αρχικό σχεδιασμό δε λείπουν μέσα στο πρόγραμμά σου.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις υποχρεώσεις που υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητά σου και τις υποθέσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ενώ παράλληλα δίνεις βάση και στην φροντίδα της υγείας σου, καθώς αυτοί ακριβώς είναι και οι τομείς που επηρεάζει άμεσα η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα και αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι πλέον σε μια περίοδο όπου έχεις πολλές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, κι υπάρχουν πολλές ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Γενικότερα όμως προσπάθησε σήμερα να κάνεις πιο απλή και άνετη την καθημερινότητά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να επιλύσεις πρακτικά ζητήματα, ωστόσο έρχονται πολλές αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον που μπορεί να φέρουν αναστάτωση στο πρόγραμμά σου. Επίσης, μπορείς σήμερα να κάνεις βήματα για να ρυθμιστούν οφειλές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα παραμένει βοηθητική για τα δημιουργικά σου σχέδια, παρότι η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα, φέρνει κάποια αναστάτωση, ωστόσο στο προσεχές διάστημα έρχονται θετικές αλλαγές για σένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Οκτωβρίου, φρόντισε όμως να έχεις τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι και μην αμελείς την φροντίδα της υγείας σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή ενδεχομένως να φέρει το κλείσιμο κάποιων κύκλων στα ερωτικά ή των επαφών σου με αγαπημένα άτομα, αλλά φιλοδοξεί στη θέση τους να ανοίξει νέους, έστω κι αν ακόμη αυτό δεν γίνει φανερό απευθείας. Σήμερα υπάρχουν άλλωστε ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λύσεις πάνω σε ζητήματα που σε απασχολούν, μην αμελείς όμως επίσης και τις καθημερινές υποχρεώσεις σου, αν θέλεις να υπάρχει μια ομαλότητα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣΟλόκληρη η σημερινή ημέρα κινείται στο αντίκτυπο της ηλιακής έκλειψης που πραγματοποιείται σήμερα και φέρνει αρκετές ανατροπές, ενώ προμηνύονται για το επόμενο διάστημα αρκετές αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο ή σε κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι, τις οποίες ενδεχομένως να μην είχες δρομολογήσει άμεσα. Αυτές οι αλλαγές μοιάζουν πιο έντονες αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Νοεμβρίου, όπου και επηρεάζεσαι πιο άμεσα από αυτή την έκλειψη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σου για ασφάλεια και σιγουριά είναι εκείνη που οδηγεί τα βήματά σου στα προσωπικά, ενώ προτιμάς να περιτριγυρίζεσαι από πολύ δικούς σου ανθρώπους και δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο οικείο σου περιβάλλον. Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο όμως σε χρειάζεται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια ηλιακή έκλειψη σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου πάντοτε προειδοποιεί και για εντάσεις με πρόσωπα κύρους, ενώ έρχονται κάποιες ανασφάλειες και φοβίες στο προσκήνιο. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να κρατήσεις τις ισορροπίες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τα σχέδιά σου, καθώς μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αφού η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνει νέα δεδομένα και ευκαιρίες μέσα στην καθημερινότητά σου, φρόντισε όμως να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και στα μέσα επικοινωνίας, κινητά, υπολογιστές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα της ημέρας είναι υπέρ σου, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ώστε να αποφύγεις κάποιες εντάσεις. Μπορείς άλλωστε με ευκολία να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους γύρω σου, αρκεί να φανείς περισσότερο ευέλικτος, παρότι έχεις αφήσει τα προσωπικά στην άκρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι ευνοϊκές εξελίξεις που έρχονται στο προσεχές διάστημα δεν είναι ακόμη εμφανείς, γενικότερα όμως ανοίγουν νέοι κύκλοι στο κοντινό σου περιβάλλον και σε μια συμφωνία που έχεις κάνει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπάθησε να δεις τις ανάγκες σου ξεκάθαρα δίχως να προσθέσεις κάτι ή να αφαιρέσεις κάτι άλλο, ενώ έρχεσαι πιο κοντά στην ουσιαστική αξία που έχουν για σένα πρόσωπα και καταστάσεις, το σίγουρο είναι πάντως πως η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα, θέτει σε δοκιμασία την ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια, καθώς κοπιάζεις περισσότερο για να υλοποιήσεις στόχους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά την έντονη γοητεία που ασκείς, είσαι πλέον σε μια περίοδο που σε ενδιαφέρει περισσότερο να διατηρήσεις τα κεκτημένα, παρά να κάνεις νέα βήματα, άλλωστε δίνεις ιδιαίτερο βάρος πλέον στη γνώμη των προσώπων του οικείου περιβάλλοντος και οι ανάγκες σου για ασφάλεια είναι πιο έντονες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ρίχνεις το μεγαλύτερο βάρος των ενεργειών σου στην εξασφάλιση των οικονομικών σου και παρά το γεγονός ότι η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τον τομέα των οικονομικών σου, είναι ενδεικτικό πως κάτι νέο ξεκινά, αφού πρώτα τελειώσει κάτι άλλο.
ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα είναι προάγγελος μια νέας περιόδου, καθώς πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου η οποία θα φέρει αρκετές αλλαγές σε κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σου, κλείνοντας κάποια κεφάλαια και ανοίγοντας νέα, έστω κι αν αρχικά υπάρχει έντονη αναστάτωση, ειδικά για τους όσους έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες. Θα πρέπει όμως σήμερα να είσαι πιο προσεκτικός, ακόμη και με τη φυσική σου κατάσταση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που τα προσωπικά σου ήταν μπερδεμένα, δεν προχωρούσαν ή οι συνθήκες δεν είχαν ωριμάσει αρκετά για να κάνετε σημαντικά βήματα στα αισθηματικά προς τα εμπρός, σύντομα το παιχνίδι θα είναι στα χέρια σου, να είσαι προετοιμασμένος όμως για κάποια πρόσωπα που δεν μπορούν άλλο να μείνουν στο πλευρό σου, αν δεν σε ωθούν σε κάτι καλύτερο μέσα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρησιμοποίησε τη διορατικότητά σου για να βρίσκεις διεξόδους σε σκοπέλους που τυχόν συναντάς, αλλά μην πιέζεις τις καταστάσεις, καθώς δεν έχουν μπει όλα τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template