ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣΗ σημερινή ημέρα, παρότι ανήκει στις αρκετά βοηθητικές ημέρες αυτής της εβδομάδας για σένα, προειδοποιεί για θολά τοπία στον τρόπο με τον οποίο σήμερα αλληλεπιδράς με το περιβάλλον σου. Πιθανώς λοιπόν να έχεις μια εικόνα στο μυαλό σου για το πώς θα κινηθείς, η οποία όμως τελικά να απέχει από την πραγματικότητα, ενώ θα πρέπει να φιλτράρεις όσα ακούς, για να ξεχωρίσεις τα ουσιώδη από τα ουτοπικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα στο δικό σου ζώδιο, πριν περάσει στους Ιχθύς, σε κάνει να επιστρέφεις σε ερωτικές ιστορίες του παρελθόντος, αλλά και να έχεις πολλές δεύτερες σκέψεις για μια κατάσταση, γενικότερα όμως αναθεωρείς τον τρόπο που λειτουργείς σε μια σχέση. Επίσης, δεν ευνοούνται πλέον οι νέες γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο τα οικονομικά σου ευνοούνται, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις προσοχή με τις κινήσεις σου, ενώ παράλληλα είναι πιο ωφέλιμο για σένα να προτιμήσεις τις δοκιμασμένες λύσεις να μην ανοιχτείς σε νέες επενδύσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχουν κάποιοι στόχοι που μοιάζουν περισσότερο ουτοπικοί και παρότι δίνουν ένα αίσθημα σιγουριάς, τα αποτελέσματά τους μοιάζουν αμφίβολα. Αναζητάς λοιπόν τη σταθερότητα προκειμένου να προβείς σε σημαντικές κινήσεις, ακόμη κι αν αυτή η σταθερότητα έχει απόσταση από την πραγματικότητα και στερείται ρεαλιστικής βάσης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις σου έχουν περάσει κάποιες εντάσεις, το τελευταίο διάστημα και εσύ δεν είναι λίγες οι στιγμές που προτιμάς τα σίγουρα βήματα, παρά τις απερίσκεπτες ενέργειες. Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα δείχνει για σένα πως επιστρέφεις για λίγο σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου, σε μυστικό επίπεδο, πρόσεξε όμως τα μπλεξίματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το επίκεντρο της προσοχής σου είναι στραμμένο στα οικονομικά, ταυτόχρονα όμως είσαι επιρρεπής σε βιαστικές κινήσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα, και υπάρχουν και ερωτηματικά ως προς τον τρόπο που λειτουργείς στην ισορροπία εσόδων εξόδων.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου δίνει κάποιες ευκαιρίες, κινείται όμως και σε ένα μπερδεμένο πλαίσιο, στοιχείο που μαρτυρά πως σήμερα είσαι επιρρεπής σε λάθη και αυταπάτες που μπορούν να σε εκθέσουν προς τα έξω, βλάπτοντας την εικόνα που προωθείς, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε παγίδες που σχετίζονται με τον κοινωνικό σου κύκλο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι άλλοι ακούν όσα έχεις να πεις και δίνουν προσοχή στα θέλω σου, ενώ μπορείς να εκφράσεις πολλά που νιώθεις, αρκεί να δείξεις ρεαλισμό απέναντι στην προσέγγισή σου στα ζητήματα καρδιάς. Άλλωστε, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους που είχες να δεις καιρό, όμως δεν ευνοεί νέες γνωριμίες, ακόμη και φιλικού επιπέδου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσωπα κύρους, προϊστάμενοι ή εργοδότες ενδεχομένως να σου παρουσιάσουν σήμερα μια εικόνα που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και αυτό σε αποπροσανατολίζει, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις τις σημαντικές κινήσεις για το επόμενο διάστημα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα ο κυβερνήτης σου η Σελήνη κινείται σε ένα πιο κρυφό σημείο του ωροσκοπίου σου, έτσι λοιπόν η σημερινή ημέρα δείχνει πως παρασύρεσαι σε παρασκηνιακές ενέργειες που τελικά σου φέρνουν μπελάδες, ειδικά σε μια περίοδο όπως αυτή που δεν έχεις πολλά περιθώρια λάθους. Υιοθέτησε λοιπόν μια πιο συνετή στάση και μείνε μακριά από μπλεξίματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι αρκετά ασταθές και τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος είναι εκείνοι που δημιουργούν θετικό κλίμα. Παράλληλα η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα στον Κριό, φέρνει ένα πιο μπερδεμένο πλαίσιο στα προσωπικά που αναθεωρείς τις κοινωνικές σου σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι καθόλα νομότυπος σήμερα, καθώς σε μια περίοδο αστάθειας για σένα, μια σημερινή ημέρα ουτοπίας και με αυταπάτες, μπορεί να αποδειχτεί σχεδόν επιζήμια. Σήμερα πάντως υπάρχει έντονο παρασκήνιο, εσύ όμως έχεις τη στήριξη που χρειάζεσαι.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο συνεπής αλλά και με περισσότερη αντικειμενικότητα ως προς τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα μπορεί να έχεις την εντύπωση πως εσύ κινείς τα νήματα των καταστάσεων, αλλά τελικά οι εξελίξεις ενδεχομένως να σε διαψεύσουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ερωτικά σου ζητήματα έχουν μπει σε τροχιά κίνησης και μετά από μια περίοδο εντάσεων, έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να έχεις δεύτερες ευκαιρίες για τα ζητήματα της καρδιάς. Ωστόσο είσαι αρκετά επιφυλακτικός με τους γύρω σου, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που δεν είχες την στήριξη που περίμενες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις πιεστεί αρκετά στο εργασιακό κομμάτι και αυτό που δυσχεραίνει τα πράγματα είναι πως τα άμεσα αποτελέσματα καθυστερούν, μπορείς όμως να ωφεληθείς, καθώς η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα σε βοηθητική θέση σε καλεί να ξαναδείς υποθέσεις από παλιά που έμειναν στη μέση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου κινείται σε ένα όχι και τόσο ξεκάθαρο πλαίσιο, στοιχείο που μαρτυρά πως κάποιες ενέργειες προσώπων του περιβάλλοντός σου ενδεχομένως να σε εκθέτουν, βλάπτοντας την εικόνα που προωθείς προς τα έξω. Έτσι λοιπόν σήμερα καλείσαι να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ερωτικά σου ζητήματα είναι ένα σημαντικό θέμα που σε απασχολεί, έστω κι αν έχεις ρίξει το βάρος της προσοχής σου και σε άλλους τομείς. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός πως υπάρχουν μεν οι εξελίξεις στα προσωπικά σου με τον Ερμή στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, η σημερινή όμως μέρα είναι αρκετά ουδέτερη δε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να προωθήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου καθώς μπορεί να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα μιλά για επιστροφή χρημάτων που σου οφείλονταν, πρόσεξε όμως να μην δανείσεις και να μην δανειστείς.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, παρότι δυσκολεύεσαι αρκετά να τηρήσεις το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει για σήμερα, ενώ παράλληλα οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε αποσυντονίζουν. Επίσης, αν σήμερα χειρίζεσαι νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα εξωτερικού ή σπουδών, αν σπουδάζεις, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις ενέργειες που θα κάνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη περνά σε ανάδρομη πορεία απέναντί σου, δυσχεραίνοντας τα προσωπικά που δεν έχουν σταθεροποιηθεί, ενώ θα νιώθεις έντονη την τάση για λίγες μέρες να επιστρέψεις σε ερωτικές ιστορίες από τα παλιά. Ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι ότι αν κάποιοι κύκλοι δεν έχουν κλείσει οριστικά, τότε πρόσωπα κάνουν την επανεμφάνισή τους, δεν ευνοούνται όμως οι νέες δεσμεύσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα, αρκεί να συγκεντρωθείς και να εστιάσεις σε αυτά που πρέπει να κάνεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να παραλείψεις σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες όμως κρίνουν το αποτέλεσμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται σε μια ασύμβατη θέση προς το δικό σου ζώδιο, σε φέρνει πιο κοντά στην εσωτερική σου φωνή, ωστόσο δεν είναι λίγες οι στιγμές που αρνείσαι να δεις κατάματα και τις δικές σου ευθύνες σε αδιέξοδες καταστάσεις, προτιμώντας να τις προσπεράσεις, έστω και προσωρινά. Είναι λοιπόν σήμερα μια καλή ευκαιρία να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου και να αφουγκραστείς τα θέλω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου, τα οποία νιώθεις την ανάγκη να τα εκφράσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η περίοδος που διανύεις είναι πλέον πιο βοηθητική όμως κι εσύ προετοιμάζεις σημαντικές κινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μελέτησε προσεκτικά τα βήματά σου σε οικονομικό επίπεδο καθώς από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον τομέα των επαγγελματικών σου, που μαρτυρά ένα διάστημα που ξαναβλέπεις κάποιες κινήσεις στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣΗ Σελήνη περνώντας απέναντί σου σε ένα θολό σκηνικό, είναι στοιχείο που μαρτυρά πως κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή στην οικογένεια, δημιουργούν επιπλοκές στον τρόπο που αλληλεπιδράς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να έχεις αντικειμενικότητα και ρεαλισμό βάζοντας σε τάξη τις καταστάσεις. Παράλληλα, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα σε βοηθά να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου είναι ένας τομέας σήμερα που θα πρέπει να δείξεις προσοχή με τους χειρισμούς σου, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να τρέφεις αυταπάτες που σου δίνουν ασφάλεια, ενώ από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που είχες καιρό να δεις, δεν ευνοείται όμως μια γνωριμία που θα γίνει από σήμερα και μετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια συνεργασία σου μπορεί να περιπλέκεται σήμερα, ωστόσο εσύ μένοντας πιστός στους στόχους που έχεις θέσει, μπορείς να καταφέρεις πολλά, δοθέντος ότι αυτοί οι στόχοι θα έχουν ρεαλιστική βάση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα έχεις αρκετές δυσκολίες στην προσπάθειά σου να τακτοποιήσεις τα θέματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς υπάρχουν παρανοήσεις στην επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, από τα πιο ασήμαντα θέματα, μέχρι τα πιο ουσιώδη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ακόμη κι αν η συναισθηματική σου ζωή μοιάζει αρκετά μπερδεμένη αυτό το διάστημα, μπορείς να επωφεληθείς από το κοντινό σου περιβάλλον που σε στηρίζει έμπρακτα. Ταυτόχρονα, από σήμερα αφήνεις ένα βήμα πίσω τα ερωτικά σου, καθώς η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα δεν δίνει της κατάλληλες συνθήκες που έχεις ανάγκη, μπορείς όμως να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου, έστω κι αν εστιάζεις σε όσα λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καριέρα είναι εκείνη που μέσα από την πίεση και το τρέξιμο σε κινητοποιεί και σε ωθεί να αναλάβεις δράση, ενώ τα οικονομικά σου εξαρτώνται άμεσα από την αποδοτικότητά σου στη δουλειά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται σε μια βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ωστόσο υπάρχουν κάποια λάθη πρακτικής φύσης που κάνεις στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Παράλληλα όμως μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ενώ η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες να δεις καιρό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι δικοί σου άνθρωποι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και κάνεις ό,τι μπορείς προκειμένου να δείχνεις έμπρακτα τη στήριξη σου, πρόσεξε όμως μήπως υπάρχει η τάση από το περιβάλλον σου να εκμεταλλεύεται την καλή σου πρόθεση, έστω και χωρίς δόλο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικές κινήσεις που θα κάνεις σήμερα χρειάζονται προσοχή, καθώς θέλεις να κάνεις ανοίγματα, αλλά δεν γνωρίζεις όλα τα δεδομένα, στοιχείο που σε παρασύρει σε παγίδες.
ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από μια θέση κόντρα για σένα, μαρτυρά πως κάνεις πολλά λάθη στον τρόπο που χειρίζεσαι σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Αρνείσαι όμως να δεις την πραγματικότητα και τρέφεις αυταπάτες για πράγματα που είναι προφανή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σου για ασφάλεια και σιγουριά σε κρατά δέσμιο σε αδιέξοδες καταστάσεις, έτσι λοιπόν προτίμησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, ακούγοντας αυτά που έχει να σου πει ο εαυτός σου και σκέψου βαθύτερα ποιες είναι οι ουσιαστικές σου ανάγκες. Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να τα επικοινωνήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν λείπουν οι υπερβολές από μέρους σου στα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα στον τομέα αυτό, μαρτυρά πως για τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως να πιεστεί το πορτοφόλι σου. Μην κάνεις λοιπόν οικονομικά ανοίγματα από το μηδέν.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template