ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2017

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....

ΚΡΙΟΣΠαρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα κινείται σε αρκετά γνώριμα μονοπάτια, εντούτοις μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, άλλωστε ασχολείσαι κυρίως με απλά και καθημερινά ζητήματα, θα πρέπει όμως να φανείς περισσότερο ευέλικτος όπου αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης, ακόμη κι αν υπάρξουν κάποιες απρόσμενες εξελίξεις σε μια υπόθεση που θα σε προβληματίσει, μπορείς να βρεις και λύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις περισσότερο ανάγκη από ηρεμία σήμερα και αυτή η ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να το επιτύχεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες εξελίξεις στο κομμάτι των προσωπικών σου που σου φέρνουν εκνευρισμό με τον Άρη στο ζώδιό σου, ενώ νιώθεις σε πολλά σημεία πως δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου είναι στραμμένο σε οικονομικά ζητήματα και προσπαθείς μέσα από συζητήσεις με εργοδότες ή πρόσωπα κύρους, να ενισχύσεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου, σχηματίζοντας θετική όψη με τον Ερμή, από τη μια κρατά στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ από την άλλη σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα, θυμήσου όμως να είσαι συγχρονισμένος με τα τωρινά δεδομένα που υπάρχουν, ώστε να επιτύχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα, καθώς υπάρχουν κάποιες απρόσμενες εξελίξεις, κυρίως στο περιβάλλον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, σήμερα μπορείς να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί, ενώ του Μαΐου αντιμετωπίζεις πιο ώριμα κάποιες καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις όμως τις βεβιασμένες κινήσεις, αν δεν έχεις μελετήσει σε βάθος τα πιθανά αποτελέσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσέγγισε πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου, αλλά φρόντισε να έχεις διορθώσει τα κακώς κείμενα στα οικονομικά, διότι είναι περίοδος εξόδων που δεν είχες υπολογίσει. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να αναλάβεις ευθύνες άλλων.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστείς, ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο με υποχρεώσεις, ενώ επιδιώκεις να μείνεις μακριά από την εξουθενωτική πολυκοσμία. Ωστόσο, οι φιλικές σου σχέσεις σήμερα έχουν ιδιαίτερη σημασία, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάιο, ενώ οι του Ιουνίου μπορεί να συναντούν εμπόδια, αλλά η τύχη είναι στο πλευρό τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρες χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να τον αφιερώσεις στην ξεκούραση και τη χαλάρωση, αλλά και γενικότερα για μια μικρή «φυγή» από την καθημερινότητά σου. Από την άλλη όμως, νιώθεις πολλές φορές ότι οι άλλοι υψώνουν τοίχο ανάμεσα σε σένα και σε εκείνους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται σήμερα για να προετοιμάσετε τις υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν την επόμενη εβδομάδα, ώστε να είστε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τα σχέδιά σου, καθώς η Σελήνη από μια φιλική θέση σε ευνοϊκή όψη με τον Ερμή απέναντί σου δίνει το κατάλληλο έδαφος για να υλοποιήσεις τους στόχους σου, αλλά και να επενδύσεις κόπο και χρόνο σε συλλογικές προσπάθειες που αποδίδουν. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς με την αντιδραστικότητά σου, δημιουργείς προστριβές στην καθημερινότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι είναι εκείνοι που σήμερα διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο στα προσωπικά σου, ενώ άκουσε λοιπόν όσα έχουν να σου πουν καθώς μέσα από τις δικές τους προτροπές και παρατηρήσεις έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζονται, ενώ κάνεις κάποιες υπερβολές στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οφειλές σου ή οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν έμμεσα, κάτι που βάζει σε κίνδυνο και τη δική σου τσέπη.

ΛΕΩΝΗ σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να ρυθμίσετε υποχρεώσεις, αλλά και να τακτοποιήσετε ζητήματα πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σας, αρκεί να μην αμελήσετε και τα δημιουργικά σας σχέδια. Παράλληλα όμως, μπορείτε να βασιστείτε και στις κοινωνικές επαφές για να βρείτε διεξόδους σε θέματα που σας απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες, παρά το θολό τοπίο που επικρατεί, ωστόσο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γίνεται η αιτία να δρας παρορμητικά λόγω του ενθουσιασμού, τη στιγμή που είναι προτιμότερο να κρατήσεις ένα πιο προσγειωμένο προφίλ, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν οι ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε πλάνα που έχεις στα σκαριά, μπορείς σήμερα να επιτύχεις πολλά στον τομέα της καριέρας. Επίσης, τα οικονομικά έχουν περάσει πλέον σε περίοδο ευκαιριών.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα δίνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσετε τις υποθέσεις, ειδικότερα αν πρόκειται για διαδικαστικά ή νομικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή θέματα σπουδών, αν είστε σπουδαστές. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να δώσετε και τη δέουσα προσοχή σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, τα πρόσωπα της οικογένειάς σας ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνεσαι πιο ελεύθερος σήμερα από τους μικροπεριορισμούς που σε κρατούν πίσω και έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς από τη μια η γοητεία σου και από την άλλη η τύχη, δρουν επικουρικά για τα αισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είστε πιο φειδωλοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, παρότι σήμερα υπάρχουν ευκαιρίες για έσοδα, ενώ ταυτόχρονα συζητάτε για δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε για το προσεχές διάστημα.
ΖΥΓΟΣ
Οι προσπάθειές σου σήμερα εστιάζονται στην ανάγκη σου για σιγουριά και θέλεις να περνά ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια κάτω από τη δική σου εποπτεία, ώστε να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται για το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας παίζουν σημαντικό ρόλο οι επαφές που κάνεις, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, στην έκβαση των υποθέσεών σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις εστιάσει στη δική σου πλευρά και αυτό σε απομακρύνει από την οπτική του προσώπου που σε ενδιαφέρει, φέρνοντας κάποιες προστριβές. Επιπλέον, οι επιπόλαιες πρακτικές μπορεί να σε μπλέξουν σε μπελάδες. Είναι λοιπόν προτιμότερο να περιορίσεις τις υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος στηρίζουν τις προσπάθειές σου στα οικονομικά, κυρίως στις οφειλές που πιθανός υπάρχουν, θα πρέπει όμως κι εσύ να κάνεις ορθότερη διαχείριση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη σήμερα πορεύεται απέναντί σου και πορεύεται με θετικό πρόσημο, δημιουργώντας έτσι ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, παρά τα όποια διλήμματα έρχονται στο μυαλό σου κατά καιρούς. Άδραξε λοιπόν τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και μην ξεχνάς όμως πως σήμερα μπορείς να στηριχτείς στους γύρω σου για λύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολλές δυνατότητες για τα ερωτικά σου σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, καθώς μπορείς με άνεση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι αυτή την περίοδο είσαι πιο εσωστρεφής στα αισθηματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλείσαι να φροντίσεις στο βαθμό του δυνατού να κλείσεις οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτους αυτό το διάστημα, υπάρχουν όμως πολύ σημαντικές ευκαιρίες καριέρας αυτό το διάστημα, παρά την πίεση που υφίστασαι στα οικονομικά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα μπορείς να διευθετήσεις και εκκρεμότητες ρουτίνας. Επίσης, μπορείς να ξεκλέψεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας για να φροντίσεις τη δική σας υγεία, ειδικά αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πώς διαχειρίζεσαι εσύ τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου είναι το κλειδί για την έκβαση των υποθέσεων που σε απασχολούν, θα πρέπει όμως να είσαι αντικειμενικός και να μην παρασύρεσαι από εγωισμούς. Άλλωστε, η μέρα σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες, αφήνοντας εγωισμούς, εριστικές συμπεριφορές αλλά και φοβίες στην άκρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα και μέσα από αυτό ενισχύεις από τη μια το στάτους σου στη δουλειά κι από την άλλη δημιουργείς θετικές προϋποθέσεις για το πορτοφόλι και γενικότερα τα οικονομικά σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη σήμερα από μια φιλική θέση ευνοεί τα βήματά σου, ενώ παράλληλα σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Έτσι λοιπόν, είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, κάνοντας ταυτόχρονα και τις ανάλογες επαφές και συναντήσεις. Άλλωστε χάρη στη διπλωματικότητά σου, καταφέρνεις πολλά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για την ερωτική σου ζωή και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, βρίσκεσαι όμως πλέον σε μια περίοδο που οι συνθήκες μοιάζουν να μην έχουν ωριμάσει αρκετά μέσα για να ευδοκιμήσει μια σχέση ή μια αισθηματική υπόθεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία, αλλά και διαλλακτικότητα στον τρόπο που προσεγγίζεις προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο απέναντι στη δουλειά σου, καθώς δημιουργείς επικίνδυνες προστριβές που δεν λειτουργούν υπέρ σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς και να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο θέματα ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα, προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου, ωστόσο συναντάς κάποια εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια καθώς οι στόχοι που έχεις θέσει, απαιτούν από σένα περισσότερο κόπο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια σήμερα, οπότε είναι προτιμότερο να βαδίσεις σε γνώριμα μονοπάτια, αντί να προβείς σε ρίσκα με αμφίβολα αποτελέσματα. Αντίθετα, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις πολλές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οφειλές δικές σου ή γενικότερα οικονομικές υποχρεώσεις σου μοιάζουν να βρίσκουν διεξόδους χάρη στην καταλυτική δράση προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος, καθώς το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις συνεχίζεται.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέροντάς σε πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ παράλληλα μπορείς πιο εύκολα να κάνετε τη φωνή σου να ακουστεί, φρόντισε λοιπόν να το εκμεταλλευτείς κάνοντας σήμερα τις ανάλογες επαφές, συζητήσεις ή συμφωνίες, ώστε να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μη διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς τα κανάλια της επικοινωνίας σήμερα είναι ανοιχτά, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκλέψεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για βόλτες με φίλους. Βεβαιώσου όμως ότι βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι βιαστικές αποφάσεις ενδεχομένως να μην φέρνουν και τα αναμενόμενα αποτελέσματα, έτσι λοιπόν θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ανάπτυξης που σου παρουσιάζονται το προσεχές διάστημα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Φεβρουάριο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template