ΠΟΛΥΒΟΛΟ 6-0 Η ΑΕΚ,με εναν Αραούχο και Βάργκας να βγάζουν μάτια

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Πραγματικό πολυβόλο η ΑΕΚ,ισοπέδωσε τον Λεβαδεικό και με Αραούχο στην πρώτη του εμφάνιση αλλά και τον Βαργκας να βγαζουν μάτια.
Η πρόκριση ουσιαστικά ήταν εξασφαλισμένη από την προηγούμενη εβδομάδα με τη νίκη (1-0) στη Λιβαδειά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η Ένωση παρουσιάστηκε αδιάφορη στη ρεβάνς. Κάθε άλλο...



Με τον Αραούχο να κάνει ιδανικό ντεμπούτο (δύο γκολ), τον Βάργκας να είναι σε εκπληκτική μέρα (δύο ασίστ και ένα γκολ), τον Μπακασέτα να υπενθυμίζει ότι πρέπει να παίζει πίσω από τον επιθετικό και τους υπόλοιπους να είναι άπαντες καλοί, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πρόσφερε γκολ και θέαμα στους οπαδούς της! Και έτσι, η ΑΕΚ συνεχίζει την υπεράσπιση του κυπέλλου, έχοντας να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στους «8»...
Από τα πρώτα λεπτά η ΑΕΚ έδειξε διάθεση να πιέσει ψηλά, δυσκολεύοντας έτσι κι άλλο τον Λεβαδειακό. Οι Κιτρινόμαυροι έκλεβαν εύκολα την μπάλα και ήταν ορεξάτοι, ψάχνοντας αρχικά με σουτ το γκολ. Και έτσι το έβαλαν κιόλας, όταν ο Μπακασέτας κινήθηκε όπως έπρεπε εκτός περιοχής και νίκησε τον Μοσχονά για το 1-0. Η καλή εικόνα της ομάδας ζέστανε όσους ανέβηκαν στο ΟΑΚΑ, ο ρυθμός ανέβηκε μετά το γκολ και στο 28' οι πανηγυρισμοί για το 2-0 ήταν πιο έντονοι. Και ο λόγος για αυτό, ήταν ότι ο σκόρερ ήταν ο Αραούχο με κεφαλιά μετά το φάουλ του Βάργκας!
Δύο λεπτά μετά, λίγο έλειψε ο Βενεζουελάνος να γράψει και δεύτερη ασίστ στη στατιστική του αλλά ο Μοσχονάς απέκρουσε στη γωνία την ωραία γυριστή κεφαλιά του Γιόχανσον, με τον κόσμο -μετά από καιρό- να χαίρεται αυτό που έβλεπε. Οπως το χαίρονταν και οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ, πιέζοντας συνεχώς για να κλέψουν την μπάλα και μετά έπαιζαν με τη μία, βγαίνοντας γρήγορα μπροστά. Και ένα καλό πρώτο 45λεπτο, θα μπορούσε να κλείσει ιδανικά στο 41', αν ο Μοσχονάς δεν απέκρουε το μακρινό σουτ του Μπακασέτα, ο οποίος έπαιζε πίσω από τον επιθετικό και έδειχνε απελευθερωμένος.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης φάνηκε ότι οι Κιτρινόμαυροι θα έριχναν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να βγάλει άνετα το διάστημα 45'-60'. Κάπου εκεί, όμως, η ΑΕΚ αποφάσισε να ανεβάσει στροφές και μαζί ανέβηκε και το σκορ. Στο 61' οι Βάργκας-Αραούχο συνεργάστηκαν ξανά για να κάνει το 3-0 ο Αργεντίνος με τη δεύτερη του κεφαλιά, για να ζεσταθεί ξανά το ΟΑΚΑ. Και αφού ζεστάθηκε, πανηγύρισε στο 68' και το 4-0 του Βάργκας, στο τετ α τετ μετά την πάσα του Γιόχανσον, για να δικαιωθεί έτσι για την εμφάνιση του.
Ηταν φανερό ότι η ΑΕΚ όποτε ανέβαζε ρυθμό έκανε φάσεις και είχε διάθεση ως το τέλος για να ευχαριστήσει τον κόσμο της, με αποτέλεσμα το... μαρτύριο να μην τελειώνει για τον Λεβαδειακό. Ετσι, στο 79' ο Αϊντάρεβιτς γύρισε για τον Αραούχο αλλά ήταν ο Κολοβέτσιος αυτός που... απέφυγε και τον Μοσχονά, γράφοντας το 5-0, για να έρθει λίγα λεπτά μετά, στο 83', το 6-0 από τον Γαλανόπουλο, ο οποίος πήγε να σκοράρει με τακουνάκι!
Μέσα σε όλα αυτά, οι Βοιωτοί θα μπορούσαν να πετύχουν το γκολ της τιμής με το φάουλ του Μιλιάζες στο 88' αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι...
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (69' Γαλανόπουλος), Βάργκας, Μπακασέτας, Πατίτο (60' Αϊντάρεβιτς), Αραούχο (80' Γιαννούτσος).
Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μάγκας (66' Μαχαίρας), Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (55' Νιάσε), Ζεζίνιο, Λάτσι (61' Τόνι Σίλβα), Γιουσούφ, Σουμπίνιο, Βασιλείου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template