Ο ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΣ ΤΣΕΓΚΟΥ -Πως γλίτωσα από το Κωσταλέξι!

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Σε καμία περίπτωση εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης και ο
Γιώργος Αυτιάς, δύο λαϊκά και τόσο μεγαλόψυχα παιδιά, στραγγαλίζουν τους συνεργάτες-συμπαρουσιαστές τους, τους θάβουν, τους απαξιώνουν και τους αντιμετωπίζουν με το χειρότερο τρόπο. Οχι: Tα λαϊκά παιδιά που γυαλίζει το μάτι τους για χρήμα, διασημότητα και εξουσία δεν χάνουν ποτέ το μέτρο. Ειδικά δύο τέτοια λαϊκά παιδιά-μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους μάντρες.




Ως εκ τούτου θεωρούμε πως η Μάγδα Τσέγκου η οποία αποκαλύπτει τα μαρτύρια που υπέστη από τον Γιώργο είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ και σε συνεργασία με τα διάσημα τρολ της Κουμουνδούρου πάνε να χτυπήσουν τον ΣΚΑΙ!

Η Μάγδα δεν μπορεί να μη γνωρίζει ότι τα λαικά παιδιά όπως ο Αυτιάς και ο Παπαδάκης έχουν μπέσα όπως ο Νίκος-όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο κάρβουνο-Κούρκουλος. Θα μας πει η Μάγδα τι σχέση μπορεί να έχουν ο Παπαδάκης και ο Αυτιάς με τον Νίκο Κούρκουλο: Καμία!

Στην πραγματικότητα η ταλαίπωρη Μάγδα όπως θα δείτε στη συνέχεια περιγράφει ένα τηλεοπτικό “Κωσταλέξι”! Το Κωσταλέξι του Αυτιά!

Γύρευε τι θα έχει να πει η συμπαρουσιάστρια του Παπαδάκη Μπάγια Αντωνοπούλου για όσα ζει στο Κωσταλέξι του Παπαδάκη. Δείτε πως την εξαναγκάζει να ντύνεται για να μην την απολύσει:





Oσο για την Μάγδα Τσέγκου ξέσπασε στα Αποκαλυπτικά: «Δεν τα έχω πει όλα κι εγώ θα κρίνω πότε θα ξαναμιλήσω γιατί έχω πει πολύ λίγα. Κι έχω να πω πολύ πιο σοβαρά πράγματα. Τρεις φορές υπέβαλλα γραπτώς την παραίτησή μου και δεν έγινε δεκτή. Ήταν τρεις φορές που ήταν αρκετά δύσκολες, είναι οι στιγμές της έντασης στη δουλειά, οι οποίες σε φτάνουν εκεί που λες ότι δεν πάει άλλο.

Είμαι από τους ανθρώπους που φημίζομαι για την υπομονή μου στο χώρο. Άλλοι είναι γαϊδούρια στη δουλειά και άλλοι γαϊδουρινής υπομονής άνθρωποι. Πραγματικά δεν ιδρώνει το αυτί μου πια για κανέναν και για τίποτα. Πολλές φορές πρέπει να φύγεις από έναν χώρο για να αρχίσεις να μαθαίνεις και τι λένε για σένα.

Το “διαζύγιο” με τον Γιώργο Αυτιά με άφησε αδιάφορη. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία και μέχρι εκεί. Σταματάς να συναναστρέφεσαι έναν άνθρωπο, γενικά μιλάω, όταν σου σκάβει το λάκκο εν αγνοία του ότι είναι εις γνώση σου αυτό.

Αν ο Γιώργος Αυτιάς μου έσκαβε το λάκκο, τι να σου πω… Θα το ξέρει μόνο εκείνος, αλλά εγώ δεν μίλησα συγκεκριμένα. Την ημέρα που με απέλυσαν, το απόγευμα με πήρε τηλέφωνο και έδειξε έκπληξη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για τον κ. Αυτιά», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

Δείτε όλα όσα είπε η Μάγδα Τσέγκου…


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template