ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδος απο από 3/4 έως 9/4/2017

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη,για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..
ΚΡΙΟΣΚουραστική καθημερινότητα αλλά και περισσότερη εξωστρέφεια.
Αυτή η περίοδος έχει πολλές ευκαιρίες για σένα χάρη στα άτομα που σε περιβάλλουν και στις δικές σου επαφές, ωστόσο νιώθεις ότι η καθημερινότητα σου «κλέβει» λίγη από την ανεμελιά σου και υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν εδώ και τώρα, καθώς σχετίζονται και με το παρελθόν ή τις ρίζες σου γενικότερα. Από τα μέσα της εβδομάδας αυτής όμως μπορείς με περισσότερη άνεση να προωθήσεις δημιουργικά σχέδια, έχε όμως τα αυτιά σου ανοιχτά σε όσα σου λένε οι δικοί σου άνθρωποι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το σπίτι και η οικογένεια παίζουν ρόλο στα αισθηματικά σου κι εσύ εστιάζεις σε εκείνα που σου λείπουν αισθηματικά, όμως από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στους Ιχθύς και για σένα αυτό μαρτυρά πως περνάς σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα αισθηματικά, ενώ οι συνθήκες δεν ευνοούν νέα ξεκινήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ενισχύεσαι αρκετά στον τομέα των οικονομικών, ενώ τα επαγγελματικά στην παρούσα φάση σε αγχώνουν κι εσύ προσπαθείς να δώσεις το 150% των δυνατοτήτων σου, πρόσεξε όμως και την υγεία σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Στρέφεσαι στο οικείο περιβάλλον για στήριξη.
Η εβδομάδα αυτή στο ξεκίνημά της δίνει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις με επιτυχία τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους άλλους τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που σε ενδιαφέρει η σταθερότητα, βιώνεις όμως και εσωτερικές συγκρούσεις όταν τα θέλω σου δεν υλοποιούνται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στους Ιχθύς και αυτό σε κάνει να ξαναδείς σχέδια, αλλά συναντάς και φίλους από τα παλιά. Από την Τετάρτη δίνεις περισσότερη βάση στο σπίτι, τις ανάγκες του, ενώ έρχεσαι σε επαφή με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, γενικότερα όμως αυτή την εβδομάδα βγαίνεις κερδισμένος από τους οικείους σου. Επίσης, το σαββατοκύριακο είναι θετικό για σένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής και ο Άρης θετικά τοποθετημένοι για το ζώδιό σου φέρνοντας ειδήσεις κι εξελίξεις στο κοντινό σου περίγυρο, σε μια περίοδο που πιέζεσαι αρκετά οικονομικά, έχεις ευκαιρίες αν δεν παρασυρθείς σε υπερβολές.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σταθεροποιείς τα οικονομικά ενώ στα προσωπικά έχεις ευκαιρίες.
Έχεις αποφασίσει να γυρίσεις οριστικά σελίδα σε κάποιους τομείς της ζωής σου, όμως κάποιες ανασφάλειες σε κρατούν πίσω, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Ωστόσο από την Τρίτη απόγευμα μέχρι την Πέμπτη, μπορείς να επικοινωνήσεις τις επιθυμίες σου στους γύρω, ενώ γενικότερα είσαι σε ένα θετικό κλίμα, πρόσεξε όμως τα προβλήματα στο σπίτι ή τις βιαστικές κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στους Ιχθύς και για σένα αυτό δηλώνει πως επανεξετάζεις τις κινήσεις σου σε επίπεδο καριέρας και αφήνεις τα προσωπικά ένα βήμα πίσω, ενώ έρχεσαι σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που είχες καιρό να δεις. Το σαββατοκύριακο πάντως έρχεσαι πιο κοντά με το παρελθόν ή τις ρίζες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πορτοφόλι δεν αδειάζει τελείως αυτή την περίοδο και οι μέρες Δευτέρα και Τρίτη υπόσχονται πιο ομαλούς δρόμους για να τακτοποιήσεις τέτοιες υποθέσεις. Πρόσεξε όμως προστριβές στο εργασιακό περιβάλλον.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γίνε πιο διαλλακτικός και επωφελήσου στα οικονομικά.
Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτό το διάστημα είσαι πιο απόλυτος στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους και πολλές φορές επιδιώκεις να είσαι στο επίκεντρο, καθώς αυτή την περίοδο έχεις διάθεση για πολλά και διαφορετικά πράγματα, αρκεί να έχεις εσύ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Παράλληλα, από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στους Ιχθύς και αυτό σε κάνει να ξαναδείς με πιο αισιόδοξη ματιά κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια που άφησες στη μέση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης από φιλική θέση για το ζώδιό σου συνεχίζει να αυξάνει τη γοητεία σου και να φέρνει ευκαιρίες στα ζητήματα καρδιάς, ενώ τις μέρες Δευτέρα και Τρίτη μπορείς με άνεση να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Εντούτοις, το σαββατοκύριακο, δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα στις επαφές σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προετοιμάζεις πολλά αυτό το διάστημα και δεν είναι λίγες οι φορές που καλείσαι να επωμιστείς ευθύνες ή υποθέσεις άλλων, πράγμα που σε κουράζει. Παράλληλα, στα μέσα της εβδομάδας κινητοποιείσαι σε υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά, γενικότερα όμως η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά.
ΛΕΩΝ
Προετοιμάζεις μεθοδικά το επόμενο βήμα.
Είσαι αποφασισμένος να προωθήσεις τους στόχους σου με κάθε τρόπο, ωστόσο δεν είσαι αρκετά ευέλικτος στις προκλήσεις που συναντάς, καθώς έχεις και κάποιες δυσκολίες πρακτικής φύσης. Από το απόγευμα της Τρίτης όμως πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις με θετικό πρόσημο, ενώ γενικότερα η εβδομάδα αυτή φέρνει στο δρόμο σου συμμάχους με τους οποίους εργάζεστε προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά και βοήθεια, αρκεί να τη ζητήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι γεγονός ότι έχεις δυσκολευτεί αρκετά από τις απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου όλο αυτό το διάστημα και για πολλούς Λέοντες δεν λείπουν και οι διενέξεις στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, έχεις όμως προσηλωθεί στους στόχους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά μοιάζουν να είναι το κύριο «αγκάθι» αυτής της περιόδου, ενώ από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στους Ιχθύς και για σένα αυτό μαρτυρά πως σου επιστρέφονται χρήματα που σου οφείλονταν, φρόντισε όμως να μην ανοίξεις τώρα νέα μέτωπα σε επίπεδο οικονομικών υποχρεώσεων, αν δεν τακτοποιηθούν τα προηγούμενα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ήρθε η ώρα να συγχωρέσεις τους άλλους αλλά και τον εαυτό σου.
Μετά από μια μακρά περίοδο εσωστρέφειας, νιώθεις πιο αποφασισμένος από ποτέ κι ενώ αυτό σε κινητοποιεί σε δράση, εντούτοις μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε σένα και τους άλλους, καθώς εσύ μοιράζεις «τελεσίγραφα». Παρόλα αυτά θα πρέπει να διατηρείς και τις ισορροπίες, αν δεν θέλεις να βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη απέναντι δικό σου ζώδιο και φέρνει πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν στο σήμερα., καθώς από τα μέσα της εβδομάδας καταστρώνεις στρατηγικές για το πώς θα κινηθείς μετά. Βάλε όμως νερό στο κρασί σου και μπες στη θέση του άλλου, χωρίς να βιαστείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε φέρνει στο επίκεντρο και δείχνεις τα ταλέντα σου. Επίσης, έχεις οικονομική βοήθεια, αλλά κράτα άμυνες καθώς στο προσεχές διάστημα θα έχεις περισσότερα έξοδα.
ΖΥΓΟΣ
Διευρύνεις τους ορίζοντές σου και παράλληλα προβάλλεις τα ταλέντα σου.
Αυτή η περίοδος σε βρίσκει πιο προστατευμένο σε σύγκριση με προηγούμενες και μάλιστα η τύχη είναι με το μέρος σου, ωστόσο έχεις πολλά στο μυαλό σου που δεν έχουν μπει σε τάξη, ενοχές, φοβίες ή ανασφάλειες κι αυτό σε κρατά κάπως πίσω. Από την άλλη αναγνωρίζεις κι εσύ τα σημεία που έγιναν λάθη και στα μέσα της εβδομάδας αυτής μπορείς με περισσότερη άνεση να τακτοποιήσεις τους στόχους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρες χρόνο για ξεκούραση μέσα στο σαββατοκύριακο, ενώ γενικότερα η προσωπική σου ζωή αυτή την περίοδο έχει πολλές ευκαιρίες καθώς μέσα από φίλους και παρέες εσύ προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στους Ιχθύς και για σένα αυτό μαρτυρά πως βλέπεις πάλι κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά. Επίσης, η καριέρα σου μπορεί να λειτουργήσει με πολύ καλούς ρυθμούς, ειδικά τη Δευτέρα και την Τρίτη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντικά πρόσωπα στηρίζουν τα εγχειρήματά σου.
Η εβδομάδα αυτή στο ξεκίνημά της έχει θετικό κλίμα για να κυνηγήσεις στόχους και ουσιαστικά εγχειρήματα τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που σε ενδιαφέρει η ουσία και προσπαθείς να εναρμονιστείς με τις ανάγκες των άλλων γύρω σου για ένα πιο θετικό αποτέλεσμα, παρότι ο Άρης απέναντί σου δυναμιτίζει το κλίμα στις επαφές σου με τους άλλους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στους Ιχθύς και σε κάνει να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια, ενώ σε φέρνει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα που είχες καιρό να δεις. Από την Τετάρτη κάνεις κοινωνικές επαφές περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, ενώ το σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για την καριέρα σου και για να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα με τα αιτήματά σου, ενώ και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προωθήσεις εγχειρήματα, έστω κι αν αυτή τη στιγμή τα έσοδα είναι κάπως πιο περιορισμένα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ρυθμίζεις με άνεση οφειλές και τα προσωπικά προχωρούν.
Σε γενικές γραμμές αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ακολουθήσεις το πρόγραμμα των άλλων και τις ανάγκες τους, κάτι που κάποιες φορές μπορεί να σε κάνει να αντιδράς έντονα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ωστόσο από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, μπορείς να δεις τα εγχειρήματά σου να προχωρούν ικανοποιητικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα ελεγκτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στους Ιχθύς και για σένα αυτό δηλώνει εσωστρέφεια στα προσωπικά, έρχεσαι όμως ξανά σε επαφή με τις ρίζες σου. Πρόσεξε όμως τα συναισθήματα μνησικακίας και μην κρατάς μέσα σου αρνητικά συναισθήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ενδεχομένως να αισθανθείς πίεση από σημαντικά πρόσωπα, εργοδότες ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ειδικά το σαββατοκύριακο, όμως οι Δευτέρα και Τρίτη δίνουν ιδιαίτερα ευνοϊκό έδαφος για να επωφεληθείς οικονομικά από κινήσεις άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΆκουσε όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν, εύνοια στα οικονομικά.
Όσες φορές αυτή η εβδομάδα σε κουράσει με την καθημερινότητά της είναι ίσως επειδή ο δικός σου τρόπος σκέψης δεν ταυτίζεται με τις ανάγκες που έχεις σήμερα, και θα κληθείς να εφαρμόσεις πολλές φορές τη θεωρία σου στην πράξη. Παράλληλα, από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στους Ιχθύς και φέρνει στη ρουτίνα σου πρόσωπα από το παρελθόν, ενώ εσύ έχεις δεύτερες ευκαιρίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες Δευτέρα και Τρίτη βρίσκεις περισσότερες αφορμές για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ευκολότερα. Επίσης, το σαββατοκύριακο, περιόρισε τις τάσεις επιπολαιότητας, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που κάνουν... παραστρατήματα, θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός αυτή την εβδομάδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι γεγονός ότι αυτό το διάστημα έχει πολλά να σου δώσει σε οικονομικό επίπεδο, κυρίως χάρη σε κινήσεις που κάνουν άλλοι και ευνοούν τελικά το δικό σου πορτοφόλι με έμμεσο τρόπο ή κι εσύ ο ίδιος ρυθμίζεις οφειλές. Παράλληλα, στα μέσα της εβδομάδας σε απασχολούν και κάποιες οικονομικές σου υποχρεώσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια σημαντική ευκαιρία στα προσωπικά, εβδομάδα τακτοποίησης υποχρεώσεων.
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα παίζουν ένα σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο κι εσύ αισθάνεσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, παρότι πολλές φορές «σκοντάφτεις» σε δυσκολίες λόγω των μπερδεμένων συνθηκών. Από την Τετάρτη άλλωστε οι άλλοι σε στηρίζουν, ενώ ειδικότερα ο Ερμής από τον Ταύρο, ευνοϊκά τοποθετημένος, σε ωθεί να βάλεις σε σειρά την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά μοιάζουν να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα στην αρχή της εβδομάδας, μέχρι την Πέμπτη όμως βρίσκεις τρόπους για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως είναι μια βοηθητική εβδομάδα και στηρίζεσαι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για να κάνεις βήματα μπροστά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στους Ιχθύς και για σένα αυτό μαρτυρά πως σου επιστρέφονται χρήματα που σου οφείλονταν, φρόντισε όμως να μην δανείζεις/δανείζεσαι.
ΙΧΘΥΕΣ

Επικοινωνείς συναισθηματικά, αλλά οι άλλοι τραβούν το σχοινί.
Το κύριο μέλημά σου αυτή την περίοδο είναι η δημιουργικότητά σου που είναι στα ύψη και στα σχέδια εκείνα που ετοιμάζεις, ωστόσο εσύ νιώθεις πως πιέζεσαι αρκετά να ικανοποιήσεις τις υψηλές απαιτήσεις όλων, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Μαρτίου. Ωστόσο, οι Δευτέρα και Τρίτη είναι ιδιαίτερα θετικές και δημιουργικές ημέρες, ενώ γενικότερα, ακόμη και στα δύσκολα δεν είσαι μόνος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στο δικό σου ζώδιο και σε κάνει να ξανασκεφτείς κάποιες επιλογές σου στα προσωπικά, ενώ επιστρέφεις σε ιστορίες από τα παλιά. Επιπλέον, οι Άρης κι Ερμής φροντίζουν για όμορφες και ρομαντικές στιγμές, παρότι αυτή η εβδομάδα σε πιέζει αρκετά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά το σαββατοκύριακο, που νιώθεις ότι οι άλλοι είναι σε φιλοπολεμική διάθεση απέναντί σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα μέσα της εβδομάδας μπορείς να καταφέρεις πολλά στο εργασιακό περιβάλλον χάρη στην πρακτικότητα και την παραγωγικότητά σου, ενώ μπορείς και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν.   astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template