ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 21 Ιουνίου 2017

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ

Επιδιώκεις να περάσεις μια ήσυχη ημέρα, που θα κινείται σε γνώριμα πλαίσια, ενώ εσύ είσαι προσανατολισμένος στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών. Θυμήσου όμως πως σήμερα ενδέχεται οι προσπάθειές σου να μην αποδώσουν τους αναμενόμενους καρπούς, τουλάχιστον στο βαθμό που αρχικά είχες υπολογίσει. Παράλληλα από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στον Καρκίνο, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός σήμερα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρόλα αυτά μπορείς να επενδύσεις στην επικοινωνία για να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να αποφύγεις σήμερα σημαντικές κινήσεις στα οικονομικά, καθώς είναι πιθανό να κοπιάζεις ματαίως, άσε τη σημερινή ημέρα να κυλήσει και στηρίξου στις συλλογικές δραστηριότητες για διεξόδους.
ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός πού επενδύεις κόπο και χρόνο σήμερα, καθώς είναι πιθανό το τελικό αποτέλεσμα να μην σε ικανοποιεί με τη Σελήνη κενή πορείας στο ζώδιό σου. Επίσης, σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας, αφήνοντας πίσω τις ακραίες συμπεριφορές, άλλωστε η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει τις ευκαιρίες που ψάχνεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα, παρά τα εμπόδια που υπάρχουν σήμερα στα δημιουργικά σου σχέδια, δίνει ευκαιρίες για τα οικονομικά σου, ακόμη και από απρόσμενες εξελίξεις που σχετίζονται με πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή προϊστάμενους. Απόφυγε όμως σήμερα τα νέα ξεκινήματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι αρκετά εσωστρεφής σήμερα και αποφεύγεις οποιαδήποτε περιττή κοινωνική επαφή που νιώθεις πως δεν σε εκφράζει, ωστόσο η σημερινή ημέρα σε καλεί να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις υποθέσεις που εκκρεμούν και να βρεις λίγο χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου, ώστε να ξεκουραστείς. Απόφυγε όμως να επενδύσεις κόπο σε ζητήματα που τελικά έχουν αμφίβολα αποτελέσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά τα πολλά μέτωπα που καλείσαι να διαχειριστείς όλο αυτό το διάστημα, εσύ καταφέρνεις να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους και υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που σε ανεβάζουν, ενώ οι φίλοι και οι παρέες δίνουν ώθηση στα θέλω σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Ήλιος και ο κυβερνήτης σου Ερμής εγκαταλείπουν το δικό σου ζώδιο και περνούν στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε και εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, καθώς υπάρχουν νέες εξελίξεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θέλεις να επενδύσεις στους στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο είναι προτιμότερο να εξετάσεις το κατά πόσο είναι υλοποιήσιμοι, προτού προβείς σε ενέργειες. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά επιθετικός στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους, ο Ερμής όμως από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις οφειλές που υπάρχουν, παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τις επαφές στα επαγγελματικά, καθώς υπάρχουν μικροανατροπές που περιπλέκουν τα πράγματα.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και σήμερα καταφέρνεις να προσπερνάς τις δυσκολίες, χωρίς τελικά να βάζεις σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνοντας χώρο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να εκφραστεί, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Πρόσεξε όμως γιατί και ο Ερμής από σήμερα περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα κρατά το ενδιαφέρον σου προσανατολισμένο στην καριέρα σου, ακόμη και αν δεν έρχονται απτά αποτελέσματα ακόμη. Επιπλέον, αυτή η περίοδος απαγορεύει οικονομικά ρίσκα, αν δεν τα έχεις μελετήσει σε βάθος.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθεις την ανάγκη να πορευτείς σήμερα έξω από πρέπει και κανόνες, και η σημερινή ημέρα σου το προσφέρει αυτό, ακόμη και αν παρασύρεσαι σε επιπόλαιες ή απερίσκεπτες συμπεριφορές. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ έρχεσαι και εσύ πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι φέρνουν σήμερα σημαντικές πληροφορίες, που διευρύνουν τη δική σου οπτική γωνία, και παρότι οι τωρινές συνθήκες μοιάζουν να ευνοούν την άνθιση στα ερωτικά σου, οι βιαστικές συμπεριφορές και οι παρορμητισμοί βάζουν τρικλοποδιές στα σχέδιά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά στον εργασιακό σου χώρο, ενώ με τη διπλωματικότητά σου μπορείς να φέρεις με το μέρος σου πρόσωπα κύρους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.
ΖΥΓΟΣ
Είσαι προσανατολισμένος σήμερα στις συναισθηματικές σου ανάγκες και προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο, ωστόσο ο χαρακτήρας της σημερινής ημέρας ευνοεί περισσότερο τη σκέψη και την ανάλυση, παρά τις πράξεις. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις, χρησιμοποιώντας και τις γνωριμίες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φοβίες, οι ανασφάλειες και οι ενοχές που έχεις πάνω σε κάποιες καταστάσεις είναι που δημιουργούν τα έντονα προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν είναι όμως λίγες οι στιγμές που αναρωτιέσαι αν μπορείς να συμπορευτείς με ανθρώπους που έχουν τελείως διαφορετικά «θέλω» από τα δικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθείς να επικοινωνήσεις με προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα σημαντικά πρόσωπα για τα οικονομικά σου, ωστόσο είναι πιθανό να πέσουν οι προσπάθειές σου στο κενό, ως προς τους χειρισμούς που κάνεις σε οφειλές ή χρέη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη απέναντί σου, σου δίνει την ευκαιρία να προβείς στις ενέργειες που θέλεις πάνω στις διαπροσωπικές σχέσεις χωρίς κάποιο τίμημα, ωστόσο είναι αμφίβολο το αν τελικά τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση..

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο είναι προτιμότερο να είσαι πιο επιφυλακτικός με όσα θα ακούσεις σήμερα. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Νοεμβρίου μπορείς να βρεις τις ισορροπίες στα προσωπικά σου, χάρη στην Αφροδίτη ευνοϊκά τοποθετημένη απέναντί σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν κάποια εμπόδια στο δρόμο σου που σκοπό έχουν να σου δείξουν ότι είσαι σε λάθος σημείο, παρότι έχεις δυνατότητες. Βρίσκεσαι άλλωστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και μέσα σε αυτό εμπίπτουν και οι δικές σου επιλογές.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μολονότι η σημερινή ημέρα κρατά και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις υποθέσεις ρουτίνας που εκκρεμούν, εντούτοις είναι αμφίβολο τελικά κατά πόσο θα ευοδωθούν οι προσπάθειες που καταβάλλεις, κυρίως σε πρακτικά ζητήματα. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απρόσμενες ευκαιρίες για επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει υπάρχουν μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, ενώ ακόμη και μέσα σε μια περίοδο γεμάτη «μέτωπα» που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, αναζητάς σημαντικές ευκαιρίες για τα ερωτικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι κόποι στο εργασιακό σου περιβάλλον μοιάζουν να μην αποδίδουν όπως θα ήθελες σήμερα, ενώ από σήμερα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά τρίτων που αγγίζουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι με το πέρασμα και του Ερμή στον Καρκίνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική, τηρουμένων των αναλογιών, όχι τόσο για να προωθήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως που τελικά μπορεί να μην έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, όσο για να επενδύσεις σε ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες ανάκαμψης στα οικονομικά, παρότι θα πρέπει να θυμάσαι πως η μέρα δεν βοηθά σε πρακτικό επίπεδο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα κρατά το ενδιαφέρον σου εστιασμένο στις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ευοδωθούν οι προσπάθειές σου για τακτοποίηση αυτών των υποθέσεων. Επίσης, ο Ήλιος και ο Ερμής από σήμερα περνούν σε μια θέση που ευνοεί τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά, ενώ χειρίζεσαι καλύτερα πρακτικές λεπτομέρειες στο εργασιακό περιβάλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία είναι ιδιαίτερα έντονη και αντιδράς έντονα απέναντι στις προσπάθειες άλλων να σε βάλουν σε καλούπια. Παρόλα αυτά υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου σήμερα, ακόμη και αν δεν το υπολόγιζες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν θέματα που δεν έχεις ρυθμίσει ως προς τα χρέη ή τις οφειλές σου και αυτό δημιουργεί προβλήματα στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Εντούτοις, η ημέρα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τη δουλειά.
ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με περισσότερη άνεση για όσα θέλεις να εκφράσεις, θυμήσου όμως ότι είναι προτιμότερο να μη δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε όσα θα σου πουν, ενώ απόφυγε να κλείσεις σήμερα μια συμφωνία που είχες κατά νου, καθώς το αποτέλεσμα θα απέχει αρκετά από το επιθυμητό. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνώντας στον Καρκίνο, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν υπήρξαν τριβές στο κοντινό σου περιβάλλον που σε προβλημάτισαν έντονα, αυτή η περίοδος φέρνει νέα στοιχεία στο φως που σε κάνουν να αναθεωρήσεις. Παρόλα αυτά, θυμήσου ότι η νέα θέση των Ήλιου και Ερμή φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, αρχικά για τους γεννημένους τον Φεβρουάριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιλέγεις την πεπατημένη οδό, χωρίς όμως αυτό να εγγυάται την ευόδωση των στόχων που έχεις θέσει, παρόλα αυτά έχεις δίπλα σου πρόσωπα που σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, πρόσεξε όμως σήμερα τις επαφές που κάνεις. astropedia.gr


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template