ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 19/6 έως 25/6/2017

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη για όλα τα ζώδια..Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..

ΚΡΙΟΣ
Το σπίτι και η οικογένεια σε πρώτο πρόσωπο.
Από την εβδομάδα αυτή το σπίτι, η οικογένεια, το οικείο περιβάλλον και η ακίνητη περιουσία είναι οι τομείς που ενεργοποιούνται από την Τετάρτη με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι, ενώ το Σάββατο η Νέα Σελήνη στην ίδια θέση προλογίζει την αρχή μιας νέας κατάστασης σε υποθέσεις τέτοιας φύσεως.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επιδιώκεις πάντως περισσότερη ελευθερία κινήσεων και πληγώνεσαι όταν κάποια πρόσωπα στα οποία υπολόγιζες, δεν σε στηρίζουν τελικά, ειδικά όταν τους θεωρείς πολύ δικούς σου. Ωστόσο, τη Δευτέρα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου μοιάζουν να κυλούν σε θετικούς ρυθμούς, χάρη στην παραμονή της Αφροδίτης στον Ταύρο σε θετικό πλαίσιο. Αυτό που σε προβληματίζει όμως είναι έχεις πολλά στο μυαλό σου και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις λεπτομέρειες στο εργασιακό σου περιβάλλον.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι γύρω σου δίνουν λύσεις.
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια περίοδο μεγαλύτερης κινητικότητας σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, μιας και την Τετάρτη ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στον Καρκίνο, μια πιο βοηθητική θέση για σένα, που σου φέρνει λύσεις χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ πλέον ευνοούνται οι συμφωνίες, τα συμβόλαια, αλλά και οι κοντινές εκδρομές! Επίσης, η Νέα Σελήνη το Σάββατο στην ίδια θέση φέρνει μια ευκαιρία που πρέπει να αδράξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά και η λίμπιντο είναι αυξημένη, εσύ έχεις αυξημένη γοητεία με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τη χρησιμοποιείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, για σένα οι μέρες Τρίτη και Τετάρτη είναι πιο ευνοϊκές για τα θέλω σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πλαίσιο με τις οφειλές σου είναι μπερδεμένο, κυρίως Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ κάνεις περισσότερα έξοδα από αυτά που τελικά μπορεί το πορτοφόλι να «σηκώσει».
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικονομικά είναι εκείνα που έχουν τον πρώτο λόγο.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βοηθά να κυνηγήσεις τους στόχους σου, ενώ από την Πέμπτη μέχρι και την Παρασκευή η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να βγεις από το καβούκι σου. Σε γενικές γραμμές όμως βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο, καθώς νιώθεις πως πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς στους άλλους πόσα μπορείς να κάνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτό το διάστημα δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά και αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα, δεν λείπουν όμως από δίπλα σου και οι άνθρωποι που σε φροντίζουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από αυτή την εβδομάδα εστιάζεις περισσότερο στην ανάγκη για σταθερότητα και μέσα από τα οικονομικά σου, καθώς αυτός είναι ο τομέας στον οποίο περνούν από την Τετάρτη ο Ήλιος και ο Ερμής, φέρνοντας εξελίξεις. Επίσης η Νέα Σελήνη του Σαββάτου προλογίζει νέες κινήσεις που κάνεις για να βρεις έσοδα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου από την Τετάρτη με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, και φέρνεις στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες. Παράλληλα, με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στο ζώδιό σου θέλεις να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις μια νέα αρχή, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά επιθετικός στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους με τον Άρη στο ζώδιό σου, ο Ερμής όμως από την Τετάρτη περνά επίσης στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τομέας της εργασίας σου είναι εκείνος που θα πρέπει να δώσεις προσοχή, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις εξαιρετικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται και με άλλους.
ΛΕΩΝ
Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σου;
Από αυτή την εβδομάδα γίνεσαι πιο εσωστρεφής, αποφεύγεις την πολυκοσμία και έχεις περισσότερη ανάγκη από συχνές «αποδράσεις», όπως μαρτυρά το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ήλιου και του Ερμή στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου. Επίσης, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στην ίδια θέση δείχνει πως προετοιμάζεις το επόμενο βήμα σου, έστω και αν έχεις μπόλικο άγχος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα φλερτ δε λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Πέμπτη, μολονότι νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, πρόσεξε στο εξής δυσμενή σχόλια σε βάρος σου με τη νέα θέση του Ερμή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτό το διάστημα μοιάζει ιδιαίτερα περιοριστικό για τα έσοδά σου που έρχονται με το σταγονόμετρο, θα πρέπει λοιπόν να αποφύγεις κάθε περιττή σπατάλη. Τέλος, προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις οφειλές που εκκρεμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέσε στόχους!
Η εβδομάδα εγκαινιάζει μια περίοδο με θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο βοηθητική θέση για σένα από την Τετάρτη και σε ωθούν να θέσεις νέους στόχους, να συναντήσεις ανθρώπους διαφορετικούς από σένα και εσύ βρίσκεις λύσεις μέσα από τη συμμετοχή σου σε παρέες και ομάδες. Επίσης, η Νέα Σελήνη στην ίδια θέση φέρνει μια ευκαιρία μέσα από ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γενικότερα έχεις ευκαιρίες για τα προσωπικά αυτό το διάστημα και η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη τηρουμένων των αναλογιών, δίνεις όμως μεγάλη βαρύτητα στην νοητική σύνδεση με το ταίρι σου. Οι φίλοι μάλιστα είναι εκείνοι που μπορεί να δώσουν λύσεις όπου εσύ νιώθεις να «βαλτώνεις».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν αποκλείεται αυτή η εβδομάδα να φέρνει και διενέξεις στις επαφές σου με πρόσωπα κύρους, είναι όμως στη δική σου ευθύνη να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Τα οικονομικά πάντως κινούνται με θετικό πρόσημο!
ΖΥΓΟΣ

Ισχυρές φιλοδοξίες και ανάγκη γι’ αναγνώριση.
Είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα της υγείας σου. Μέχρι την Τρίτη άλλωστε το κλίμα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Δευτέρα έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα αυτή η εβδομάδα ανάβει έντονα πάθη, δεν αποκλείεται όμως να έχεις και πολλά νεύρα με τον Άρη σε θέση κόντρα, καθώς δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου πια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Τετάρτη αλλάζουν οι προτεραιότητές σου και ασχολείσαι περισσότερο με την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου, όπως δείχνει και το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου δείχνει πως κάνεις νέα επαγγελματικά ανοίγματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα είναι το κλειδί.
Η εβδομάδα αυτή δείχνει αλλαγή πλεύσης για σένα, καθώς τώρα βγαίνεις από μια περίοδο ενδοσκόπησης και από την Τετάρτη ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο ευνοϊκή θέση, φέρνοντας περισσότερη αισιοδοξία, ανοίγματα και μια βαθιά ανάγκη για νέα εγχειρήματα. Διευρύνεις επίσης τον τρόπο που σκέφτεσαι, ενώ η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Καρκίνου θα μπορούσε να είναι δείκτης μιας σημαντικής μετακίνησης με βαθύτερο νόημα για σένα. Τώρα πάντως είσαι πιο φιλοπερίεργος από ποτέ και διψάς για νέα πράγματα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τρίτη και μετά η Σελήνη περνά σε μια πιο καλή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, άλλωστε αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα με τον πλανήτη της αγάπης στον τομέα των σχέσεων σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κατάσταση στα οικονομικά είναι αρκετά μπερδεμένη καθώς από τη μια υπάρχουν έσοδα στον ορίζοντα, από την άλλη όμως δεν είναι αρκετά για τις ανάγκες σου αυτή την περίοδο, μέσα από τις συνεργασίες σου όμως μπορεί να δεις έσοδα να έρχονται στο πορτοφόλι σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έξοδα, αλλά και έντονα πάθη.
Η Δευτέρα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ Τρίτη και Τετάρτη προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τις πρακτικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Από την Τετάρτη όμως περνάς σε μια περίοδο μεγαλύτερης εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης με το πέρασμα Ήλιου και Ερμή στον Καρκίνο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο τα προσωπικά μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως μέσα σου σιγοκαίνε έντονα πάθη που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά και η λίμπιντό σου είναι αυξημένη. Το κλειδί για τα αισθηματικά σου πάντως είναι να αφήσεις αυτές τις μέρες στην άκρη τον εγωισμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση Ήλιου και Ερμή αγγίζει και το πορτοφόλι καθώς πλέον ασχολείσαι πιο εντατικά με τις οφειλές σου ή τα χρήματα του συντρόφου, ενώ η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον ίδιο τομέα φέρνει άμεσα εξελίξεις πάνω σε ζητήματα οικονομικής φύσεως.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι άλλοι τώρα κρατούν το κλειδί.
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, καθώς από την Τετάρτη ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν απέναντί σου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, έτσι λοιπόν στο εξής εκείνοι βρίσκονται επικεφαλής. Παράλληλα, τη Δευτέρα μπορείς να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που εκκρεμούν, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή κάνεις ενδοσκόπηση, μην παρασύρεσαι όμως από έμμονες ιδέες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις εύνοια στα αισθηματικά σου, καθώς υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα, όμως δεν λείπουν και οι εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω του Άρη απέναντί σου. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου πάντως απέναντί σου δείχνει το τέλος μιας φάσης και την αρχή μιας νέας στην προσωπική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη μπορείς ευκολότερα να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως εκείνα που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου και που τόσο καιρό σε είχαν προβληματίσει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έντονη καθημερινότητα με υποχρεώσεις.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο εξωστρεφές και εσύ κάνεις επαφές και συναντήσεις, ενώ μετά την Πέμπτη η Σελήνη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου σε βοηθά να υλοποιήσεις τα δικά σου θέλω. Γενικότερα όμως από την εβδομάδα αυτή περνάς σε μια περίοδο που θέλεις να φανείς πιο παραγωγικός, με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον έκτο ηλιακό σου οίκο και ταυτόχρονα δίνεις περισσότερη βάση στη φροντίδα της υγείας σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, καθώς είσαι αρκετά επικριτικός, ενώ παράλληλα εστιάζεις σε εκείνα που σου λείπουν στα ερωτικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εξής τα επαγγελματικά και η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της είναι η πρώτη σου προτεραιότητα λόγω της νέας θέσης των Ήλιου και Ερμή, ενώ η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στην ίδια θέση προλογίζει κάτι νέο για τα επαγγελματικά ή το πρόγραμμά σου.
ΙΧΘΥΕΣ

Κάνεις κινήσεις στη σκακιέρα.
Η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές αλλαγές καθώς από την Τετάρτη ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζουν από την εσωστρέφεια της προηγούμενης περιόδου, καθώς τώρα ασχολείσαι πιο εντατικά με τα δημιουργικά σου σχέδια και οι συνθήκες είναι με το μέρος σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα προσωπικά εστιάζεις περισσότερο την προσοχή σου στο κοντινό σου περιβάλλον, χάρη στο οποίο έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και κοντινές αποδράσεις. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα θετική για σένα και μπορείς να περιμένεις ευνοϊκές εξελίξεις σε ένα θέμα που σε απασχόλησε στα ερωτικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι πιο ευέλικτος στις επαφές σου με προϊστάμενους, εργοδότες ή σε ανθρώπους που έχουν λόγο στην καριέρα σου αυτές τις μέρες. Παράλληλα, ενώ δεν έχεις πολλά έξοδα αυτές τις μέρες.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template