ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ..Από 6/2 έως 12/2/2017

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....
ΚΡΙΟΣΚαλείσαι να προσπαθήσεις περισσότερο για τα δημιουργικά σου σχέδια.
Η εβδομάδα ξεκινά σε πιο εξωστρεφή πλαίσια, ενώ η σεληνιακή έκλειψη μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου δεν λειτουργεί τόσο δυσαρμονικά για σένα αφού πραγματοποιείται σε φιλικές θέσεις. Ωστόσο, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αναποδιές σε δημιουργικά σου σχέδια κι εσύ στηρίζεσαι σε άλλους για να βρεις τη λύση. Επίσης, αν είσαι γονιός εστίασε περισσότερο στις ανάγκες του παιδιού/ των παιδιών σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σεληνιακή έκλειψη όμως δείχνει πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο χρειάζεται άμεσα τη στήριξή σου ή η στάση του μπορεί να σε προβληματίσει. Επιπλέον, ο Ερμής περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Τρίτη, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Η Αφροδίτη όμως στο ζώδιό σου αυξάνει στα ύψη τη γοητεία σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται είναι πιθανόν να αισθάνεσαι πως κάποιες συνεργασίες σου δεν σε καλύπτουν στο βαθμό που θα ήθελες και πλέον δεν είσαι τόσο διατεθειμένος να βάζεις νερό στο κρασί σου.

ΤΑΥΡΟΣΣπίτι και οικογένεια φέρνουν αλλαγές και εσύ αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο βοηθητικό καθώς εσύ κάνεις μετακινήσεις και βλέπεις κόσμο, ωστόσο το Σάββατο αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης που πραγματοποιείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι λοιπόν, έρχονται σημαντικές αλλαγές στο σπίτι, την οικογένεια ή ακόμη και με την έννοια της διαμονής για σένα, οπότε καλείσαι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά πριν τα μέσα Μαΐου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι είναι εκείνοι που σε βοηθούν στα προσωπικά, όμως υπάρχει μπερδεμένο πλαίσιο στα προσωπικά κι αυτό φέρνει ερωτηματικά. Παρόλα αυτά, η Πέμπτη και η Κυριακή σε φέρνουν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Τρίτη, φέρνοντας περισσότερες επαφές με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ωστόσο υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω, όμως η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα πιεστική σε οικονομικό επίπεδο, καθώς συνεχώς προκύπτουν έξοδα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνία μπορεί να βελτιώσει τη θέση σου ή να την βάλει σε κίνδυνο.
Μολονότι το ξεκίνημα της εβδομάδας κινείται σε γνώριμα πλαίσια για σένα, η σεληνιακή έκλειψη μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου φέρνει έντονη αναστάτωση στο κοντινό σου περιβάλλον, χωρίς αυτό όμως να είναι απαραίτητα κακό για σένα. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όσα θα πεις, τον τρόπο και τον χρόνο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στις μετακινήσεις σου ή με συσκευές επικοινωνίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ευκαιρίες αυτό το διάστημα στα αισθηματικά, χάρη στη βοήθεια που σου προσφέρουν πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα, την Τρίτη ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στον Υδροχόο, μια θέση που για σένα φέρνει περισσότερη ανάγκη για νέους ορίζοντες και γνωριμίες. Πρόσεξε όμως κάποιες υπερβολές στο σπίτι την Κυριακή

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι πιο ευέλικτος στις επαφές σου με προϊστάμενους, εργοδότες ή σε ανθρώπους που έχουν λόγο στην καριέρα σου αυτές τις μέρες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόσεξε τις κινήσεις σου στα οικονομικά.
Την Τρίτη και την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τα θέλω σου και τις προσωπικές σου επιδιώξεις, η σεληνιακή έκλειψη μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όμως φέρνει έντονα ερωτηματικά στην αξία που δίνεις σε κάποιες καταστάσεις, σε πράγματα ή σε ανθρώπους. Οι λύσεις όμως σε όσα σε προβληματίζουν είναι στο σπίτι ή την οικογένεια, και παράλληλα η Κυριακή για σένα φέρνει περισσότερη εξωστρέφεια κι επικοινωνία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στην ελευθερία των κινήσεών σου και η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη σε γενικές γραμμές, ωστόσο τα προσωπικά δεν είναι η άμεση ενασχόληση σου αυτή την εβδομάδα. Μπορείς ωστόσο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής την Τρίτη περνά στον τομέα των οικονομικών σου οφειλών, φέρνοντας μηνύματα και συζητήσεις που σχετίζονται με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Επίσης, η σεληνιακή έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τον τομέα των οικονομικών σου κι ενδεχομένως να φέρει κάποια δεδομένα που θα σε προβληματίσουν, μπορείς ωστόσο να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, αρκεί μην πάρεις οικονομικά ρίσκα αυτή την εβδομάδα.
ΛΕΩΝ
Οδηγείσαι σε ένα σταυροδρόμι που καλείσαι να επιλέξεις οριστική κατεύθυνση.
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να ξεκινά με ευκαιρίες για να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, ωστόσο από το Σάββατο και μετά οι συνθήκες σε οδηγούν σε ένα σημαντικό δίλημμα, το οποίο φέρνει η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου μετά τα μεσάνυχτα Σαββάτου και αγγίζει περισσότερο τους γεννημένους πριν τα μέσα Αυγούστου. Έτσι λοιπόν, είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν μέχρι την Πέμπτη χωρίς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Επίσης, δεν είναι καλή στιγμή για ρίσκα και παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την είσοδο του Ερμή απέναντι από το ζώδιό σου βρίσκεις λύσεις μέσα από την επικοινωνία, ενώ η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα και τα προσωπικά σου, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθεις πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, σε μια περίοδο που εξετάζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σταδιακά το πορτοφόλι σου ενισχύεται χάρη στις κινήσεις τρίτων, ωστόσο οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο δείχνουν για σένα πως παρασύρεσαι σε υπερβολές μειώνοντας τα αποθέματα στο πορτοφόλι!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άγχος και μπερδεμένο πλαίσιο, καθώς επωμίζεσαι υποθέσεις άλλων.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει σε θετικό πλαίσιο μέχρι την Πέμπτη, καθώς μετά περνάς σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση, ενώ μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη σε ένα πιο μυστικό σημείο του ωροσκοπίου σου, μαρτυρώντας πως πιέζεσαι γιατί αναλαμβάνεις υποχρεώσεις άλλων. Επίσης, θα πρέπει να μείνεις μακριά από οτιδήποτε παρασκηνιακό, αν θες να αποφύγεις να μπλεχτούν περισσότερο τα πράγματα και μην αμελείς τη φροντίδα της υγείας σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρασύρεσαι πολλές φορές σε παρορμητισμούς, όμως αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη. Την Κυριακή άλλωστε πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής περνά την Τρίτη στον τομέα των επαγγελματικών σου και σε βοηθά να κάνεις επαφές και συζητήσεις, ειδικά αν αναζητάς κάτι νέο, μην παρασύρεσαι όμως σε περιττές αγορές, τώρα που οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από σένα και προκύπτουν συνεχώς έξοδα που δεν είχες υπολογίσει.
ΖΥΓΟΣ
Δυσκολεύεσαι να υλοποιήσεις στόχους.
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από τη σεληνιακή έκλειψη μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε φιλικά ζώδια, που όμως μαρτυρά πως αρχικά δυσκολεύεσαι πολύ να επιτύχεις τους στόχους σου και να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας, ωστόσο το κλειδί είναι η πρωτοτυπία. Άσε λοιπόν ανοιχτό το δρόμο σε πρωτότυπες ιδέες και θυμήσου πως για να καταφέρεις κάτι που δεν πέτυχες ως τώρα, θα πρέπει να κάνεις κάτι που δεν είχες κάνει πριν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι γεγονός πως μπορεί αυτή η περίοδος να φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές, ενώ δεν λείπουν και τα φλερτ. Επίσης, ο Ερμής περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου την Τρίτη, φέρνοντας αγαπημένα πρόσωπα δίπλα σου κι εσύ εστιάζεις σε δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Τρίτη και την Τετάρτη εστιάζεις περισσότερο στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω κι αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται, προτίμησε ένα πιο χαμηλό προφίλ, αν θες να επιτύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δράσε μεθοδικότερα στον τομέα της καριέρας.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείς να βρεις συμμάχους στις επιδιώξεις σου, καθώς η σεληνιακή έκλειψη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε πιέζει αρκετά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί πριν τα μέσα Νοεμβρίου, από όσα πρέπει να κάνεις, θυμήσου όμως να επιστρατεύσεις την υπομονή που σε χαρακτηρίζει, καθώς τα ρίσκα για αυτή την εβδομάδα είναι απαγορευτικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα στο μπερδεμένο πλαίσιο αυτής της εβδομάδας, τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε στηρίζουν ουσιαστικά. Δεν αποκλείεται όμως να χρειαστεί να βάλεις σε τάξη και κάποια πράγματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Επίσης, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο την Τρίτη σε φέρνει πιο κοντά σε οικείους και συγγενείς, αλλά σε πολλά σημεία δυσχεραίνει την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα, πρόσεξε να μην έρθεις σε σύγκρουση με προϊστάμενους, εργοδότες ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για το αποτέλεσμα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αφήσεις την εβδομάδα αυτή να κυλήσει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Παίζοντας με τους κανόνες του παιχνιδιού είσαι πιο ασφαλής.
Η εβδομάδα αυτή δεν είναι δυσαρμονική για σένα, μολονότι στο ξεκίνημά της σκέφτεσαι αρκετά πώς θα φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου. Παράλληλα, η σεληνιακή έκλειψη μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μπορεί να πραγματοποιείται σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, σηματοδοτώντας μια θετική αλλαγή, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος στις κινήσεις σου, αν δεν θέλεις να έχεις μπλεξίματα. Επίσης πρόσεξε σε διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με το εξωτερικό ή τον νόμο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά σου είναι διαφορετικά ανάλογα πότε έχεις γεννηθεί καθώς όσοι έχουν γεννηθεί μέσα Δεκέμβρη έχουν πολύ ισχυρές πιέσεις που πρέπει να ξεπεράσουν, ενώ του Νοεμβρίου έχουν περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το θετικό πλαίσιο είναι ότι δεν έχεις τόσο πιεστικά έξοδα, όπως άλλες φορές. Παράλληλα, στα μέσα της εβδομάδας ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, μια θέση που για σένα φέρνει περισσότερη επικοινωνία, επαφές, συζητήσεις συμφωνίες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες οφειλές που δεν είχες τακτοποιήσει ενδεχομένως να σε προβληματίσουν.
Τρίτη και Τετάρτη ακολουθείς κυρίως τους άλλους, μιας κι εκείνοι είναι που κινούν τα νήματα, ενώ η εβδομάδα χρωματίζεται κυρίως από τη σεληνιακή έκλειψη μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε ένα πιο εσωτερικό σημείο του ωροσκοπίου σου, που σε αναγκάζει να δεις τις πραγματικές, βαθύτερές σου ανάγκες μέσα από κάποιες καταστάσεις. Αντίθετα, από την Κυριακή το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο κι εσύ μπορείς να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται ικανοποιητικά κι εσύ είσαι συγκρατημένος, σε μια βαθύτερη ανάγνωση όμως, παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου, τα οποία όμως σε φθείρουν ψυχολογικά και οδηγείσαι σε αδιέξοδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής την Τρίτη περνά στον τομέα των οικονομικών σου, εγκαταλείποντας το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας μηνύματα και συζητήσεις που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου. Ενώ, οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές εμφανίζονται και πάλι επιτακτικά μπροστά σου, ωστόσο μπορείς να στηριχτείς σε σημαντικά πρόσωπα ή σε ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, αν χρειαστείς ενίσχυση στις προσπάθειές σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δύσκολες ισορροπίες στη σχέση σου με τους άλλους.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου, σου αποκαλύπτει όσα αγνοούσες το περασμένο διάστημα, ενώ αυξάνει την επικοινωνιακή σου ικανότητα στα ύψη. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο όμως, την εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να πιεστείς αρκετά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, καθώς μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου πραγματοποιείται απέναντί σου έκλειψη σελήνης. Έτσι λοιπόν, το σκοινί μοιάζει να τεντώνει, είναι όμως προτιμότερο να προετοιμαστείς για κάθε πιθανό αποτέλεσμα, μιας πιθανής ρήξης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή προλογίζει σημαντικές αλλαγές κι εσύ μοιάζεις δεν θέλεις να υποχωρήσεις για άλλη μια φορά, αφού νιώθεις πως σε κάποια θέματα έχεις περάσει τα όριά σου. Βλέποντας όμως τις καταστάσεις πιο σφαιρικά και πιο αποστασιοποιημένα, μπορείς να βρεις και την καλύτερη λύση. Η Παρασκευή άλλωστε έχει να σου δώσει πολλά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κατάσταση στα οικονομικά αρχίζει να ξεκαθαρίζει και χρήματα που είχαν καθυστερήσει, σταδιακά έρχονται στο πορτοφόλι σου, αφού έτσι κι αλλιώς έχεις κοπιάσει γι' αυτά μέσα από τις προσπάθειές σου.
ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητα σε πνίγει και φορτώνεσαι ευθύνες άλλων.
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά αρκετά στο ξεκίνημά της καθώς μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης είσαι σε πιο ανέμελη κι ευχάριστη διάθεση, ενώ για το υπόλοιπο της εβδομάδας σε απασχολεί περισσότερο η σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα που φέρνει κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σου, και παράλληλα θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από αυτή την εβδομάδα το κλίμα γίνεται λιγότερο μπερδεμένο με τα προσωπικά σου, χωρίς να σημαίνει πως η πίεση στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον δε λείπει. Την Κυριακή όμως, ενώ υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το στοιχείο της υπερβολής δεν λείπει από τον τρόπο που λειτουργείς. Παράλληλα, με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο την Τρίτη είναι προτιμότερο πλέον να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτές τις ημέρες ξοδεύεις αρκετά, ενώ η έκλειψη αυτή μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προειδοποιεί για πιεστικές καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, όμως εσύ μπορείς να βρεις λύσεις χάρη στη διαίσθησή σου.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template