ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5'..Ισλαμιστές ετοίμαζαν να σκοτώσουν Αστυνομικούς και Στρατιώτες στην Γερμανία

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5'..Ισλαμιστές ετοίμαζαν να σκοτώσουν Αστυνομικούς και Στρατιώτες στην Γερμανία αλλά τους έκαναν ''τσακωτούς''.Ο ισλαμικός τρόμος
πάνω απο κεφάλια των Ευρωπαίων πολιτών καλά κρατεί.Και ειδικά τις ημέρες του Πάσχα όπου οι ισλαμιστές έχουν ειδοποιήσει μέσω των ιστοσελίδων τους οτι το μακελειό που θα ακολουθήσει εναντίον των αλλόθρησκων δεν θα έχει προηγούμενο...Στην Γερμανία τώρα:Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε τρεις ανθρώπους για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι υποστήριζαν έναν φερόμενο ως ισλαμιστή μαχητή και βοηθούσαν να προετοιμαστεί μια σοβαρή ενέργεια εναντίον του κράτους, ανέφερε το περιοδικό Focus στην ιστοσελίδα του.
To Focus ανέφερε πως οι ύποπτοι –από το Αφγανιστάν (27 ετών), από την Τουρκία (27 ετών) και από τη Γερμανία (25 ετών)– συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό ο σαλαφιστής τον οποίο φέρεται να υποστήριζαν, συνελήφθη στις 21 Φεβρουαρίου και έχει προφυλακιστεί. Ο άνδρας αυτός είχε παραδεχθεί στις γερμανικές αρχές ότι σχεδίαζε να παρασύρει αστυνομικούς ή στρατιώτες σε μια παγίδα και να τους σκοτώσει με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Οι τρεις ύποπτοι προετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα στο Βερολίνο με στόχο είτε τον γερμανικό στρατό ή την αστυνομία, ωστόσο δεν πρόλαβαν να εφαρμόσουν το σχέδιο τους μιας και οι αρχές έφτασαν έγκαιρα στα ίχνη τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο επικεφαλής της δημόσιας εισαγγελίας στην πόλη Τσέλε (βόρεια Γερμανία) δήλωσε σήμερα πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για δύο άνδρες και μία γυναίκα. Το γραφείο της εισαγγελίας, με το οποίο επικοινώνησε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο για σχολιασμό.
Αμφιβολίες για το χτύπημα στο λεωφορείο της Ντόρτμούντ

Στο μεταξύ, το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD μετέδωσε, επικαλούμενο έκθεση των ανακριτών, πως υπάρχουν «σημαντικές αμφιβολίες» για το κατά πόσον οι επιστολές με τις οποίες αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση στο λεωφορείο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ γράφτηκαν πράγματι από ισλαμιστές.
Τρεις πανομοιότυπες επιστολές γραμμένες στα γερμανικά που βρέθηκαν κοντά στο σημείο του συμβάντος στο Ντόρτμουντ είχαν οδηγήσει στην υπόθεση ότι στην επίθεση πιθανόν να υπήρχε ισλαμιστικό κίνητρο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template