O Φιλιππινέζος που έγινε διάσημος επειδή περπατάει με τακούνια ταΐζει παιδιά του δρόμου .BINTEO

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο Simon Loresca είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στις Φιλιππίνες. Ο ηθοποιός και μοντέλο έγινε πολύ διάσημος, όταν εμφανίστηκε σε ένα βίντεο
στο οποίο περπατάει με μεγάλη άνεση με τακούνια, το οποίο έγινε αμέσως ανάρπαστο. O τελευταίος διαγωνισμός ομορφιάς “Μις Υφήλιος” διοργανώθηκε στις Φιλιππίνες. Η περσινή νικήτρια, Pia Wurtzbach, από τις Φιλιππίνες παρέδωσε το στέμμα της στην Iris Mittenaere από την Γαλλία. Ο Simon Loresca και τα τακούνια που τον βοήθησαν να γίνει περισσότερο διάσημος. Simon Loresca(Facebook) 

Πολλοί Φιλιππινέζοι είναι φανατικοί των καλλιστείων και στεναχωρήθηκαν, όταν οι Φιλιππίνες δεν μπόρεσαν να ξανακερδίσουν στα καλλιστεία. Για να σπάσει λίγο το μελαγχολικό κλίμα ο Loresca αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο, κάνοντας πασαρέλα πάνω σε 12ποντα τακούνια και φορώντας μόνο ένα μπλε μαγιό. Φυσικά, το βίντεο έγινε αμέσως ανάρπαστο. 

Έχει χαρακτηριστεί “βασιλιάς της πασαρέλας” για το γεμάτο χάρη και τσαχπινιά περπάτημά του.
 Ο κόσμος έχει προσέξει το χάρισμα του Loresca, ο οποίος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως “διασκεδαστή των κοινωνικών δικτύων” και κάνει τον κόσμο να γελάει εδώ και πολύ καιρό. Έχει δημοσιοποιήσει και άλλα βίντεο με τα οποία θέλει να κάνει τον κόσμο να γελάσει. Μπορεί να χαρακτηριστεί και “βασίλισσα του μποξ!” Ωστόσο, δεν είναι όλα αστεία για τον Loresca. Αρχικά, ξέρει την αγωνία των ανθρώπων που ζουν μέσα στην φτώχεια, αφού και ο ίδιος έχει μεγαλώσει μέσα στην φτώχεια. Σε μια από τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα είχε γράψει: “Προέρχομαι από την φτώχεια και έχω βιώσει τι σημαίνει να είσαι φτωχός. Για αυτό ακριβώς είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο μπορώ.” Ουσιαστικά λειτουργεί ως πατρική φιγούρα για τα παιδιά που ζουν στους δρόμους. Ο Loresca είναι γνωστός για το φαγητό που δίνει στα παιδιά που ζουν στους δρόμους στην γειτονιά του.

 Έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, αλλά είναι περισσότερο άντρας από πολλούς άντρες. Έχει έναν τεράστιο ενθουσιασμό για τον ζωή, είναι σε επαφή με την θηλυκή του πλευρά και έχει μια πολύ καλή καρδιά. Έχει ένα αυθεντικό ενδιαφέρον για τα παιδιά που ζουν στους δρόμους. 
 Για αυτό δεν πρέπει ποτέ να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Simon Loresca(Facebook) Φυσικά, υπάρχουν άνθρωποι που ασκούν κριτική στον Loresca, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να τον απασχολεί, εφόσον κάνει το καλύτερο που μπορεί και βοηθάει όσους το έχουν ανάγκη. [facebook]    tilestwra.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template